Jump to content
FORUM

majstor

Član
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by majstor

 1. Fleka portalu biscani.net što ispod većine vijesti o Bihaću piše "izvor: cazin,net"!
 2. Zvjezdica forumu što još radi. Pozdrav forumašima koji me se sjećaju.
 3. Kako se kreću cijene teretana u Bihaću, dnevna/mjesečna?
 4. Nema rada na crno u državnim institucijama, svi su uredno prijavljeni... na izmišljene pozicije. Sad imaš 3 opcije: 1. tući glavom od zid. 2. organizovati/podržati proteste 3. ignorisati sve i raditi na tome da što prije napustiš zemlju (kao i većina drugih)
 5. Ja sam izgubio jedan broj sa puno kredita na njemu, nije bio korišten preko 6 mjeseci, i nije se mogao više aktivirati. Mislim da ima rok od nekoliko mjeseci nakon što je blokiraju, do kad se može aktivirati.
 6. Privatni “Mikrobiološko-parazitološki laboratorij” vl. mr.sci.prim Mihelčić (Husein) Munira - Bihać, ul. Benjamina Kalaja bb. 037/350-805
 7. Ljudi su frustrirani vlasitim neuspjesima, ali ne žele lično preuzeti odgovornost za njih, pa sve to pokušavaju svaliti na druge ljude i neke eksterne faktore kao što je to kod nas rat. Emocije je najlakše ispoljiti kad komunikacija nije lična, pa tako i mržnja najlakše teče anonimno preko interneta. Ništa zabrinjavajuće. Biće toga kod nas još stoljećima.
 8. Ako znaš engleski, odlična stranica za učenje stranih jezika je duolingo.com
 9. Gdje se vadi Uvjerenje o nekažnjavanju? Čuo sam da se može dobiti u zgradi suda, ali gdje tačno?
 10. Rođak mi je danas prskao nekim otrovom, ali ovo je već drugi put da je živica prskana ovog ljeta. Mora da je kiša saprala... Valjda će se uspjeti oporaviti. U svakom slučaju, javi naziv proizvoda. Hvala.
 11. Da li neko ima problema sa ovom najezdom gusjenica koje jedu određenu sortu živice? U mom komšiluku nekoliko kuća ostalo bez živice, samo grančice ostale. Šta uraditi, prskati nečim?
 12. Bio je konkurs u junu. Usput da pitam, da li neko zna koje je radno vrijeme dr. Irfana u stom. ordinaciji Muminović? Više njih radi u ordinaciji, zanima me u koje vrijeme i kojim danima radi dr. Irfan.
 13. Da ne bi ko uzeo dvoja vrata (jedna sa dovratkom)? Poklanjam ih (stoje mi u garaži bezveze, a žao mi da ih iscijepam u drva, jer ih možda neko može iskoristiti za vikendicu ili slično). U dobrom su stanju. Jedna su bijela iz više dijelova, a druga, koja dolaze sa dovratkom/okvirom, su ravna i tamno-smeđa. Nemam slike, ali našao sam slične na internetu: Bijela vrata izgledaju ovako: klik za sliku Smeđa izgledaju ovako: slika Ako ima neko zainteresovan, nek se javi na privatnu poruku, da se dogovorimo kako da ih preuzme.
 14. 2G je obična GSM. GPRS je iznad toga, 35-171Kbps. EDGE je brži od GPRS-a, 120-384Kbps. UMTS/3G je od 384Kbps do 2Mbps. Za 4G i iznad nisam siguran, ali sumnjam da naše mreže podržavaju bilo šta iznad 3G.
 15. Ko u Bihaću radi kvalitetne ograde za stepeništa/stubišta? Koju biste mi ogradu preporučili? Kovane, inox? Možda neko radi i drvene? Kako se kreću cijene?
×
×
 • Create New...