Jump to content
FORUM

Haldir

Član
 • Posts

  968
 • Joined

 • Days Won

  16

Haldir last won the day on April 16

Haldir had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2570 profile views

Haldir's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare

Recent Badges

-144

Reputation

 1. Migrant u Bihaću pucao u drugog migranta? Za Fatmira Alispahića je lejletul kadr večeras.
 2. Nema Bosne bez Republike Srpske, a ni RS bez Bosne. Ovaj eksperiment je zapečaćen, trajan je i stvara odličan balans u ovoj kvazidržavi. Jer da nam nema RS-a a i Hrvata, ovo bi odavno bila džamahirija nalik Iranu.
 3. Bila je direktna linija iz Karlovca do Bihaca svaki dan, Autopromet je vozio. Ne znam da li su ukinute zbog covida. De pozovi ujutro autobusni kolodvor u Karlovcu uzmi info, to ti je najlakse. Mora biti direkt linija. Imas blablacar.hr, ima već objavljenih ponuda za sutra i drugr dane https://www.blablacar.hr/search?fn=Karlovac%2C Hrvatska&fc=45.492897%2C15.555268&fcc=HR&formatted_from=Karlovac&tn=Bihać%2C Bosna i Hercegovina&tc=44.811962%2C15.868564&tcc=BA&formatted_to=Bihać&db=2022-04-14&departure_location_id=eyJpIjoiQ2hJSndTM2Z1VEVqWkVjUmNMc3JobEN0QUFRIiwicCI6MSwidiI6MSwidCI6W119&arrival_location_id=eyJpIjoiQ2hJSjZkQmdZVzVBWVVjUkJvS2JEOXVMMkR3IiwicCI6MSwidiI6MSwidCI6W119&departure_city=Karlovac&arrival_city=Bihać&seats=1&searchOrigin=search
 4. Ne znam nijedan rat modernog doba u kojem nije bilo stranih dobrovoljaca na ratištu. Krenuvši od našeg, mudžahedina u našim, Rusa i Ukrajinaca u srpskim redovima. Čak su se i u Afganistanu protiv Amerikanaca borili strani državljani. A taj Amerikanac, vidio sam da je učestvovao u ratovima na Bliskom istoku. U par dana preko Twittera je prikupio više od 50 hiljada dolara donacija na Paypal za jedinicu kojoj pripada. Sve mi je to nešto sumnjivo što se tiče tog novca, i sam Paypal ga je bio blokirao na par dana pa se žalio na Tweeteru. Interesantno, snimke sa ratišta koje je objavljivao su uglavnom iz dijelova na kojima su ranije već nastali snimci uništenih ruskih oklopnih vozila i tenkova. Pa se dovodi i u pitanje sve što objavljuje.
 5. Amerikanac u ukrajinskim redovima maloprije objavio da ga brine manjak municije.
 6. Ja vjerujem da su dosad u napadima ubili najmanje 3-4 hiljade civila. Samo su onaj dan 350 ubili granatiranjem onog kazališta. Sve što hoda po cesti eliminišu. Ali spajanjem Krima sa ovim regijama na istoku, pad Donjecka, Kijev će lako stradati. Još si sad otvoreno preko državnih medija najavili etničko čišćenje i genocid. Ne znam šta NATO čeka.
 7. Prije 10 minuta u cijeloj sjevernoj i sjeverozapadnoj Ukrajini oglasile su se sirene kao upozorenje na zračne napade. U Mariupolju vojska ima naoružanja do jutra, hrane uopće više nemaju. Skoro sav medicinski kadar iz Mariupolja je protjeran u Donjeck gdje su primorani ostati i liječiti ranjene ruske vojnike. Počelo je teško bombardiranje okolice Kijeva. Rusima će za zauzimanje Mariupolja i uspostave potpune kontrole trebati još maksimalno 48 sati. Nakon toga Ukrajincima neka je bog na pomoći.
 8. Azov btl je upravo objavio da se u Mariupolju prije sat vremena koristilo hemijsko oružje. Crvena linija pređena
 9. Video kruži na Twitteru u formi linka. Objavljivali su ga redom ukrajinski tipovi sa onom kvačicom pored imena (kao verifikovan profil). Toliko daleko idu sa tim da ljudima prosljeđuju link na tvitovima i upozoravaju da se radi o "mučnom" snimku. Nakon snimaka kojima su veličali ukrajinske ratne zločince koji su klali Ruse i pucali im u noge iz zajebancine (sve to snimali), ja se samo pitam šta taj rat radi ljudskoj psihi.
 10. Ja sam oduvijek govorio da sa Srbima uvijek znaš na čemu si. Hrvati u BiH hinjski uništavaju ovu državu, kriju se iza evropskog puta dok naginju Rusiji i istoku, preko Milanovića, Kolinde i drugih od jas prave terorističku državu, Orban im odgovara, ali zato Njemačka radi protiv BiH... međutim sve to na stranu, najžalosnije je što su to dugogodišnji kreatori nepostojećih kriza uz dogovor sa SDA. Svi zajedno rade na tome da BiH zadrži trenutni status države slučaj, ne obazirući se uopće na socijalnu i razvojnu politiku, proturaju kriminal pod vitalne nacionalne interese, zadužuju nas, prodaju društvenu imovinu i ne kane stati.
 11. Zudoxu mjesec žalosti u kući, kakav ramazan. Kijev nije pao, djeca mu plaćaju da nemaju sa njim posla, brata zove tata, a Evropa i dalje svoja. Nego ide mi na živce ovo ukrajinsko forsiranje o najvećim zločinima i bitkama nakon Drugog svjetskog.
 12. Ma jok, ko mu jebe mater smećarsku. Dok me ne banuju ja ću ga vrijeđati.
 13. Pazi, kad je neko odlučio da širi dezinformacije koje idu na ruku genocida, ubistava, silovanja, pljačkanja taj je ili bratov sin pa je retardiran, ili je plaćen da to radi. A ti si suviše glup i retardiran da bi te neko plaćao, stoga sam siguran da te je brat napravio. Pregledaj se dobro ako imaš jedanaest prstiju na rukama, troje jaja u gaćama, ili ne daj bože čupave tabane, ja bi se stari zapitao - jel buraz il je tornjak. Treći nije niko sigurno.
 14. Ko će ga znati šta je Rusima bio cilj. Zasad, čini se, genocid, pljačkanje, silovanje ... nekako su olako "potjerani". Ja stvarno vjerujem da te je brat napravio. Ako zbog mišljenja zaslužujem ban, neka bude.
×
×
 • Create New...