Jump to content
FORUM

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 18.05.2022 in all areas

 1. Interesantno kako je Bihać umro. Jedinstvo ispada i iz druge lige, i niko ništa. Nijedan ozbiljniji tim u USK, niko ništa. RIP Bihać!!!
  1 point
 2. Ti si zbilja puko sta pricas ti znas li ti koliko je Ukrajinaca bilo u vojsci genocidne tvorevine od snajperista pa do sveg ostalog znas li da su u Ukrajini i u Grckoj bile turisticke agencije koje su nudile aranzmane pucanja snajperom po gradjanima Sarajeva znas li ko su bili piloti helikoptera kad je ubijen atentatom Irfan Ljubijankic ? Odi na Pale pa obidji poginule Ukrajince imas i spomen plocu . Nemas ti sine poja ni od cega manje gledaj propagandnog programa SDA stranke i Bakirove logistike po facebooku kao sto su stranice tipa ponosni Bosnjaci koji upotrebljavaju ovakve termine bijeli krcani krstasi i ostale budalastine da bi manipulirale gradjanima i poticali konstantan strah od rata i ugrozenosti . Mozete vi trabunjati koliko hocete narod zna da je Bakir srpski igrac bio i ostao kao i njegov babuka koji je podijelio zemlju radi fildzan drzave oko Sarajeva. Sta Bakir kaze ja sam imao najbolju namjeru u reviziji tuzbe protiv Srbije ono u smislu kao da se tuzis sa komsijom za metar zemlje i gdje je medja. Pa najgori student pravnog fakulteta zna proceduru i protokol pred medjunarodnim sudom . I sad se narod ubjedjuje da pravni tim ispred nase drzave koji je uzeo milione i milione nije znao za protokol i tuzba je propala . Zasto je Sakib Softic i nakon prvih procesa i ocigledne manipulativne nesposobnosti i dalje bio u Bakirovom timu revizije tuzbe ?Samo iz razloga dogovora Vucica sa Bakirom ovaj uzeo pare da moze kupovati glas od sirotinje na izborima i po potrebi kad Bakiru zagusti zbog raznih afera onda ce se aktivirati nesto novo da bi se prekrilo. Srbija je trebala biti osudjena i za Genocid i ratne zlocine u reviziji tuzbe i da se je to desilo svaki vid destabilizacije genocidne tvorevine bi nestao bili bi manji od makovog zrna i drzava bi funkcionisala normalno . Dao bog da svi SDA-ovci zavrse na Fadilovim raspiratorima to im samo zelim stoka.
  1 point
 3. U Njemacku je od pocetka krize u Ukraini doslo preko 600.000 izbjeglica. Njihov status se obradjuje kao drugih migranata nego oni ce od pocetka dobivati Hartz 4 kao i ostale svabe. Ta suma je po osobi godisnje vise od 1000 €. Ne pravi se nikakva razlika izmedju tih izbjeglica i svaba. Status tih izbjeglica je isti kao i onim svabama koji rade 20 godina i izgube posao iako su 20 godina uplacivali doprinos. Dalje, te izbjeglice imaju pravo na zdravstvo, djeciji. NIko ni ne kontrolise da li su njihova djeca i kakvo imovinsko stanje je tih izbjeglica. MOgu imati milione na bankama ali ce dobivati socijalu kao svabe koje nemaju nista. Svejedno da li ce ici na kurs njemackog, svejedno da li ce nesto raditi (status ce im odmah biti odobren), kod svaba nije tako. ako se ne javi na vrijeme ili ne ode na razgovor za posao odmah ce taj mjesec dobiti manje pomoci. Svabo mora dokazati da nema nikakve zalihe, sve mu se uzme da zivi na minimali. Ko ce placati te dodatne troskove? Nezaposlenost, djeciji doplatak i socijalno osiguranje? Koliko ce jos izbjeglica doci? Njemackoj i njihovim stanovnicima cvijeta svjetla buducnost... I sjetimo se samo kakvu su pomoc nasi ljudi imali za vrijeme rata ili kako se pomagalo migrantima sa istoka a kakve privilegije i pomoc ovi sad imaju. (po ove se salju vozovi a afganistance hrvati biju na granici).. Licemjernosti nigdje kraja od strane EU.
  1 point
 4. Tako je svaki od njih je dobio verblijfsdokument i policija zna od svakog biometriju i sve ostalo a prije dobijanja ovog dokumenta sve do jednog su morali biti iskljucivo u kampu jer ako te policija jednom uhvati bez dokumenta za tebe proces dobijanja boravisne dozvole raznih vrsta automatski zavrsava i slijedi ti deportacija i tu je zakon jasan nema ni lijevo ni desno. Iz Nizozemske je deportovan covjek iz Jemena izbjeglica jer je napustio kamp ono bezazleno i naletio na policiju nema dokumente kazna nakon dvije sedmice deportacija i nikad vise ne moze doci u Nizozemsku a tu u kampu su mu bila zena i djeca. Kod nas se problem migranata moze i samo rijesiti zakonskim putem sve ostalo je pisanje uz vjetar
  1 point
 5. cuj ovo. Srbija neka vrati Kosovo ali da nedira Bosnu. Ovo mi je kao da se radujes tudjoj nesreci, u ovom slucaju kosovskoj. Samo neka nas nediraju....Fujj ovo ti nije u redu! Ako se kaze da se u granice nedira, da teritorijalni integritet Europe je sastavni dio mirovnog sporazuma, zasto onda diramo to? Sad to kritikujemo kod Rusa, a kad Ameri to rade je ok? Kad Srbija to radi na Kosovu je ok? Da li bi bilo ok da se Vojvodina odvoji? Sta je sledece?
  -1 points
×
×
 • Create New...