Jump to content
FORUM

BlackHawk

Član
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BlackHawk

 1. Ako budu dobre volje na granici... Ali veća vjerovatnoća je da će te vratiti... Valjda treba da pasoš vrijedi minimalno tri mjeseca nakon izlaska iz zemlje...
 2. Poljoprovreda... Maline, sampinjoni, krastavac, plastenicka proizvodnja... Kradja
 3. zar ti nije lakse kupit fm transmiter...
 4. Inače nisam ljubitelj gledanja filmova premo stranica, uvijek sam preferirao torent i na miru da gledam bez reklami i sa dobri snimkom, ali na ovoj stranici je odlično za gledati.. Stvarno svaka čast.... Samo, molim vas, nemojte da ubrljate to sa reklamama i ostalim... Ono da bude na početku sve sjajno bajno i kad privučete malo raje da onda turite reklame kao i na svim drugim sajtovima.
 5. Objasniš malo koji je sistem na laptopu, da li si na tu mrežu se ikako mogla kačiti ili ne... Jel ne može samo na tu jednu mrežu ili ne može ni na jednu drugu?
 6. BH Fanatikosi bojkotuju utakmicu sa Andorom zbog nogometnog saveza http://www.cazin.net/sport/vijest/bh-fanaticosi-porucili-n-fsbih
 7. Koliko da znam da to radi organizacija Pomozi.ba iz Sarajeva. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=708681492597453&id=222427534556187&substory_index=0 Jedna od najjačih organizacija na području BiH... U toku poplava su pružili najviše pomoći našim građanima u poplavljenim područjima.. P.S. Ovo je za izbjeglice u Srbiji.. ALi svejedno može se pomoći
 8. 'Đe ba godišnji kad ni posla se nema
 9. Ako ti je B. Otoka okolica, ima odličan kamp dole ispod mlinčića... 7 KM dan i noć i imaš i šator i krevet..Plaža je odlična.
 10. Ma oni su pustili novi forum i to je to.. Kako je šta bilo tako je ostalo...
 11. Danas od Otoke do Krupe 2 saobraćajke... Jedna nešto prije onog skretanja za Ljusinu, a druga prije nadvožnjaka.. Nisu teške bar koliko se moglo vidjeti, ali je put bio zatvoren za kamione jer je auto bilo na sred ceste...
 12. Čim ističe znači da je windows kopija... Produžit, odnosno sakriti da je kopija možeš pomoću par programčića za krekovanje, zavisno koji win imaš
 13. Dobio sam preko cazin.net-a 2 ulaznice za Terminatora... Kako kažu da se mogu iskoristiti do 22.07... da li u to upada i 22. 07 ? il nije li bitno koji je termin u 17:20 ili 22:10 ?
 14. Ma to smo već riješili, problem je kad ulazimo sa portala... Tamo nema gdje kliknut nego na naziv teme i onda te baci na prvi post i ti onda traži dokle si došao i koja stranica ti treba... Mislim da je to par sekundi posla za odgovorne, ali biće da su samo pustili forum, da se kao vidi da nešto uradili, i opet nestali..
 15. Stara vozačka i uplata.... Za vožnju bez nje nisam siguran, al to se raspitaj kod njih.. Mislim da bi trebalo da može, ako imaš papir koji potvrđuje da mijenjaš vozačku..
 16. Neozbiljan si ti za Crne Munje Mislim da su ovi Delta po tvom ukusu
 17. Naravno da ima... ASK Crna Munja Cazin, ASK Otpisani Bužim, ASK Centurion i ASK Desant Velika Kladuša, ASK Inferno B. Petrovac... Pisalo je da se pokreće i Delta u Bihaću ali nemam informacija jesu li pokrenuli ili nisu.. To su sa našeg kantona... A po BiH ih ima svugdje..
 18. Najbliže http://hristo.hr/ Najpovoljnije... http://www.taiwangun.com Poljska stranica, šalje širom evrope, osim u BiH... ako imaš nekog u austiriji njemačkoj pa da ti donese..
 19. Ne mislim na početnu foruma nego početnu stranice...
 20. Pa obrišeš jednostavno u ovome gdje pišeš poruku.. Inače ovaj forum čuva što je zadnje napisano a nije poslano.. Znači klikneš u box gdje se piše i drži tipku za brisanje dok ne očistiš box... i to je to. to može kad si već na forumu i gledaš posljednje odgovore.. ali ako si na početnoj stranici i klikneš na naslov teme, baca te na prvi post.... Treba to sreditit..
 21. Da li ima Cvijet Srebrenice u Bihaću... I ima li neko da ide danas sutra u pravcu Bužima da mi donese?
 22. Ima li neko da ide u Srebrenicu ali preko Maglaja ?
 23. Meggle obavezno, Ovako, Vispak, Master, meso od domaćeg mesara, sokovi domaćih firmi.. Ima ih hrpa..
×
×
 • Create New...