Jump to content
FORUM

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16.11.2020 in all areas

 1. Tipicna nasa prica neko je nesto kupio, iskreno odlicno pvt poznam 2 vijecnika koi su ispred SDA ponovo dobili mandat i nije tacno da bi se bilo koi od njih na slican nivo spustio, ali isto znam ispred Pomak-a kao i A-SDA pojedinaca koi su na sve spremni, zato mozda posebno nas dvoica Ti u Holandiji @Barba a ja u Austriji ne trebamo o tome, ko je dobio tu je neka od danas ide samo pozitivna prica narod je tako izabrao ili svoim ne izlaskom podrzao da bude ovako, Siguran sam da je ovako najbolje za sviju a posebno za one koi nisu izisli, U svakom slucaju iskrene cestitke svim vijecnic
  3 points
 2. Za ovog Kečanovića ni vlastita familija nije glasala. Sej 530 Glasova. Slučajnost?
  3 points
 3. Ne kaže se Da, i? nego ja,i?
  3 points
 4. Znam @Barba borba sa tj. protiv SDA tek predstoji. Mi smo to imali i u prosle 4 godine gdje su nas prvo na ignor, dalje bit ce tu spletki raznoraznih od malverzacija, financijske (ne)pomoći, opstruiranja itd koja smo već i imali u zadnje 4 godine. Bit će još žešći jer su izgubili ono najvažnije kao što je i Bakir sam rekao prošli put a to je Sarajevo... Imaš i primjer Dodika koji je javno rekao da će uskratiti svaku moguću pomoć Banja Luci zbog njihovog izbora Stanivukovića na mjesto gradonačelnika. Isto je i sa SDA strane samo što je Dodik u tim stvarima glup pa voli da se pohvali a ovi
  2 points
 5. koliko vidim SDA vise nema u Sarajevu, sto li boze, da se ljudi nisu opametili 🤔
  2 points
 6. Jbg.ja ovo o politici napisa ovdje na garavom forumu.ofsajd.
  1 point
 7. Kakav idiot još uvijek ne odustaje
  1 point
 8. Šta da ti kažem na to..i od moje familije(a bgm je velika) samo moj otac i ja glasali,ostali se nisu ni potrudili,jednostavno nisu zainteresovani,pustili da ide kako ide..džaba nagovaranje da izađu,jbt digli mi tlak na 300 sa neupućenosti i neshvaćanju značenja izbora..eto Šuki izgleda pobjeđuje,al nekako i to bolje od Emdže i ovih doktora što im je malo doktorska fotelja pa hoće još jednu,..pred nama je,pa šta bude biće,..
  1 point
 9. Cestitam starom i novom gradonacelniku Suhret Fazlicu! Pomeo je konkurenciju i drago mi je da ipak za nas ima nade! Prosli put sam glasao za njega i ovaj put sam takodjer. Ja, licno, sam zadovoljan kako je vodio grad ekonomski osvjesteno! Iskrene cestitke!
  1 point
 10. Konferencija za medije Izbornog štaba Emdžada Galijaševića
  0 points
 11. Autobusna stanica bihać od napred na strani do ceste djeluje mirno i pomalo pusto.ali iza na drugoj strani je puno življe prava arapska pijaca,u svakom trenutku ih tu ima barem 20 tu se i domaća mraka s njima dobro stopila,organizuju se rute za prevoz privatnim automobilima,nudi se smještaj.svaki pravi razbojnik treba posjetiti tu pijacu jer je tu širok spektar kriminalnih radnji.
  0 points


×
×
 • Create New...