Jump to content
FORUM

Antigod

Član
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Antigod

 1. Kupi naočale za 5KM, prodaje baš lik iz Bihaća (nađi na piku) i iste su kao ove iz kina, znači one crne Real3D.
 2. Može, ali Begović ulazi u najbolje golmanske godine gdje treba da bude prvi izbor i da ne mora zavisiti hoće li se Kurto povrijediti ili neće. To mi nije jasno, nadati se da će ga Mourinho koristiti u kupovima i eventualno u Ligi prvaka. Fan sam Uniteda, napokon je vezni red dobar. Vjerovatno najbolji u zadnjih 6-7 sezona Fali tu još stoper (obavezno) i back-up napadač.
 3. Kakav korak nazad u karijeri, otići u klub sa golmanom koji je u top 5 na svijetu i koji je velikog Cecha izbacio iz prvih 11. Sretno mu kako god.
 4. Ko voli pirate obavezno neka pogleda Black Sails. Za ljubitelje gladijatora, Rima i dobrih akcijskih scena. Priča je također super. Obje serije je radio Starz, znači nema cenzure, krvi do koljena, sisa, psovki itd...
 5. Ja ne razumijem kako takve osobe što si ih tako lijepo opisao (tj. taj Saudin) u uvodnom postu ne razumiju suštinu Islama. Da li je alkohol haram? JESTE! Ne smiješ ga piti, prodavati, kupovati, ulaziti u objekte gdje se toči itd.. Da li je kockanje haram? JESTE! Znači nema igranja tiketa, hajd jedan ću bingo šta fali itd... Dalje da ne pričam šta naši ljudi rade, a sebe smatraju velikim vjernicima. Ovo su 2 grijeha koja izvode iz vjere automatski! I sad ti želiš mene uvjeriti da osoba koja pije 11 mjeseci, a jedan se suzdrži (i to samo zbog neke tradicije, a i iz razloga da čaršija ne priča kako Muhidin mali pije za ramazan sram ga bilo) je pravi vjernik i da ga ja kao ateista nemam pravo nazvati licemjerom? Jer nakon ramazana ili čak za Bajram što je još gore, hajmo jovo na novo pa udri po svim haramima koji postoje. E ne može tako. Međutim ako osoba sumnjivog morala i koja je nije poštovala pravila Islama, odluči sutra postati musliman koji se pridržava svih pravila ja joj neću ništa reći, već od mene ima respect čak što više. Iz ovog izuzimam fanatike tipa vehabije. Moje mišljenje (nisam nikog uvrijedio), a postačima želim što lakši ostatak Ramazana.
×
×
 • Create New...