Jump to content
FORUM

Haldir

Član
 • Content Count

  908
 • Joined

 • Days Won

  5

Everything posted by Haldir

 1. Ne poznajem nijednog heroja koji svojevoljno pomaže terorističkim skupinama, silovateljima, ubicama, osuđenicima, životnjama, govnima kakvi su ovi migranti.
 2. Pa avionom iz Sarajeva :) Jes, iz dana u dan sve više napreduje kamp. Prvi dan je bagerista Kovgrada korpom uništio glavni agregat kojim je 500 ljudi na - 15 ostavio brz grijanja, pa su drugi dan razmatrali šta dalje, treći dan se skontali, četvrti odlučili da to rješavaju, peti dan svi nestali, ostali samo iz RTV USK da šire demagogiju.
 3. Čekaj, meni je uvreda da me neko uopće veže za Bošnjaka, kamoli vjernika. Još radikalni Bošnjo... Imaš hrpu drugih uvreda koje si izbjehao spomenuti. Ako želiš normalnu diskusiju, vodi je bez uvreda. Ne moraš baš svaki put dokazivati kolika si seljačina.
 4. 🤣🤣🤣 Vidiš da si malo skrenuo sa pameti. Vrijeđaš od početka diskusije i onda plačeš.
 5. Nisam, baš zato tvrdim da si obični petljaroš koji više nema pojma šta priča.
 6. Hahaha kakav si ti petljaroš. Normalno da ne idemo, kad samo vrijeđaš, lažeš i pišeš gluposti. Barba bi se osevapio kad bi ti ban dao da ohladiš malo.
 7. Pa moraš se odlučiti ko je kriv, ja, Soros, Stranka zelenih, IOM, EU, DRC, Save the children ili MUP, koji ti je ne tako davno predstavljao skupinu heroja.
 8. Pa zar se ovo ne bi dogodilo da nije bilo "nas humanitaraca"
 9. Policija kaže da nije bio sam. Klasičan obračun dvije maloumne skupine kriminalaca. Valjda ovo boldano i daje odgovor na pitanje zašto su snimali.
 10. Pročitao sam sve detalje. Dan prije pet na pet, mali fasovao, danas pet na dva, ova dva divljaka fasovala. Sukobile se dvije bandice. Mene što se tiče, da su se poklali međusobno, ne bih se previše opteretio.
 11. Da da, a nikako maloumnici poput ovih Gverića, prekaljenih kriminalaca, i onog ranije krkana što je izboden.
 12. https://glasbosanski.ba/brutalno-premlacivanje-migranata-u-bihackom-naselju-gverici-video/ Laganica 🤣
 13. Ja ako se ne varam radi se o Paoli Lucchesi? Jedna od rijetkih stranih novinarki koja je tražila zatvaranje Bire, uklanjanje pritiska na grad Bihać smještanjem migranata u kampove na teritoriji zog grada i ilegalno vraćanje migranata iz HR na teritoriju Bihaća. Žena živi ovdje 20 godina i govori sve što govorite i vi
 14. Evo još se smijem ha ha ha ha
 15. Ha ha ha ha ha ha ha kako smijesno
 16. I vakcine kao i sve ostalo u prošlosti i budućnosti će platiti EU. Kao što plaća i zrak kojibmigranti udišu.
 17. Tvoja greška je što si došao ovdje širiti dezinformacije i lagati po pitanju medijskih izvještavanja. Možda nisi ni lagao, možda si jednostavno otvorio lokalni portal, pa te ponijelo. To je još gore.
 18. Objavili su svi sedam sati prije tvog posta. Dakle, u pitanju je tvoja vlastita neinformiranost jli mozda potreba da seres i optuzujes medije za neke zavjere.
 19. Vi ste navikli lagati, ne da vam se više ni otvoriti medije. Index, net.hr, jutarnji, telegram, n1, 24sata, HRT, RTL, nova. Svi redom su objavili tu infornaciju još jutros.
 20. Pa zakon o diskriminaciji ti tretira takvu vrstu segregacije, čak u posebnom članu i prodaju roba. Pričaš gluposti.
 21. To nije moguće sprovesti zakonski
 22. Daj nam molim te link gdje je ovaj portal gradjane nazvao fasistima. Nekako mi je to skroz tesko povjerovati
×
×
 • Create New...