Jump to content
FORUM

isakovich

Član
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

isakovich last won the day on October 4 2016

isakovich had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About isakovich

 • Rank
  Početnik
 • Birthday 21.06.1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dobit ce kurdi drzavu ako onoliku koliku to dozvole assad tj.putin i sad njihov frend erdogan,inace erdogan je izvukao fsa rebele iz alepa sad ce iz ostalih sirijskih gradova pod kontrolom fsa,inace to je jedan dog. rusije i turske.turska kao jedan od finansijera fsa tj teroristickih skupina (ahrar sham,zenki,nusra,uzbeci itd) ima u planu da sve te skupine okrene protiv kurda,da ih rastjera sa sjevera sirije tj.juzne turske granice.Rojava ce najvjerovatnije biti vise u Iraqu nego u Siriji.Ne bi ni assad da mu kurdi drzavu u drzavi stvaraju.A danas tamo se najvise pita Rus inace jako dobar drug assada i rezimske vlade.
 2. poslije ovog neselektivnog rovanja da to tako nazovm,ako svaka iskopana ulica bude na novo asvaltirana a ne samo zakrpano ono sto je kopano to ce biti ok,jer sramnotne su ulice u gradu Bihaču sramotne do bola.Mali primjer je ulica od semafora preko ceravaca pa do bolnice znaci prometna cesta do bola imala je na sebi stotine zakrpa i onih fleka, flekali dabogda i pokuci svojoj.Ja razumijem da se ne moze svake god. novi asfalt stavljati,ali imaju neki valjda limiti kad se vidi da je to otislo,da su kamioni i teret pojeo dionicu,daj uradi je na novo,sve vam platimo sa 1001 taksom.sramota.
 3. K: treba mi pokvarena Navigacija za auto ne treba drzac samo display i kabal,da je ocuvana izvana. 061-436-196
 4. Svaka cast ekstra stranica , na smartphonu (android) pici ko ludo bez ikakvih sjeckanja,raklama i tih neugodnosti. svaka cast
 5. pokusaj sa pomovo instaliras drivere za wi-fi ,naka budu za 64 bitni
 6. zasto ne mogu scrolati pocetnu stranicu portala ??
 7. Sta je sa Al Jazeera Balkans HD, Missnet ? Ne radi, 10 tak dana.
 8. Ko i gdje ima da prodaje drva bukova,cijepana,na paletama,ali da ima onu dizalicu da istovara u kompletu .???
×
×
 • Create New...