Jump to content
FORUM

isakovich

Član
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

isakovich last won the day on October 4 2016

isakovich had the most liked content!

About isakovich

 • Birthday 21.06.1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

isakovich's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. dobit ce kurdi drzavu ako onoliku koliku to dozvole assad tj.putin i sad njihov frend erdogan,inace erdogan je izvukao fsa rebele iz alepa sad ce iz ostalih sirijskih gradova pod kontrolom fsa,inace to je jedan dog. rusije i turske.turska kao jedan od finansijera fsa tj teroristickih skupina (ahrar sham,zenki,nusra,uzbeci itd) ima u planu da sve te skupine okrene protiv kurda,da ih rastjera sa sjevera sirije tj.juzne turske granice.Rojava ce najvjerovatnije biti vise u Iraqu nego u Siriji.Ne bi ni assad da mu kurdi drzavu u drzavi stvaraju.A danas tamo se najvise pita Rus inace jako dobar drug assada i rezimske vlade.
 2. poslije ovog neselektivnog rovanja da to tako nazovm,ako svaka iskopana ulica bude na novo asvaltirana a ne samo zakrpano ono sto je kopano to ce biti ok,jer sramnotne su ulice u gradu Bihaču sramotne do bola.Mali primjer je ulica od semafora preko ceravaca pa do bolnice znaci prometna cesta do bola imala je na sebi stotine zakrpa i onih fleka, flekali dabogda i pokuci svojoj.Ja razumijem da se ne moze svake god. novi asfalt stavljati,ali imaju neki valjda limiti kad se vidi da je to otislo,da su kamioni i teret pojeo dionicu,daj uradi je na novo,sve vam platimo sa 1001 taksom.sramota.
 3. K: treba mi pokvarena Navigacija za auto ne treba drzac samo display i kabal,da je ocuvana izvana. 061-436-196
 4. Svaka cast ekstra stranica , na smartphonu (android) pici ko ludo bez ikakvih sjeckanja,raklama i tih neugodnosti. svaka cast
 5. pokusaj sa pomovo instaliras drivere za wi-fi ,naka budu za 64 bitni
 6. zasto ne mogu scrolati pocetnu stranicu portala ??
 7. Sta je sa Al Jazeera Balkans HD, Missnet ? Ne radi, 10 tak dana.
 8. Ko i gdje ima da prodaje drva bukova,cijepana,na paletama,ali da ima onu dizalicu da istovara u kompletu .???
×
×
 • Create New...