Jump to content
FORUM

Sadik

Član
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Sadik last won the day on April 21 2019

Sadik had the most liked content!

Community Reputation

443 Excellent

About Sadik

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I treba da sav otpad trpaju na USK, jer narodu ne smeta . Svi zadovoljno nosom paraju nebo kad kroz grad prolaze, umišljajući sebi da su u nekoj svjetskoj metropoli .
 2. NP Una radi i ima rezultate , tako da se ne moze porediti sa livadom zvanom Aerodrom ili bolje receno jos jednom SDA obmanom.
 3. Nije ga ni sramota izreći javno : " dok su dolazili i odlazili " i "mi smo žrtve na USK-u" ... upravo zahvaljujući njemu smo žrtve... Pohvataj ilegalce , ispitaj od kud su dosli , gdje su bili registrovani , i vraćaj ih tamo ( Tuzla, Sarajevo , Mostar ) , pa neka oni razmišljaju šta će s njima, ali vraćati im sve u paketu ... 1000-2000-5000 i rješenje će se odmah naći i deportacije preko Drine i u Crnu Goru, Albaniju, pa u njihove matične zemlje ... samo zatrpati te velike čiste gradove ... Haldire, ovo su ilegalni migranti i nemaju nikakva zakonska prava niti da budu ekonomski migranti, niti da budu drugačije tretirani, jer niko nema pravo ilegalno ulaziti u bilo koju državu, ilegalno boraviti, ilegalno prelaziti bilo koju granicu, a uz to još tražiti neka prava. Oni trebaju biti uhapšeni dok ilegalno predju granicu i u prdekanu do deportacije. Nema tu razgovora nikakvog, nego po kratkom postupku se rješava. Ako idu za boljim životom , zašto ne traže uredno vizu , pa sa svojim dokumentima, svojim identitetom idu u zemlju gdje im je odobren boravak i rad. Nisu oni krenuli raditi i to je jasno svima ! Oni bi na socijali zapada , na kriminalu, na dilanju droge da žive lagodnim životom ! E, neće ići ! Dosta je Europi džabalebaroša, kriminalaca, ubica, narkomana, dilera, silovatelja, pedofila, kozojeba , terorista... Sve marš kući, u vukojebinu iz koje su i krenuli, a sa njima poslati i sve domaće izdajnike ...
 4. Ako gradsko vijeće bude rješavalo, biće kao i sa Ilma sity u Kostelima- legalizacija bespravne gradnje na drzavnoj zemlji .
 5. Daj adresu da ih posaljem kod tebe, nek ti nagnoje i njivu i vrt i dvorište Na brinama na Uni misliš?
 6. Sve njive i voćnjaci uz Unu, na potezu od Centrale do Jotana su zapisane i zasrane. Obali se ne može prići na Repušinama. Postavili šatore u samoj obali. Većina nije ni sijala njive, jer bi bio trud uzalud. Ko će nadoknaditi štetu ljudima, ko će dezinficirati njive i obalu i očistiti od njihovih govana ? Vlasnici njiva uz Unu , trebaju zagraditi i obalu i ući i Unu i to žilet žicu postaviti, pa neka dodje onda neko da traži da se oslobodi ribarski pojas. Dosta je ovom narodu svega ! I vlasti i migranata !
 7. Vjeruj onda svojim očima ! Prošetaj kroz Aleju naveče ...
 8. A plaćaju li koncesiju ? Ili su samo "poklopili" , rečeno u žargonu SDA pulena od rata na ovamo ? Nije valjda da su djeca. što su išla na kupanje i platila 2 KM ulaz, koristila bungalove ili parking ?
 9. Znaci , ako je SDA-ovac on moze ? Gdje je ribarski prolaz u toj prici ? Zar nije 3 ili 5 metara obalnog pojasa odredjeno da je tzv ribarski prolaz i da se slobodno moze pristupiti i hodati u tom pojasu ? Ili to vrijedi samo za one koji nisu SDA -ovci ?
 10. Bilo je oko 250 ljudi sa brojem na ledjima i natpisom Platforma za progres , a ostali bez broja stajali su sa strane
 11. Od kud je izbačen Sej ?
 12. Koliko je djece i zena ukupno na USK ? U Boricima? U Sedri ? Ja znam , ali da vidim da li ces biti iskren u odgovoru , koliko je ukupno porodica , tj clanova porodica na navedenim lokacijama . Izuzmi "maloljetnike bez pratnje "
 13. Haldira treba staviti na ignor , bez diskusije, jer se zna ko stoji iza tog profila. U IOM-u zaposlena i rodbina i tazbina .
 14. Da su ove poljske kućice moje, ja bi napravio krug i zapalio
 15. Kazes da ce ih prebaciti iz cijele BiH kako bi grupa od 700-1000 ilegalnih migranata ilegalno presla Hrvatsku granicu ? Smijesno bas ! Pa sad ih u Bihacu ima izmedju 7 i 10.000 i ne trebaju te prebacivati da bi ovi zajedno presli u Hr. Suplja prica s tvoje strane !
×
×
 • Create New...