Jump to content
FORUM

stacemi

Moderator
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

About stacemi

 • Rank
  Član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pa čekaj, prvi je Sej na grupi objavio članak za proteste i opoziv gradonačelnika, tj prenio je link sa portala uskinfo, da bi navečer iste informacije demantovao. HAHA, pa ko koga jaše?
 2. Pa kod nas je prvenstveno problem što svi mogu da se bave s čim hoće, da rade tri posla odjednom. Primjera radi ljekari, rade u bolnici, privatno, još su u vlasti. To je problem i kod biroa za zapošljavanje što daju takav divlji odnos. Treba stati na rep i kazati: "Hoćeš li kod kuće ili u bolnici, ili ćeš ipk biti u vlasti. Ne možeš dobijati tri plate dok neko nema ni jednu" ali mi smo zajebana država, je'e nas ko kako stigne.
 3. Davno je trebalo usvojiti zakon da ukoliko želiš privatno radi privatno, nema mjesta u državnoj bolnici. Međutim, kod nas je sve to normalno. Neki te neće čak ni pregledati u bolnici nego moraš mu otići kući, ili ti da termin do kojeg možeš umrijeti, pa si primoran ići privatno. Doktori bi trebali početi sa radom, jer primati samo hitne slučajeve, tj. ukoliko si polumrtav, je strašno na šta su nas doveli. Pa realno, narod kaže: Bolje spriječiti, nego liječiti. Eh kod nas u zdravstvu u USK nije tako
 4. Migranti iz USK prebacuju se u Hadžiće, Mektić pojasnio zašto https://www.biscani.net/migranti-iz-usk-prebacuju-se-u-hadzice-mektic-pojasnio-zasto/
 5. Pa mi smo ustvari građani drugog reda u vlastitoj državi. Ako bilo šta javno kažeš protiv migranata, izađeš na ulicu zbog tog problema, ili bilo šta drugo, bit ćeš sankcionisan, stići će kazna itd... itd... Dok migranti slobodno provaljuju, tuku se, kradu, ništa im niko ne smije... Svi šute... Dok svi šute, oni ubijaju grad Bihać... Ali realno gledajući, 2019. godina će biti godina sa najviše turističkog gubitka za grad Bihać... Niko nije željan gledati ilegalne šetače, niko nije želja straha kad iziđe na ulicu... Ali, o tome će se pričati tek krajem augusta i u septembru.
 6. Teško da iko ovdje išta čita iz Gradske uprave, gradonačelnik ili bilo ko ko bi se trebao pobrinuti za ovo... Strašno je to što se dešava, dolazi lijepo vrijeme, znači migranti će sve više izlaziti u grad, i sve više će biti sukoba, napada, i ponavljat će se iste scene kao i prošle godine.... A ne isplati se ni ovdje toliko raspravljati..... Ništa se ne postiže.
 7. Ali zašto je zabranjeno fotografisanje i live prenos ?
 8. Čuj kao rok deset dana..... Uvijek neki rokovi i na kraju ništa!
 9. Zar vrijedi uopšte više očekivati i vjerovati u njihove odluke donešene na tim sastancima? Koliko ih je do sad bilo? Situacija je sve gora i gora...
 10. https://www.biscani.net/foto-migranti-u-bihacu-napali-bubnjara-igora-pecenkovica/
 11. Zna li se šta će biti od Jedinstva. Mislim, očigledno je već, međutim, na njihovoj facebook stranici, oni i dalje sklapaju neka prijteljstva, dijele stoljetne dresove, dok igrači odlaze... Hoće li nastaviti u ovo ligi ili će ozvaničiti istupanje iz Prve lige i krenuti sve ispočetka?
 12. Za sve one koji žele raditi u Sloveniji! Agencija Invita Nova iz Republike Slovenije traži radnike iz Bosne za firme u Sloveniji na sljedećim pozicijama: električari, tesari, klepari, limari, varioci, cnc operateri i stolari, s tim da samo za električara je potrebna diploma o toj završenoj školi i za cnc operatera. Sve ostalo mogu diplome o završenoj srednjoj školi. Prvi razgovori su već u četvrtak, 6.12. u Sloveniji, a potrebno je dostaviti (ukoliko je moguće ponedjeljak 3.12.) kopiju diplome, kopiju pasoša i molbu na e-mail adresu: [email protected]gmail.com. Također, pomenuta agen
 13. stacemi

  Konkursi za posao

  Evo ako je neko zainteresiran za Sloveniju
 14. Ali migranti su shvatili da će ukoliko vozom dođu do Bihaća biti vraćeni nazad u Sarajevo, pa sad imaju novi plan. Da li su ga sami smilili, ili su dobili smjernice, samo je njima poznato, a to je da izlaze u Bosanskoj Otoci i Krupi, i autobusem ili taksijem idu za Bihać. Neki čak i pješice.
×
×
 • Create New...