Jump to content
FORUM

Lidjo

Član
 • Content Count

  540
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Lidjo last won the day on October 7

Lidjo had the most liked content!

Community Reputation

609 Excellent

About Lidjo

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. svejedno, jel mislis da covjek govori lazi? Evo pogledaj jedan komentar na clanku, jel i ovo laz?
 2. pa zar nije rasvjetu platila IOM? Tako barem Peter van der k. prica da je dao 1,5 mio eura gradu bihacu, sa kojim je rasvjeta napravljena. I da cudi me 1,5 mio za rasvjetu? Pa kad je toliko u rasvjetu u bihacu potresno, pitam se da li je taj grad prije imo i jednu lampicu ili je pola novca ulozeno a pola otislo u druge svrhe ili tudji dzep?! Pa to i jest problem. ako se zabrani vozu da prevozi migrante onda mozes zabraniti i privatnim putnicima da prevoze putnike, pa dalje mozes zabraniti da se izdaju druge usluge kao sto su prenocenje naprimjer. Dok god drzavne firme mogu slobodno sve usluge migrantima pruzati, ne vidim zasto bi se privatnicima zabranjivalo. Gradske firme moraju biti primjer privatnim!
 3. A sta se kod nas ceka? Nista bez pritiska kriticne i slozne mase na odgovorne i one sto mogu nesto uciniti!
 4. i ja kazem da je dobra tema. Ima piva koliko hoces ali kvaliteta je malo....
 5. pa sto bi ulazio u konflikt sa ljudima koji su spremni na sve? Najgore u svemu je sto ti ljudi nemaju sta izgubit, i zato stu najopasniji! A na kraju krajeva, zasto imamo policiju? Ako gradjani moraju da sami reaguju onda nam ne treba policija!
 6. i jos natpis "refugees welcome". Pa ovo je stvarno da pobijesnis! Koji idioti ovo mogu napisati? Kakvu sliku saljes izbjeglicama sa takvim parolama? Sigurno ne da ih manje dodje, vec samo da ih jos krene na put! Ovaj svijet ode u pm (ovi zeleni stvarno ce ovaj svijet odvesti u propast)!
 7. https://tribun.hr/un-priznao-70-posto-imigranata-nisu-izbjeglice/ Ja mislim da cak i vise njih nisu izbjeglice!
 8. U Harbašima (MZ Mutnik) provaljene dvije kuće od strane migranata, šteta na svakoj kući je na desetine hiljada maraka jer su uništili šta su stigli, policija je nemoćna po ovom pitanju. Dokle ćemo gledati, trpiti i osjećati se nesigurnim u svojim kućama, te čekati kad će naša kuća biti slijedeća..
 9. Interesantno, to nisam znao. Redovno uplacivam preko WU ali to nisam primjetio. Ovo sa ovim mapama je zaista interesantno. Bilo bi dobro kad bi se nesto vise moglo saznati
 10. to je imam osjecaj generalno problem kod vw. Kod mene su svjetla cesto zamaglivala i morao sam ih sigurno najmanje jednom godisnje mjenjati.
 11. Nema ali je li organizovo ikakav protest? Da li je poveo narod sa sobom. On sa narodom iza sebe moze puno urafiti, kad se kritivna masa podigne onda je skoro sve moguce!
 12. da su dosli Sirijci i oni stvarno iz rata pogodjenih podrucja (naprimjer Jemena) mi nebi vodili diskusiju ovakvu kakvu vodimo na ovom forum. To su skroz drugi narod i zaista trebaju pomoc. I taj narod bi se drugacije ponaso i nebi pravio ovolike probleme. Mi ovdje vodimo diskusiju o ovim drugima. I 2015 je bila prica samo o Siriji, tad nikom nije receno da vecina uopste nije iz Sirije.
 13. koja propaganda, pa ovo je gore nego sto je hitler govorio ili sead puric za vrijeme autonomije
×
×
 • Create New...