Jump to content
FORUM

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 21.09.2021 in Komentari

  1. Ma to je ociti pokazatelj koliko smo svi bolesni kao drustvo. Prosle godine isfrustrirani lik od 50 + godina u fisu bez ikakvog razloga napade djevojku koja radi na kasi i zastitarku psuje im baca stvari . I onda se pitas sta bi ti ljudi radili da imaju moc znaci ides napadas djevojku sto radi za 500 maraka od jutra do sutra i nemas nikakve empatije. Nije ni tebi lako poslije ove izjave. Suosjecanje na nivou zbilja nemam rijeci. Tebi je normalan neko ko se svjesno vrati u radnju i ispuca u glavu decku od 20 tak godina .
    0 points
  2. Kakav je to mentalni sklop antimaskera da ides ubiti nekog jer te trazio da stavis masku na lice? Ako ti se to ne svidja onda lijepo odeš na drugu pumpu gdje ne traže masku ili stavis jebenu masku na 2 minuta. Kaže, ubio ga za primjer drugima... jbte taj momak je samo radio svoj posao i ništa drugo. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/radnik-u-njemackoj-ubijen-nakon-sto-je-kupca-zamolio-da-stavi-masku/210921034
    -1 points
  3. Jedan covid hitler manje .A zašto taj momak nije dao to sto je tražio i ne bi bilo problema.A ne uživao u ulozi covid policajca ono da maltretira normalne ko ga j...e dobio što je tražio.
    -1 points
×
×
  • Create New...