Jump to content
FORUM

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 14.10.2021 in all areas

 1. https://youtu.be/5SNpHXc5mAw Rociste za odredjivanje mjere pritvora
  -1 points
 2. I nakon toliko godina jos uvijek ina onih koji su slijepi kod svojih ociju, gluhi kod svojih usiju..pa tako tom covjeku vjeruju slijepo. Sve je Abdicu namontirano, svi su protiv njega, svi su izdajnici i misle mu lose!
  -1 points
 3. Sanja je pustena. Izgleda samo Silic i Abdic ostaju u pritvoru, jer i drugo troje je odmah pusteno na slobodu Da je Fikret pozvo na proteste vidjeli bi koliko bi naeoda doslo!
  -1 points
 4. O tkako je Fikret Abdić načelnik, za 3,5 godina se u Kladuši desilo ovo: 8 miliona KM prebačeno Komunalijama, finansijski izvještaji nisu dostavljeni. Skoro 1 milion KM prebačen udruženju nezaposlenih dioničara, takođe izvještaji o utrošku nisu dostavljeni. Zgrada za raseljena lica najavljena 2016 nije ni započeta. Zašto? U zgradu doma kulture, tek ove godine se počelo nesto malo ulagati. Prebacuje se iz budžeta za 2020.godinu famoznom "Udruzenju nezaposlenih dioničara" 200 000 KM a studentima nije isplaćena stipendija za 2019. godinu. Iz tog istog udruženja se prebacuje 150 000 KM na Kladusku zadrugu koja je u privatnom vlasništvu. U Općinu i javna preduzece kojim je osnivac općina su zaposleni skoro svi članovi LS i njihova familija. Biro SENSA u vlasništvu Sulejmana Silica i Hasima Grahovica potpisao 23 ugovora sa Općinom Velika Kladusa. Svima je poznato kojeg biroa projekti dobijaju zeleno svjetlo i na koji nacin. Isti dvojac došao do nekretnina u centru grada u milionskoj vrijednosti i idu dalje. Sulejman Silic je postao vlasnik i 2 stana, samo u prošloj godini. Da li i dalje mislite da je hapšenje Fikreta Abdica i ekipe napad na Kladušu?
  -1 points
 5. Ova sudkinja je jako blaga i Fikret je odmsh na pocrtku sudjenja pokazo ds nema nikakvog respekta prema njoj i Tuziteljstvu! Ovdje treba neko stroziji i jaci autoritet!
  -1 points
 6. Drago mi je kad procitsm ds starije zene ovako nesto nspisu i sve je vise onih koji su progledsli i prihvatili istinu i spremni su je iznijeti u javnost! Vjerujem da ce ovaj komentar mnogima otvoriti oci i da ce mnogi napokon progledati i shvatiti da sa bili zavedeni i zivjeli u zabludi:
  -1 points
 7. Strasno sta je to sve radilo u zadnje 4 godine. https://www.vkportal.ba/bez-izgovora-ispovijest-jasmina-husica-zrtve-abdicevog-mobinga/ https://www.biscani.net/kcerka-fikreta-abdica-ne-zeli-suradjivati-s-istraznim-organima-i-prijeti-sa-sigurne-udaljenosti-2/
  -1 points
 8. https://youtu.be/xYSFFabrM6w Jeste vi pogledali ovaj snimak? Ovi u sred Bihaca vicu "zivio babo!" Pa jel ovo normalno? Jesu Biscani zaboravili zasto su ginuli i svoje zivote dali? By the way. Pinguin Abdic opet glavni 😂😂😂
  -1 points
 9. ja isto poznajem dosta doktora u AT koji su se vakcinisali i nemam problema sa tim. nIsam strucan da nekome dajem savjete po tom potanju, jos manje da dajem savjete doktorima. Ali ovaj zudo sto radi i njegovi zadnji komentari na ovu temu su jako zabrinjavajuci i jao kao antivakser se hvatam za glavu kad to procitam! A Austriji je prije neki dan objavljeno da je 60 % stanovnistva vakcinisano. Kad uzmemo obzir da ima osoba koje se iz zdravstvenih razloga ne mogu cijepiti i da imamo oko 10 % stanovnistva koje je ispod 12 godina, onda je kvota oko 75 % ili mozda cak i vise.
  -1 points
 10. nece se to nikad desiti!
  -1 points
 11. Cudi me da nema ove teme na ovom forumu http://balkans.aljazeera.net/vijesti/uhapsen-fikret-abdic-nacelnik-velike-kladuse Sta da kazemo? Opet mu se veliko zlodjelo stavlja na teret. Ako je istina onda ce umrijeti u zatvoru i Kladusa ce napokon biti mirna od tog covjeka! Riječ je o akciji kodnog naziva 'Mreža' koja je usmjerena protiv više uposlenika Općine Velika Kladuša zbog sumnje u zloupotrebu položaja. Pojedini mediji javili da su pripadnici Federalne uprave policije uhapsili načelnika Općine Velika Kladuša Fikreta AbdićaKristina Stedul Fabac / Pixsell Pripadni Federalne uprave policije uhapsili su načelnika Velike Kladuše Fikreta Abdića i još nekoliko njegovih saradnika, potvrđeno je Al Jazeeri. "Abdić i još nekoliko osumnjičenih osoba lišeni su slobode zbog zloupotrebe položaja ili ovlaštenja, povrede ravnopravnosti u vršenju privredne djelatnosti, nesavjesnog privrednog poslovanja, sklapanja štetnog ugovora, stvaranja monopolističkog položaja u tržištu te nesavjesnog rada u službi", rekli su Al Jazeeri iz Federalne uprave policije. Riječ je o akciji kodnog naziva "Mreža" koja je usmjerena protiv više uposlenika Općine Velika Kladuša zbog sumnje u zloupotrebu položaja. Akcija je, osim u zgradi Općine, provedena i na još nekoliko lokacija u Velikoj Kladuši. Optužena i Adbićeva kćerka Prethodno je Kantonalno tužilaštvo Unsko-sanskog kantona podiglo optužnicu protiv Edine Abdić Pleho, kćerke Fikreta Abdića, zbog krivičnog djela "oduzimanje ili uništenje službenog pečata ili službenih spisa". Abdić Pleho se na teret stavlja postojanje osnovane sumnje da je 1. aprila 2020. godine u Velikoj Kladuši, iako nije uposlenica organa uprave Općine Velika Kladuša niti osoba ovlaštena za čuvanje i upotrebu pečata, u službenim prostorijama kabineta načelnika Općine Velika Kladuša iz ladice stola tehničkog sekretara općinskog načelnika oduzela dva službena pečata, naveli su iz Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona.
  -1 points
×
×
 • Create New...