Jump to content
FORUM

Majkara Tatara

Član
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Majkara Tatara

 1. stranka ga prati, imaju velike planove s njim...
 2. Ne mogu, jedino mogu osnovati d.o.o. i putem privrednog drustva kupiti zemljiste i na taj nacin raspolagati sa zemljom i na istoj graditi nekretninu... Vlasnisto nad tim zemljiste ostvaruje d.o.o...
 3. Ako bi dao lg i nesto love za iphone 6 64 gb javi se na 061 192 849
 4. Moze, slobodno ovjeri i posalji, imas odredbu zakona o drzavnoj sluzbi odnosno konkurisanje na poslove u istoj, gdje se kaze kad je u konkursu navedeno "poznavanje rada na racunaru i engleskoj jezika" u tom slucaju moze ili uvjerenje o zavrsenom kursu ili ovjerena kopija indeksa. A samo kod radnih mjesta gdje je eksplicite navedeno "aktivno poznavanje engleskog jezika i poznavanje rada u odredjenim programima tad ti trazi pravo uvjerenje ovlastene kuce...
 5. Kod hajre urara, sahadžije na trgu... 25-30 km
 6. Hoce li i bihacu biti 5.11 premijera spektre ili ce tek kasnije biti promocija filma, kao i "brzi i zestoki" zbog razlicitih distributera pojedinih filmova, znam da je Spektru za trziste BiH otkupio distributer filmova u Cinema citi sarajevo. Hvala na odgovoru.
 7. http://www.cazin.net/mob/clanak/sport/irska-u-zenici-bez-tri-ponajbolja-igraca
 8. http://www.cazin.net/mob/clanak/sport/zdrijeb-baraza-18.-oktobra-hoce-li-zmajevi-imati-status-nosioca - Ždrijeb baraža 18. oktobra, hoće li Zmajevi imati status nosioca?
 9. http://www.cazin.net/mob/clanak/vijesti/visoka-medjunarodna-skola-cazin-konkurs-za-nastavnike-i-saradnike
 10. Ima u cazinu, evo broj Top Plast coralici +387 61532017
 11. Drug idi begaj, niti ne znam da sam ti dao minus, saberi se, ja sam ti htjeo dati plus, preko tel pisem, nisam ni znao da sam ti dao minus. To da odmah kvalificiras mene kao "nepismenog" je odraz tvoje kukture, bihacko majkaro... i ne trazi guzicu cepa! Skuliraj se. Minus ni ne znam da sam ti dao, zato odjebi!!!
 12. To EDGE znaci da je na 2G mrezi ili pravo GSM mreza, a to H je u drugih tel tipa iPhone 3G mreza, kod nas nije podrzana 4G mreza ili pravo da kazem LTE mreza. Slobodno mozes kod nas prodati te tel jer i da podrzavaju LTE mreze mi je nemamo jer bhtelecom eronet i mtel nemaju tu imfrastrukturu.
 13. Svaka Vam cast, puno Vam hvala. Dolazimo!
×
×
 • Create New...