Jump to content
FORUM

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 22.11.2020 in all areas

 1. **"Moj posao je kao i svaki drugi posao. Vodoinstalatera, stolara, šofera, doktora. Nema tu mjesta nekom uzdizanju. Jedino što se ovdje nikad nije davalo za kulturu tako malo kao sad, a tamo gdje je narod nekulturan i neobrazovan, tamo nema ništa. Tamo je jedna prazna rupa. A tamo gdje nema škole ni kulture - nema ni slobode...tamo je jedna vrsta smaka svijeta u kojem ljudi postanu gamad, a glavni glumci postaju političari. Na žalost, to je tu već sad..." Mujo Nadarević. Eto. Zato je najveći.**
  3 points
 2. Neki dan terorista postavio nekoliko deka u pasareli prodaje parfeme i hiljade nekakvih gluposti, policija prolazi pored njega i NIŠTA. Znači ne radi se NIŠTA. Radi se samo u onoj mjeri da se smire građani, a očito tu je plan masovnog naseljavanja azijata u Bosnu.
  3 points
 3. Pošto sam ja ova srednja generacija meni ce ostati u sjećanju filmovi kao:Kuduz, Jeli jasno prijatelju, Praznik u Sarajevu, Savršen krug. Tu je ostvario dobre uloge.
  1 point
 4. "Za koga ću ostati Izet,taj će biti siromašan"
  1 point
 5. Dobar je to glumac bio, bez LZN je imao puno dobrih uloga.
  1 point
 6. Ode i Mustafa... Koji je to glumac bio. Svi velikani odoše. U zadnje dvije godine preminuli Dragan Nikolić, Milena Dravić, Martin Sagner, Ivo Gregurević, Mustafa Nadarević. Od te stare garde je još živ Rade Šerbedžija. Gledajući sva ta remek djela koji su ti glumački velikani ostavili iza sebe čovjek dobije dojam da su oni besmrtni.
  1 point
 7. https://avaz.ba/vijesti/bih/610872/pogledajte-snimke-migranti-u-grupama-ulaze-u-bihac-u-vrijeme-policijskog-sata Policijski sat služi da Bišćani ne vide kako Federalna i Državna Vlast radi na naseljavanju Bihaća Hindusima i Pakistancima (Teroristima)
  1 point
 8. Al sad stvarno sam bez riječi. Ja poštujem jednu stvar da svako može i treba imati svoje mišljenje ali nametanje mišljenja drugima mi je grozno. Čitam jutros komentare mog komšije (kojeg imam u prijateljima pa tako vidim što je komentirao) na jednoj "američkoj" fb grupi posvećenoj izborima u SAD-u. Koliki glup i dokon bosanac moraš biti da odes na jednu takvu grupu sa kojom nemaš nikakve veze i trolaš ih antivaxerstvom, nenošenjem maski itd. Baš je retard i bolestan lik.Nisam to znao.. Kaže "masku ste uveli" da bi nas učinilil robovima...hahahah i na to mu dečko AFROAMERIKANAC odgovara da je glup i pita on njega kako to njega komad tkanine čini robom. Ahahahah...majko moja mene sramota gdje živim. Zbilja nemam riječi...Mišljenje je kao šupak - svako ga ima !
  1 point
 9. MUSTAFA NADAREVIĆ 1943 - 2020 Neka mu je vječni rahmet.
  0 points
×
×
 • Create New...