Jump to content
FORUM

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07.10.2019 in all areas

 1. 4 points
  Licemjerna bagra i nista drugo, tako i holiduvske zvijezde, zazivaju masovnu ilegalne migracije i drzave bez granica, busaju se u prsa 'humanizmom' ali u stvarnosti zive daleko od tih ilegalaca i nemaju nikakvog doticaja s njima i onima koji medu njima rade sra nja, takve stvari oni velikodusno ostvljaju za normalnu raju koji ih niti zvala niti su im potrebni ali su im zato silom nametnuti, eto sad UN gura agentu jedankog prava na zdravstvenu zastitu ilegalnih migranata, znaci baja doplazi iz nuklearne velesile Pakistana ravno u BiH na zdravstvenu njegu, tako po UN-u on moze traziti i besplatnu operaciju na otvorenom srcu odnosno moze dobiti i vise nego neki ubogi penzic koji je 40 godina radio, sada ima crkavicu od penzije od koje nemoze zivjeti, gladan i promrznut, ali hej, tko ga hebe, treba pakistanskom mlatimudanu dati prioritet, tri obroka, siguran smjestaj i dostupnu zdravstvenu njegu, odn. sve ono sto nemozes vlastitom stanovnistvu osigurati. Ma nek se vise gone u 3pm.
 2. 2 points
 3. 2 points
  i jos natpis "refugees welcome". Pa ovo je stvarno da pobijesnis! Koji idioti ovo mogu napisati? Kakvu sliku saljes izbjeglicama sa takvim parolama? Sigurno ne da ih manje dodje, vec samo da ih jos krene na put! Ovaj svijet ode u pm (ovi zeleni stvarno ce ovaj svijet odvesti u propast)!
 4. 2 points
  A nigdje niti jedne parole "Primimo ih u Austriju" nego samo Free Vucjak - citaj primite ih u Bihać hehehehe
 5. 2 points
  Pa nek ih vode sve sebi u austriju. Nek nas puste na miru,imamo i bez migranata dovoljno problema u krajini.
 6. 2 points
  U Beču protesti pred Bh ambasadom zbog kampa Vučijak. 🙄
 7. 2 points
  Dok diktator Erdogan po Srbiji otvara firme naivni bosnjo ga smatra sultanom. Kako smo glup narod nista bolje i nezasluzujemo od situacije kakva jeste . Motaj kablove i pravac Njemacka Fleka Tuskoljubcima diktatora Erdogana .
 8. 1 point
  U tom slučaju bi ja umro od sramote. Ne od noža.
 9. 1 point
  I da ti uđe u avliju staš ? robijati zbog neke budale ili budala . ili da ti zabiju otrovan nož pod plećku
 10. 1 point
  https://tribun.hr/un-priznao-70-posto-imigranata-nisu-izbjeglice/ Ja mislim da cak i vise njih nisu izbjeglice!
 11. 1 point
  Auuuu letimo sa fugazii air.


×
×
 • Create New...