Jump to content
FORUM

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12.01.2022 in all areas

 1. Kod nas se ubise ko ce vise cestitati Bozic, i ko koristiti izvorniju cestitku, dok oni uzvracaju sa Bozic je pucaj na dzamije. Siguno je dosta toga orkestrirano, ali vecinom se genocidni duh probudjen jer su osjetili da mogu. Podrzani i opremljeni od Rusije i Srbije.. sad vrse pritisak na ono malo Bosnjaka da napuste svoja ognjista. Oni razumiju jezik sile. Vidim da hdz nije bio na proslavi dana genocida, Bakir i Plenkovic su se ponovo sastali. Mislim, da konacno se i tu dinamika polako mijenja. Covicu je zavrnuta ruka, ko i kako ne znam. MUP usk bi morao imati moderno opremljene dronove, a zasto ne i bajraktar. Tu se odavno trebalo biti proaktivan i zahtjevati jacanje MUPa. Ne vidim nikakav problem da se dignu krediti i dobro opremi MUP. Neshvatljivo da sada nemamo neku vrstu vojske i mup koji je poluvojna formacija... upravo je to razlog zasto se genocini ponasaju genocidno.
  2 points
 2. Ne kažem ništa kad dodje pištolj na čelo i zabiju pelc na silu to je drugo al neću potpisati da pristajem.I staljinov kgb je tražio od žrtava da potpišu da pristaju ili priznanje.Kod boga ću imati opravdanje da nisam dobrovoljno prihvatio ovu sejtansku religiju.Evo čitam izvještaj od engleski zdravstveni institucija da je kod osoba koje su primile dvije doze imuni sistem uništen.
  1 point
 3. @Lidjo naravno da je falsifikat i kojesta... Medjutim na zapadu kad imas para za advokate onda je dosta toga moguce.. U USA ili kanadu nebi imao sanse ni da prismrdi.. Ovo sto je prkazano na bbc-u.. podlijeze krivicnom zakonu. Ako je i falsifikovao odradio je cijeli proces amaterski... Nadam se da ce u zatvor ili platiti kauciju od 10mill. dolara.. Novak Djokovic: Questions raised over tennis star's travel declaration
  1 point
 4. u Kazahstanu nisu izisli na ulice zbog corona mjera vec zbog poskupljenja plina. Koliko sam upoznat nema nista sa Corona mjerama. Dok ej u Francuskoj, HolanidjiI (Amsterdam) drugacije. Tamo je bilo zescih okrsaja u vezi corone!
  1 point
×
×
 • Create New...