Jump to content
FORUM

Grunf

Moderator
 • Posts

  5294
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  420

Komentari objavio forumaš Grunf

 1. 17 hours ago, Lidjo said:

  a sta drugo? Dok im se god bude ugadjalo i pomagalo dolazice ih vise. Treba ih sviju potrpati i sve nazad vratiti onda bi drugi dobro razmislili da li uopste da krenu prema zapadu. Kazem zapad salje pogresnu sliku i time motivise ljude da krenu na put

  E ovo je taj tipičan primjer o kojem govorimo. To je to kršenje odluke tj zabrane za koju istina nisam siguran da li je još na snazi...

   

  Screenshot_20211022-072008_Facebook.jpg

 2. Nažalost i mene podsjeća na dane pred sam pocetak rata 92-ge...i tad se govorilo da ga neće biti. Ja neću reći da ga neće biti nego sa se nadam da ga neće biti. Neko kaže i to da je srećom malo budala na obje strane koje bi ratovale ali i ta mala skupina može natjerati i sve ostale. Nadam se da do toga nikad doći neće..

 3. 2 hours ago, Vywegh said:

  Mda, ne dati im jesti ni piti, poskidati ih do gola i natjerati da idu na snijeg/prtinu. Sjajan scenario! Ali, ček', malo mi je nešto poznat?! Otkuda? Aha, znam, iz filma Schindlerova lista.

  Pa, ručice, možeš biti ponosna na svoju ljudskost. Takva se empatija ne vidja čestom

  Ne, vjerovatno nije mislila na to. Već postoji, u teoriji, zabrana pojedincima i organizacijama da doturaju potrepštine u divlje kampove na USK, samo se tog niko ne pridržava tj pojedinci ali i organizacije krše zabranu koju je donijela vlada USK čini mi se ali niko to ne sankcioniše. Dozvoljeno je ali u zvaničnim kampovima, dakle na području Bihaća su to Lipa i Borići. Sve ostalo je čista anarhija. Pa uzmi samo ove ljude sa linka o kojem je riječ. Napustili su kampove (ne bitno jel to u Srbiji ili u BiH) nastanili se u šumi a puteve koji vode njima zabarikadirali da im ne može niko prići (čitaj policija dakle izvršna VLAST). U svakoj normalnoj zemlji za takav čin bi im protresli kosti. No, mi nismo normalna zemlja ne samo u pogledu migrantske krize nego generalno. Vidimo to na osnovu harmonikaša u predsjedništvu BiH

  • Like 1
 4. SIPA je sinoć oko 21 h uhapsila osuđenog ratnog zločinca Fikreta Abdića Babu - na osnovu interpolove crvene potjernice a zbog privrednog kriminala u Republici Hrvatskoj.

  Fikreta Abdića se tereti da je 2001. godine fiktivno posudio Agrokomercu 600.000 kuna, a zatim je, pošto novac nije vraćen, preuzeo nekretninu firme – vilu u Voloskom vrijednu 1,9 miliona kuna.

  Također se tereti da je 2005. opunomoćio sina, iako to nije mogao uraditi jer više nije bio direktor jedne od Agrokomercovih firmi, da potpiše ugovor o kreditu sa založnim pravom na četiri građevine i dvorište u riječkoj četvrti Kozali.

   

 5. Taman negdje kad nam djeca koja pohađaju srednju tehničku i mašinsku školu završavaju sa nastavom i idu kuci iza 19:00 tuča migranata na ulici ispred prodavnice kod "Oraščana"...puno krvi i razbijenog stakla po ulici... kad ce policija i hoce li uopste stati "u kraj" vlasnicima prodavnice? Oni ih tu iskupljaju, izležavaju se iza njihove prodavnice i na onoj livadi ispod prozora tehnicke skole. Ne znam da li je jedan od sinova vlasnice jos uvijek policajac te da li im se zbog tog gleda kroz prste?

  • Like 2
  • Thanks 1
 6. 4 hours ago, zudox said:

  Šta će im životinje sad su prešli na veći nivo žrtvuju ljude

  @zudox mozes tu pricu prosipati krezubim tupoglavcima. Izmisljene neke zrtve i sta ja znam... u mojoj porodici meni bliski ljudi su umrli od covida. Ti si zločinac jednak Dodiku i ostalim četnicima koji na isti način negiraju genocid u Srebrenici. Ovo je tvoj zadnji post koji cu ja odobriti...za ostale moderatore ne znam. Svakim svojim postom si se ispišao na grobove članova moje porodice. I ispišao i israo. Hvala ti...

  • Dislike 1
 7. 1 hour ago, Zijo_prvi said:

  Narod smo da ga treba traziti(na smetistu)...

  Odes u kliniku da izvadis PCR test.. i frajer te pita treba li ti pozitivan ili negativan?!

  Uplatis test.. dobijes rezultate vidis svoje ime ok.. i onda na jednoj od granica pitaju te kad si rodjen... , pa te pita jos jedno, pa jos jednom.. pa pogleda pasos. i onda kaze pa gospodine u vasem PCR test pise da ste rodjeni 1943..

  Posaljem sestru na kliniku .. i sefica se izvinjava i vadi kes 80km i vraca joj.. a ja platio vizom bas da bih imao racun na sve strane.

  Ozbiljno???

 8. Hej, @zudox sad poslušao Semira i veli on osnovna ljudska prava...pravo na čist zrak i čistu vodu...slažem se ja sa njim u 100% ali mi nemamo od davno čist zrak niti čistu vodu...nema to veze sa nošenjem maske ili njenim nenošenjem. Zrak u BiH a naročito u Sarajevu..pa Sarajevo je drugi grad po zagađenosti zraka u svijetu...Sarajlije bi maske trebali nositi i bez korone...ni Bihać nije daleko od tog nažalost.

 9. 1 hour ago, zudox said:

  Ma šalim se sta je on prema intelektualnim veličinama na ovom foruma.

  Pa naravna stvar. Semir je šarlatan koji muze novce kopajući brdo tvrdeći da je to piramida. De malo razmisli... dobro je to za lokalnu zajednicu kao i led gospa od neona ali je nadrealno...nadalje ovi sto mu vjeruju da su iskopani tuneli ljekoviti...malo sutra, mozes samo ispusiti upalu pluća ili da te zemlja zatrpa

×
×
 • Create New...