Jump to content
FORUM

Sadik

Član
 • Content Count

  336
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Sadik last won the day on August 5 2020

Sadik had the most liked content!

Community Reputation

601 Excellent

About Sadik

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kako se gradila Poliklinika ? Samodoprinosom ili ?
 2. Samo ofanziva na granicu EU može krenuti i ništa drugo !
 3. Sexy mu mater i od tave civije ! I sa Birom ce popusiti !
 4. Neka EU preko svojih partnera ( IOM-a) plati pa ce biti i potpis . U pravu je Dodik I ne treba dozvoliti nikakav trajni kamp, nego privremeni i to kapaciteta 1500 ilegalnih migranata . I kraj !
 5. Koje laži malog Pere, a velikog lopova : "Lokalne vlasti su 23. decembra zatvorile kamp ”Lipa”, u kojem je pomoć pružao i IOM. Državne vlasti su dozvolile migrantima da ostanu tu, ali su se usprotivili lokalni nivoi vlasti. ”Oko 1.400 muškaraca koji su živjeli u kampu pridružilo se drugoj grupi od 1.500 ljudi, među kojima su žene i djeca, te borave u teškim uslovima u blizini granice s Hrvatskom“, pojasnio je Dillon. Naveo je kako je humanitarna kriza uzrokovana zatvaranjem kampa. Nekoliko minuta nakon toga, izbio je požar u kojem je uništen kamp “Lipa“. "
 6. Kako se mogu slike ukloniti ?
 7. Kad odbranimo BIRU , idemo u rješavanje Lipe.
 8. Treba tu djubretaru uhapsiti i da krivično odgovara zbog ugrozavanja policije i gradjana ! Zabraniti joj ulazak u Bih na 10 godina ! Smradovi !
 9. Koja ekipa se kasno probudila ? SDA botovi bi najviše volili da se hapsi po Krajini ! Neće moći ovaj put, jer narod stoji uz vlast i grada i kantona.
 10. Neka aktiviraju specijalnu policiju da hapsi kriminalce, profitere
 11. Eto ti tvojih IOM-a i ostalih kurčevih palčeva !
 12. Zašto ste svi uporni sa pričom, da treba ravnomjerno rasporediti ? Kakvo rasporedjivanje ? Treba sve na granicu sa Srbijom i Crnom Gorom voziti, jer ih oni propuštaju i guraju onda u BiH. Samo trpati u autobuse i nazad od kud su i došli.
 13. U Bihaću i na USK ne smije se dozvoliti nikad više otvaranje kampova za ilegalne migrante. Ako otvore Lipu sa kontejnerima za 3000 migranata , oni će samo dolaziti i sve će se ponovo sliti u Bihać.
×
×
 • Create New...