Jump to content
FORUM

Sadik

Član
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Sadik last won the day on August 5

Sadik had the most liked content!

Community Reputation

502 Excellent

About Sadik

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tata ti valja gluposti, krele
 2. Ovdje nije riječ o izbjeglicima, nego o ilegalnim migrantima . Ta dva pojma nisu ista . što bi trebao znati . Ženevska konvencija o izbjeglicama ne tretira ilegalne migracije N.N. lica, odnosno organiziranu trgovinu ljudima .
 3. Bajkin je 1981 godište ... daklen , imao je 12- 13 godina kad je počela autonomija. Šta je slijedeće ?
 4. Rekreativno cete svi migrantoljupci , uskoro odpizditi ! Kad se riješimo ilegalnih migranata, IOM-a, DRC-a, PRC-a, NGO, NVO , sta ćeš raditi , s kime ćeš se družiti ? Najbolje je da kreneš s njima još sutra u game , jer ovdje izdajnici naroda nisu poželjni .
 5. A nisu napravili reportazu kako ih policija RS dovozi iz Banja Luke na entitetsku granicu . Eto, sta rade mediji i kako sire mrznju .
 6. Ovi sto ih RS dovozi na entitetsku liniju, dolaze autobusima iz Sarajeva do Banja Luke i onda ih policija RS kupi i dovozi . Neko je objavio na fb da Centrotrans ne odustaje od prevoženja ilegalnih migranata i postavio sliku.
 7. Napad na policiju je napad na državu ! Zna se kako se u toj situaciji reagira !
 8. Jedno su legalne migracije, a drugo su ilegalne , kao sto su ove i ovo vise nisu migracije nego invazija. Po kojem to zakonu , neko ima pravo ilegalno preci granicu , ilegalno boraviti ( iskazana namjera za azil , ti ne daje legalitet kretanja ) i drugo zna se tko može dobiti azil i po kom osnovu. nema kategorije ekonomski azil. Kao treće ilegalni prelazak granice jedne države , je ili prekršaj ii krivično djelo , zavisi od zakona država i takve osobe se hapse, stavljaju u pritvor ili odredjene prihvatne centre , do momenta ekstradicije. Daklen, ovo nisu normalne migracije stanovništva. O pr
 9. Da li ti to računaš po sebi ? U svoje ime govoriš ?
 10. To ti misliš i IOM-ska govna. Samo se nadajte ! Prrrc ... uskoro ćete biti svi bez plate i prljavog novca .. .
 11. ILEGALNI migranti nemaju nikakva prava, osim pritvora i ekstradicije u zemlju porijekla.
 12. Haldire , hajde udji u austriju, Njemačku, Svicarsku, Pakistan, Bangladeš, Alžir ilegalno , pa nam kaži koja su tvoja prava ! Ne seri vise ! Ako je IOM nadležan za one u prihvatnim centrima, neka ih onda i drži unutar tih centara, a ne da palasijaju po gradu i rade kriminalne radnje. Odgovorni su za sve koji su registrovani u nekom centru , a napuste ga nakon 3 sata i idu kud hoće.
 13. Prema izvjestaju talijanske i slovenacke policije , svaki treći migrant koji dolazi Balkanskom rutom je zaražen coronavirusom. IOM direktno i svjesno ugrožava zdravlje gradjana Bihaća, Kladuše i svih stanovnika USK-a.
 14. Osobe koje su ušle u BiH nezakonito, odnosu ilegalno prešle državnu granicu , mimo zvaničnih graničnih prijelaza, prema svim zakonima, trebaju biti privedene i procesuirane , a zatim protjerane iz zemlje . To je jedino pravo koje imaju.
×
×
 • Create New...