Jump to content
FORUM

java10

Član
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

java10 last won the day on January 26 2019

java10 had the most liked content!

Community Reputation

41 Excellent

About java10

 • Rank
  Napredan

Recent Profile Visitors

849 profile views
 1. Od sredine augusta 2017 zivim i radim u Münchenu. Povukao potez koji nije bio lagan ali nisam se pokajao
 2. Ja sam prije 2 sedmice prije dolaska u BiH narucio 2 Phillipsove ali nisam pretjerano zadovoljan - kao da su pomalo crvenkaste nijanse. OSRAM bi kvalitetom trebao biti ispod Philipsa ali de znaj.
 3. Vidim dotakli ste se pranja auta na ovoj temi a ja danas taman postavio ovdje pitanje pa bujrum podijeliti iskustva ko ih ima:
 4. Pozdrav forumasi, Imate li neku preporuku za dubinsko pranje auta u Bihacu ili okolici?
 5. Gdje si ti isla u skolu? Nevjerovatno si rjecita. Pitam za prijatelja.
 6. Tesko Barba, iduci put slikaj cjenovnik, ovako djeluje da bacas suplju.
 7. MOGUĆA ZLOUPOTREBA // Organizacija u Bihaću dijeli 1000 do 2000 KM? Kantonalna inspsekcija upozorava građane da ne daju lične podatke! Nezvanično, svi oni građani koji su htjeli do novca, u konačnici ga nisu dobili, ali su dajući svoje lične podatke i otisak prsta, dobili vačuere. Podaci sa interneta, koje smo prikupili, i ono s čim su se već susrele zemlje u regionu, govore da ih izdaje osoba koja za sebe tvrdi da je kralj kraljeva UN SWISSINDO, zvani M1 i da je potomak drevne indonezijske kraljevske porodice i jedini nasljednik nezamislivog blaga koje će mu omogućiti da bilo kojoj ž
 8. Cekamo forumske SDA-idolo-poklonike da se ocituju o ovom slucaju. Inace, oni imaju uvijek za SDA "opravdanje" i izgovor pa da vidimo sta na ovo kazu.
 9. Vidim evo, samo neko supljiranje. Sve sam vise uvjerenja da se Sabamudanu pokusava napakovati afera. Ali ima tu nesto pa se nadam da ce bar jedan pravi video isplivati kad-tad.
×
×
 • Create New...