Jump to content
FORUM

Bihac 2000

Član
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Bihac 2000 last won the day on December 13 2020

Bihac 2000 had the most liked content!

Community Reputation

228 Excellent

About Bihac 2000

 • Rank
  Član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Šuki sve laže ! Zar to nije jasno svima !?
 2. Prije skoro 3 godine o ovome je govorio Sej Ramić . Volili ga ili ne čovjek je tačno predvidio tok , natrpaće sve na USK i onda će se povući i IOM i sve druge međunarodne organizacije koje su nas građane Bihaća i optužili da smo fašisti. I tako se i desi , svi se povukli a 3000 g..ana ostavili nama ,plus sve one koji će doći. Opet na grbaču nas građana jer se sredstva izdvajaju iz budžeta .
 3. Eto sad su dobili besplatan marketing u cijelom svijetu pa mogu početi ponovo sa proizvodnjom .
 4. Kod nas haraju već 3 godine ubice i nitko ništa ne poduzima . Oni se kreću među nama i ovi tzv. humanitarci ih još i podržavaju. Dovođenje u opasnost života građana i imovine je zločin ! Tko god podržava ilegalne kriminalce na našem području je saučesnik u svim kriminalnim radnjama koje oni čine pa i zločinima.
 5. I opet bačene pare , kako reče cijenjeni migrantonačelnik u Lipu je Općina i Vlada uložila 500.000 KM ne računajući općinsku parcelu koja je zasrana i zapišana za slijedećih 10 godina. I opet naše pare , nas poreznih obveznika , nas građana Bihaća. FUJ!
 6. Prozivali bi nas fašistima !? Pa to je uradio upravo "naš" gradonačelnik , svoje građane koji se protive smještanju ilegalnih migranata u sami grad nazvao je fašistima , rasistima , neinteligentnim , šizofreničarima . Sad će nas zahvaljujući našoj vlasti prozivati kao leglo terorista . Samo malo sačekaj pa ćeš vidjeti .
 7. Ovo je objavljeno na grupi Stop Invaziji migranata , radi se o umješanosti "humanitaraca" NVO u trgovinu ljudima tj. organiziranju dolaska ilegalnih migranata u Grčku koje je grčka policija pohvatala i podnijela krivične prijave . Isto je to tako i kod nas . "9. listopada u 09:29 · Dokazi da ovo nisu nikakve spontane migracije jadnih , napaćenih ljudi, koji hodaju po 5000 km da dodju do boljeg zivota, nego TRGOVINA LJUDIMA polako izlazi na vidjelo . Ko je sve umjesan , pocinje se razotkrivati. Procitajte ovaj clanak (
 8. Postoji zakon u BiH a druga je stvar kako se primjenjuje i tko se kontrolira . https://advokat-prnjavorac.com/zakoni/Zakon-o-sprecavanju-pranja-novca-i-finansiranja-teroristickih-aktivnosti-BiH.pdf
 9. Kojim pritiskom ? On je taj pritisak stvorio ali građanima Bihaća dajući samovoljno Đački dom za migracioni centar u samom centru grada . Dao je suglasnost i za Biru pa naknadno na gradskom vijeću tražio suglasnost i za jedno i za drugo . Nikada se nije obratio građanima a imao je priliku sto puta , ali je zato javno na gradskom vijeću i u svojim narcističkim i drskim istupima na raznim tv bišćane koji se bore protiv migrantskih kampova u centru grada i nekontroliranog ulaska i tumaranja N.N. lica ili bolje rečeno kriminalaca nazvao fašistima , rasistima , ks
 10. U Bihaću, strogi centar , zadnji ulaz u Konzum
 11. Gorit će i cijeli Bihać a mi ćemo pisati i dalje kako je Sej budala , fašista , ksenofob , kako su svi građani koji se protive smještanju i otvaranju centara u Bihaću budaletine , fašisti itd. Umjesto da svi stanemo u odbranu svojih domova , svoje imovine i života , mi ćemo i dalje pisati po forumima , FB itd. jedni protiv drugih . Tim kriminalcima ništa nije sveto , niti naše kuće , niti naši životi , a vi biscani optužujte svoje sugrađene i pljujte po njima , i sve tako dok ne dođu i do vaših kuća . Tad ćete mijenjati priču kao mnogi s početka 2018 godine .
 12. Ti sebi daješ za pravo da 9500 bišćana nazivaš budaletinama !? Srami se ! Navedi me ime bilo koga tko je pokrenuo bilo šta da se Bihać oslobodi od ovih kriminalaca ? Nema ga ! Samo Sej Ramić . To je činjenica . O kojim lažima pričaš ? Tačno je da su u sukobu ilegalnih migranata tj. kriminalaca iz afganistana i Pakistana 4 osobe ubijene https://www.krajina.ba/obracun-odnosi-zivote-dvije-podlegle-povredama-nakon-sinocnjeg-sukoba-migranata-u-bihacu/. Prvo se informiraj pa pričaj !
 13. Smjestili se na Pokojskoj glavici !
 14. Za tebe tamo negdje što piskaraš po forumu Sej može biti budala ali je jedini koji 3 godine konstantno se bori protiv migranstskih kampova u Bihaću i na gradskom vijeću od samog početka iznosi činjenice i svojim izjavama putem medija i organiziranjem 9 protesta vrši pritisak na vlast da se nešto poduzme. Istakao je jasne zahtjeve građana i bori se lično protiv ovih kriminalaca za razliku od tebe koji samo osuđuješ i pljuješ druge. Objave sa privatne grupe ti ne mogu iskakati jedino da si i sam član te grupe. Objave ti ne mogu iskakati niti od prijat
 15. Ako nema vlast USK-a , imaju građani pravo . Protesti i pred Biru !
×
×
 • Create New...