Jump to content
FORUM

Haldir

Član
 • Content Count

  792
 • Joined

 • Days Won

  3

Haldir last won the day on June 24

Haldir had the most liked content!

Community Reputation

-177

About Haldir

 • Rank
  Forumaš

Recent Profile Visitors

819 profile views
 1. Normalno da se neće zatvoriti. Nasjedate na priče najvećih lažova na kantonu. Ružnić i Kljajić dvije godine istu laž ponavljaju kao mantru.
 2. https://www.telegram.hr/politika-kriminal/policajci-iz-virovitice-prijavljuju-sefa-ilegalno-tjera-migrante-tuce-se-pijan-zataskava-obiteljsko-nasilje/
 3. Zamisli koji su to neradnici da nisu primijetili ni da im neko čamac krade. Kako onda da uoče migrante. Ne budu li na ćevape otišli evo glava. Poslije Raštela u smjeru Gate sinoć sam prošao oko 20. Granični policajci sjedili na Euro Jetu. Vrqćao se oko 23, auto na istom mjestu, njih dvojica na istom položaju.
 4. Ti nisi sav svoj nikako. Koliko ti vremena potrošiš čitajući portale pune reklama, sa čudnim nazivima bez impressuma i jednog podatka o vlasništvu, pa širiš te dezinformacije. To je prosto nevjerovatno.
 5. Kaze Avdo GP izdala saopcenje, spriječila ulazak cetiri migranta iz CG u BiH i 180 iz BiH u Hrvatsku. HDZ i Dragan Galic rade odlican posao za NDH
 6. Jes vidio Švicaraca kako su glupi. Ulazi u raspravu sa Bosancem. Baš je glup
 7. Vi nemate pojma sta pricate. Cak stovise, ne samo da se koristi termin migrant, vec je zastupljeniji od termina izbjeglica. Pogotovo u Evropi. Evropska konvencija o ljudskim pravima - zastita migranata prema istoj. Bosna je potpisnica iste. Ona ne tretira nikakve ilegalne, vec iskljucivo neregularne migrante i daje im zajamcena prava kao i svim drugim migrantima.
 8. Vidi ovoga onda. Kakve gluposti valjaš
 9. Ma ja, ali kako lako prolazi. Otkako su preuzeli vlasti tempiraju rješavanje krize, eto sasvim slučajno se sad sve ovo izdešavalo i sasvim slučajno sad, tik pred kampanju, oni odjednom zaboravljaju što su ranije govorili - ne smijemo mi to zbog zakona i ustava. Ruralna cazinska politika nikad nikome osim njima samima nije donijela dobro. Kladim se u život da će se 16 novembra sve vratiti na staro
 10. Kako ASDA šiša ovce pred izbore
 11. Ko da su šta radili za USK kad je SDA imala vlast sa Laburistima. To su interesne skupine koje ne rade ništa ni za Sarajevo kamoli za ovaj kraj.
 12. Zudox je ponosan. U covid više niko ni ne vjeruje. Barem ne tih 500-injak okupljenih na masovnim protestima.
 13. Vise ih je na trkama nego svih okipljenih u Bihacu
×
×
 • Create New...