Jump to content
FORUM

NEO2k

Administrator
 • Posts

  91842
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NEO2k

 1. Kolona je viđena da se kreću iz pravca Vedrog Polja prema gradu. Znači vratili ih naši. Samo ne znam gdje su ih vratili? Kakav je plan kad ih uhvatiš na granici. Pizdarija od države.
 2. @Haldir, jedino i posljednje javno upozorenje da se pridržavaš pravila ovog foruma. Vidim reputacija (-116) govori sve o tebi bez da analiziram sve tvoje posljednje postove.
 3. Pozdrav. Mnogi su nam prijavili da su pojedinci skrenuli sa teme te zloupotrebljavaju ovu diskusiju i promoviraju nasilje. Posljednje takve komentare smo obrisali. A obzirom da je mnogoo komentara, posebno na ovu temu. Pozivam da se aktivni članovi jave sa privatnom porukom te preporuče nove moderatore koji će paziti na forum kako bi se svi skupa držali njegovih pravila. Možete i sebe preporučiti pa ćemo uraditi detaljne analize. Hvala unaprijed i jos jednom vas molimo da se ponašate u skladu sa pravilnikom foruma.
 4. Sjedili su i preko puta Mupa, tačnije preko puta VUK kafića na zelenoj površini kao i na oba igrališta u Harmanima. Niko im ništa... a imam osjećaj da ja sjednem ili legnem na zelenu površinu da bi se izmislio ispred mene kakav "eko policajac" sa tefterom da mi iščita koji sam zakon prekršio i šta i kada sam dužan platiti.
 5. Pozdrav, Opet smo doživjeli napad na FORUM i web. Sačuvali smo diskusije jer smo imali backup baze, fajlove nismo uspjeli spasiti (slike i ostalo), ali u ovim trenucima je to najmanje bitno. Samo ažurirajte profilne fotke i nastavljamo sa FORUM-om. Molim da mi se privatno jave i aktivni korisnici koji bi htjeli biti moderatori da se pozabave diskusijama u granicama realnosti. Da ne budu pristrasni ni na koju temu. Hvala.
 6. Fleka stvarno onima koji su osmislili ovu strategiju rješvanja kanalizacije. Da ovakva dinamika ide u sred grada i okolo po Bihaću nigdje nema. U Sarajevu kada čačnu komad ceste u centru grada, moraju završiti u roku 12 sati sve... pitanje je ima li igdje da ovako stoji otkopan grad i pretpostavljam da će biti ovako najmanje 2-3 godine jer nemaju para da asfaltiraju. Neko će reći nije sproveden tender, dobro. U pravu ste, ali vraćamo se na one koji su tu strategiju osmislili, kao da nam neko sa strane ovo namjerno radi. A sa druge strane, iako nije tender raspisan ništa se ne mijenja i da je raspisan i izabran izvođač, kada ni jedan izvođač neće raditi bez para, a para nema!
 7. NEO2k

  Vlada USK

  Što je najgore, izvršna i zakonodavna vlast se bavi ovog mandata samo o tome da li će izvršna vlast opstati ili formirati novu. Čim zasjednu u fotelje, odmah rade plan i strategiju kako opstati na istoj i usput nešto napraviti... a to uspust je prostor od 10% najviše. Znači, nemaju puno prostora i vremena da se bave stvarnim problemima, jer u kafanama se već dogovara kako da aktuelnu Vladu USK smaknu i postave neke nove ljude za njihov interes... što znači da ovaj sistem demokracije i nije baš najbolji ili se "rasulo" poslaničkih mandata u 20 stranaka pa svako sa svakim hoće kroz nove pregovore... Da se bar ministri i premijer biraju demokratski, onda imaš zagarantovanu Vladu i premijera 4 godine i onda burgijaju i rade... ovako se svako svakoga boji i svako svakome tapša po ramenu kako bi opstali ili kako bi došli na vlast...
 8. @Barba, moj stav je isti prema tome, razne taktike smo upotrebljavali i testirali, evidentno je kad je Forum bio otvoren da smo imali po 100 gostiju koji čitaju u trenutku, a 20 članova koji pišu u trenutku i čitaju... naravno. Upravo sad: Who's Online 24 Members, 0 Anonymous, 102 Guests (See full list) Evo dodao sam u dnu foruma opet statistiku pa mozete pratiti koliko ljudi upravo je logovano i koliko ih pokusava citati, a kad se registruje ima priliku odmah da pise... bar se sad lako registrovati. Čak sam za trenutak smaknuo verifikaciju putem maila, kasnije ću je aktivirati da malo pomognem ljudima pri registraciji... i da, uveo sam i Fb registraciju, samo kliknes par puta i povuce te sa Fejsbuka tako da nemas potrebe da ispunjavas pristupne podatke u formu za registraciju... Svakako sam tu za daljnje kritike, sugestije/prijedloge.... hvala !
 9. Evo testni status :)

 10. Ima li moderatora ili onih drugih koji bi željeli ponekad raditi na unosu vijesti, nekih rubrika koje ih zanimaju, više ruku sigurno stignu da ažurniji budemo u više rubrika P.S. Radi se o vijestima na naslovnici... Evo katarina se uključila...
 11. Ja sam cuo da neokino.net drzi neki momak iz bihaca. Je li istina ?
 12. Novi-stari moderatori: katarina i RiDaM upravo postavljeni na funkciju. Sretno!
 13. S obzirom da je FORUM ponovo ONLINE i da je software upgrad-ovan na najnoviju verziju IPB-a, predlažem da krenemo u izbor novih moderatora. Kao što smo najavili na Facebook page-u, do kraja mjeseca ćemo morato izabrati 5-6 novih moderatora. Za sad smo ostavili samo 2 moderatora "dobri duh" i "ovajonaj", ostale smo obrisali sa liste, ukoliko se stari moderatori aktiviraju kroz diskusiju te izraze želju i volju za moderiranjem neka budu slobodni javiti se ovdje ili meni u privatnim porukama. Sve prijedloge za forum i moderatore možemo pisati ovdje, a za sve one stvari o kojima bi mogli posebno komunicirati slobodno otvorite novu temu. Također, možemo skupa izabrati i metodu po kojom ćemo birati moderatore. Imamo vremena i neka bude kvalitetan izbor kako ne bi imali problema sa "cenzurama" pojedinih tema i diskusija... Napomena: Oni članovi koji su bili registrovani prije jula 2015. godine, na žalost morat će se ponovo registrovati... a najlakši korak pri registraciji jeste da se povežu putem Facebook registracije, lako je za skontati... Oni koji su zaboravili lozinku, a registrovani su poslije jula 2015. godine također će moći svoju lozinku "resetirati" putem ponuđenih opcija na forumu. Za sve oni koji imaju bilo koje pitanje, a ne može pristupiti logovanju ovdje kako bi postavio isto pitanje, neka bude slobodan da mi piše putem FB ili na mail: [email protected] Sretno !
 14. Svaka čast, pogledao sam već par filmova... i vjeruj da sad prvo odem na tvoj sajt pa tek ostale. Aferim !
 15. Ja sam čitao da su otišli predstavnici Reala u Paris da dogovore transfer Ibrahimovića, a da su mediji odmah počeli sa dezinformacijama kako PSG želi Ronalda. Pa logično bi u tom slučaju bilo da Parižani dođu u Madrid... Vrijeme će pokazati...
 16. Jeste, limit je bio na 5 korisnika, biće sad na 20.
×
×
 • Create New...