Jump to content
FORUM

Nađa Mehić

Član
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nađa Mehić last won the day on September 4 2015

Nađa Mehić had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nađa Mehić's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

 1. Tražim djevojku jednu kao cimerica za stan u Banja Luci. Stan se nalazi u ulici Starine Novaka 3, naselje Mejdan/Obilićevo, 15 min od centra. Stan je prostran, sobe su odvojene. Ima trpezariju, kuhinju, balkon, manji toalet i veće kupatilo. Slobodno je tek od 01.10. ali se može ranije nazvati za dogovor. Što se tiče režija, kirija iznosi 100 KM, gradsko grijanje 135 zajedno, struja maksimalno 30 KM po mjesecu, voda po članu 11 KM, internet 22 KM i održavanje zgrade oko 16 KM. Sveukupno za dva člana maksimalno izađe 420 KM, tako da bi jedna osoba plaćala po 210 KM. Gazda nije ovdje već u inostranstvu. Na mirnom je mjestu stan, najidealnije za studente Pravnog i Medicinskog fakulteta. Samo ozbiljne ponude dolaze u obzir. Broj: 061/290-391
 2. Ne pojavljuje se, samo ovako.
 3. Skinula sam sa neta na tuđem kompu za te drivere, instalirala i sve, ostalo je isto. Možeš li mi, molim te, samo u koracima objasniti kako ide? Nije pokazivao nikakve probleme, izvršila sam i troubleshooting, pisalo je kako je problem jer nije postavljena kao automatska mreža pa sam to uradila i na kraju opet isti problem.
 4. I to sam gledala , upaljeno je sve, baš mi je to prvo palo na pamet
 5. Radi se o lt-u marke toshiba satelite e205-s1904, windows 7, 64-bit. Otkako sam prvi put pokušala spojiti(od petka), nije htio; prikazuje mi koje su ostale wi-fi mreže dostupne, ali nemam šifre . Fazon je što se telefon odmah spojio, bez ikakvih problema.
 6. Pozdrav narode, treba mi pomoć oko laptopa, naime, ne mogu se nikako "nakačiti" na wi fi, izbrisala sam one koji su bili automatski spremljeni, pokušala preko troubleshooting, ništa. Ukucam tačnu lozinnku i nakon par sekundi pokušaja konektovanja, pojavi se prozorčić "Windows is unable to connect..". Pokušala sam da spremim mrežu i da se automatski prijavi na mrežu, međutim, isto je. Pokušala sam sve što sam našla na yt u vezi ovog problema, međutim ništa. Bila bih vrloooo zahvalna da mi neko pomogne jer mi je zaista potrebno. Hvala unaprijed.
 7. Surađujemo i sa Hazimom, zaista divan čovjek sa ogromnim znanjem. Hvala ti na tim informacijama, čuli smo o tome od više ljudi.
 8. Hvala svima na podršci i savjetima, nadam se da će sve ići onako kako je planirano. Još jednom hvala Da, ono što je najžalosnije jeste to da svi znaju nešto o tome ali ništa o tome baš nešto konkretnije. Hvala ti na informacijama.
 9. @Grunf Da, to je ono što je najveća ironija i tuga. Sad je vrijeme da se malo bolje istraži oko toga, da napravimo pravu turističku atrakciju i da Bihać bude fenomenalni turistički grad kako to i zaslužuje.
 10. @Barba Misterij je po tome što konkretno od toga ništa ne znamo, stalno se nešto krije pa krajnje vrijeme je da se svi upoznamo sa tim i da nove generacije znaju o tome. Historia est magistra vitae. @Gustav Hvala na informaciji, to smo saznali od više ljudi, tako je povezan čitav Bihać, čak i do Ripča i Pokoja.
 11. Pozdrav svim forumašima. U Bihaću je pokrenut projekt čiji je predmet istraživanja podzemni grad Bihaća. Vrata su otvorena svima, svi su dobrodošli. Nadam se da će što više Bosanaca i Hercegovaca upoznati se sa ovom misterijom jer je krajnje vrijeme da upoznamo našu historijom.Oni koji su zainteresirani ili koji želi da sudjeluju ili nekim načinom da doprinose ovom projektu, like na službenu stranicu ili mogu čak da diskutuju na forumu. Hvala puno. ;D http://www.avaz.ba/clanak/193893/visoko ... -katakombe https://www.facebook.com/pages/Biha%C4% ... 7388126000
 12. Pozdrav narode Zanima me ima li ko od autoprevoznika da vozi u petak dan na more? Tražila sam po netu ali ništa konkretno. Hvala unaprijed
×
×
 • Create New...