Jump to content
FORUM

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16.01.2022 in all areas

 1. Medicinski "stručnjaci" koji su ostali bez licence, bivali otpuštani i protiv kojih su vođeni disciplinski postupci zato sto su valjali nebuloze i predstavljali opasnost za građanstvo. Kao i Nestorovic koji tvrdi da se utrvari na zemlji vodi rat između dvije vanzemaljske civilizacije, a vi ga uzimate za mesiju. Drugo, državu koja ti je sve dala, u kojoj se osjećaš kao čovjek i uživaš sva moguća prava koja postoje danas na svijetu, voziš se najboljim cestama, najboljim javnim prijevozom, ili najboljim autima, imaš najbolju medicinsku skrb i sl, nazivati nacističkom je, u najmanju ruku, cisti bezobrazluk, da ne kažem ludilo.
  1 point
 2. Našao smeće od indexa kao argument obično smece od novina.
  1 point
 3. Meni je tih ljudi iskreno žao, njima svakodnevni život uopće nije lagan ni lagodan. Oni su nešto poput vegana... kad me već nisi pitao, de da ti malo pričam o tome. Mislim, znam koliko te to ne zanima pa ti zato bas pričam. E tako i ovi TeoZavci, ubiše se dokazivajuci nedokazivo, uvjerajajuci ljude u razne gluposti i besmislice iako ih niko za mišljenje nije pitao itd
  1 point
 4. Evo kolegica moje supruge vakcinisala se prije mjesec dana tako nešto potpuno bila zdrava.Uzela dzonson zato što je jedna doza da bi mogla raditi a ne iz straha od virusa.Dobila visok tlak i nikako se nije osjećala dobro posle pelca.Preksinoc joj trgla krv na usta i nos zavrsila u bolnici.Iako kaže da je to od pelca tzv doktori se ljute i ne daju da je to razlog.Izgleda da joj grafen zileti sijeku pluća. Al za vas su to sve teorije zavjere.
  1 point
 5. Ja bar slušam šta kažu medicinski stručnjaci koji su završili školu kako treba a ne ove tzv doktore koje je stipendirala farmakomafije.Evo došlo čak i do parlamenta ovdje u nacistickoj njemackoj izvještaj medicine da preko 50% djece pati od depresije i drugih psihičkih poremećaja kao posljedica ove plandemija.
  0 points
 6. https://www.index.hr/vijesti/clanak/plandemija-novinarska-gripa-nedamovamdjecu-donosimo-veliki-antivakserski-rjecnik/2330083.aspx U ovom tekstu vidim tebe...ne u naslovu...nego u tekstu, uklopio si se u profil i obrazac ponašanja a slijedio si ga ovdje kako se koji termin pojavljivao i prestajao kako je koji nestajao
  -1 points
 7. -1 points
×
×
 • Create New...