Jump to content
FORUM

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03.06.2021 in all areas

 1. https://www.novilist.hr/novosti/svijet/strategija-nula-izbjeglica-danska-ce-azilantske-centre-osnivati-izvan-europe-mnogi-to-usporeduju-s-trumpomovim-zidom/
  2 points
 2. Nemas drugih prava, a da imas ovo. Pa te agencije za te regulative zapravo i ne znaju sta znaci internet i koristenje istog. Pretpostavljam mozda da je neka od ove dvije: Pravo potrosaca (i potrosac moze biti korisnik nekih usluga): https://www.ozp.gov.ba/o-nama I zastita podataka, ako si negdje otkrio neki dataleak da se tvoji podaci zloupotrebljavaju u svrhi dalje prodaje zbog marketinga ili sl.: http://azlp.ba/o_agenciji/nadleznosti/default.aspx?id=459&langTag=hr-HR&template_id=149&pageIndex=1
  1 point
 3. Kad je njima dozvoljeno da se bez problema naoruzani setaju zasto bi to nama zabranjeno bilo. Dok god divljaci ne osjete snagu gradjana oni ce se ponasati kako njima odgovara. Da su ih domacini par puta sacekali i dobro izseperali nebi oni toliko maha uzeli. Policije se ne boje, gradjani sute i trpe pa im se moze.
  1 point
 4. Gdje ce se drugdje okupljati nego tamo gdje ide i nas najnizi drustveni sloj i ljudski sljam: A oni migranti, koji su u krimi-organizacijama, te vidljivi sa iPhone 12xs ili kako se vec nazivaju ti mobiteli, te sa onim skupim bezicnim slusalicama od 500 KM, oni migranti koji ovaj cijeli cirkus organiziraju sa domacim ljudima, redovni su gosti u obliznjem mafijaskom kaficu PIKOLO na kraju Kineskog zida, gdje se znaju naci cak i neke domace djevojke, koje pruzaju svoje usluge. Kuga ovdasnjeg drustva i grada u ljudskom obliku.
  1 point
 5. Daj molim te licemjeran si na kvadrat ! Pa ko normalan moze podrzavati perverzne bogate Saudijce i ostale emiratlije ,ja ne i nikad necu jer su najvece zlo na zemaljskoj kugli vece su zlo i od Cionista . Ali i njima se blizi kraj nafta gubi svoj utjecaj i prelazi se na obnovljivu energiju .Saudijska Arabija svjesno vrsi genocid u Jemenu gdje dnevno od gladi umire stotine djece klasicno sistematsko unistavanje populacije samo iz jednog razloga jer je Jemen bivsa Krajevina postala republika i uvela demokratiju sto se Saudijskoj Arabiji ne svidja jer bi njihova kraljevska prica mogla isto tako zavrsiti . S.Arabija i Emirati su najveci uzrocnici rasula u Islamskom svijetu . Oni su za mene obicni genocidasi koji su davno napustili din i Sunet sva islamska nacela .
  1 point
 6. Boli me neka za stvar za kriminalce koji nasilno i ilegalno ulaze u tude zemlje, nikakva prava oni nemaju nego dobiti nogom u guzicu i nazad od kuda su dosli, ako nekome treba ova necivilizirana,neskolovana i nezahvalna ološ slobodni su ih doma kuci svojoj odvesti.
  1 point
×
×
 • Create New...