Jump to content
FORUM

Nuno

Član
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nuno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. A koji si ti kreten braćo mila. Alija izdajnik Bosne i Hercegovine. Balijska posla.
 2. Nisam se javljao baša na forumu, ali možda da podijelim sa vama neka svoja zapažanja koja sam primjetio. Naima, ako je ko od vas primjetio "migranta" koji prosjači sa djecom na raskrsnici kod EURO JET benzijske pumpe, danas je isti dovezen sa automobilom VW POLO na raskrsnicu kod starog Unatransa (Kod Crvene Jabuke) gdje su ga istovarili (njega i dijete), a žena koja je tu bila prosjačila ušla je u automobil i nastavila dalje prema Kamenici sa vozačem. Negdje sam čitao, da to u biti nije migrant nego neki rom koji ta sredstva koristi za pijančenje. Da je to radio i u Kladuši pa su ga skužili i protjerali pa je došao u Bihać. Tražim te slike na internetu ali ne mogu ih naći. Ako ima ko više informacija dobro bi došlo.
 3. Udes kod Vrste. Ima povrijeđenih. Foto: Amir Dizdarević
 4. ZA šest sati u Ulcinju iz Bihaća? Jeli ti ideš avionom? Očigledno nikad nisi bio u Ulcinju, bar nisi putovao iz Bihaća.
 5. Šta je bilo jutros oko 4 sata u Darivalaca krvi? Stoji policija i inspektori? Da ne zna neko?
 6. Jučer se prema Martin Brodu desila saobraćajna nesreća gdje je smrtno nastradalo jedno strano lice. Neslužbeno se radi o turistkinji arapske nacionalnosti. Do nesreće je došlo zbog prevrtanja kombija.
 7. Vozilo je iz Kulen Vakufa. Pored tog vozila ukrali su jos jedno vozilo ali nisu daleko otisli
 8. Zna li se ko su poginuli iz Bihaća?
 9. Željeznice mogu voziti migrante a Elektroprivreda ne. Pravda za Elektroprivredu... Realno stanje i dobra analizao kojoj naši mediji šute
 10. Dali neko ima informaciju, ali tačnu, koliko se trenutno migranata nalazi u Bihaću?
 11. Šta pričate o lošem stanju u BiH kako vam je loše, političari kradu, a niste u mogućnosti izdvojiti porez od 10% (čak je i manji kada se uzmu odbici u obzir)? Stanje u BiH će biti onakvo kakav im je narod. biti ćemo kao Njemačka onog momenta kada budemo svjesni da država i društvo živi od poreza. Dok god RB i druge sličnje radnje u Bihaću čiji dnevni promet prelazi 1.000 KM pa nekad i duplo više, a prijave državi 100 KM, a narod svojim odlascima na ta mejsta iste podržavao, nikad u BiH neće biti bolje. Za neupućene, sam RB kafić u centru grada godišnje od države na ime PDV-a ukrade najmanje 20.000 KM. Ak ose uzme u obzir da je PDV uveden 2006 godine, a isti nije u sistemu od samog postanka pdv-a da se lahko zaključiti da je država samo po tom osnovu od ovog privrednog subjekta oštećena za: 12x20.000 KM = 240.000 KM. I onda mi bišćani počnu pričati kako im je loše. Zato sam ja davno otišao odatle.
 12. Upravo dva migranta šetaju ulicom musanovic mahala i pregledavaju dvorišta. Dugo su se zadrzali kod kuće dr. Zekerijaha Alagića gledajući u njegovom pravcu i nešto komentarisu. Zatim otišli prema pekari kuss gdje nisu ulazili i opet se vratili i otišli prema gradu
 13. Upravo masovna tucnjava Upravo masovna tucnjava Upravo masovna tucnjava
×
×
 • Create New...