Jump to content
FORUM

Sadik

Član
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Sadik last won the day on April 21 2019

Sadik had the most liked content!

Community Reputation

409 Excellent

About Sadik

 • Rank
  Napredan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Haldir Zar se ne tvrdi da su u Djackom domu u Boricima smjestene samo porodice sa djecom i maloljetnici bez pratnje ? Oni koji su juce silazili prema Zegaru niti su porodice s djecom niti maloljetna lica bez pratnje ?
 2. Njihova stranica je Haraga City 16
 3. U ratu profiteri, uvijek profiteri !
 4. Treba ukinuti i taj Ured za strance i onako svako ulazi i izlazi kako hoce i tarlaha drzavom .
 5. Nista bez slike 🙂 Zasto nisi slikao i napravio prijavu policiji ?
 6. Problem je sto mi imamo dosta svoje sirotinje, ali bas sirotinje, koja kopa po kontejnerima. Nasu sirotinju niko ne vidi, nase penzionere koji zive od 350-400 KM penzije , a radili su 35-40 godina niko ne vidi, kad dodje u pekaru i trazi kruh od juce ako ima. Mnogi odd njih jedu jednom dnevno, sjede u mraku, ne pale TV, nemaju drva, nego za jednu vatricu dnevno, mnogi ne idu doktoru, jer nemaju za lijekove koje im prepisu. Bolesnu djecu lijecimo SMS porukama, skupljamo za operacije, mnogi umiru jer se nije na vrijeme stiglo skupiti sumu, potrebnu za operaciju ili za lijekove. O kojoj vi pomoci pricate i kome ? Onima koji nosaju najmodernije telefone, locu po citav dan, puse,drogiraju se, kradu, otimaju, napadaju ? A kazete bjeze zbog teske ekonomske situacije u svojoj zemlji ! Kome pomoci ? Kriminalcima, siledzijama, teroristima ? Zar vas nije sramota vasih sugradjana, zar vas nije sramota nase bijede, nasih boraca sto ni krova nad glavom nemaju, zar vas nije sramota nasih sugradjana sto po supama spavaju, sto pokunjeno mole za komad kruha ? Mene jeste ! I Pomozite one iz svoga okruzenja, koje vidjate svaki dan, pomozite svog komsiju, obradujte ih sa kilom voca, pola kg fasiranog, dva luka, jednim paradajzom ! I ne zaboravite osmjeh , on ugrije dusu !
 7. Neko ko je napravio onu listu, koja je objavljena na grupi fb Raja iz Bihaca , napisao je Dilvad Felic - vila Meri i naveo tacno ulicu. Znaci, jasno je napisano, a nije napisano Dilvad Dado Felic, tako da nije lazno ime na spisku, nego se desilo da su u Bihacu dva covjeka pod istim imenom i prezimenom. Za Tezija nisam prije nigdje vidio, nego na Biscanima, kad je upucena reakcija i demanti od Tezija.
 8. Natrpas kombi alkohola, energetskih pica, cigara, bureka, kifli, kruha, ili sta god oni rado konzumiraju i odes gore, kao pokretna prodavnica i trgujes .
 9. Da li su regularni ili ne ? Danas vidim ulaze u dvije kuce na Novoj cetvrti , a jedna je prenociste Borici II i to prolaze uz samo kucu i silaze negdje dole .... Ima ih oko zgrada po Ozimicama 2, Ozimicama 1, u njivama kod obilaznice, na parkinzima izmedju auta ... bjeze od policije
 10. Prave novi filmic, da bi demantovali one slike od prije dvije noci. Ovdje je danasnji snimak : http://www.uskinfo.ba/vijest/evo-snimka-sa-spornom-situacijom-kod-motela-rio-mare-migranti-su-pronadeni-pored-pruge-u-motelu-ih-nije-bilo/57004 , a ispod su slike od prije dvije noci, pa prosudite sami.
 11. Na vucjaku su uglavnom smukovi , a oni su bezopasni
 12. Kladusa je bila prisutna, za razliku od mnogih Biscana koji samo lamprdaju Neka angaziraju mobilni medicinski tim i rjesava sve na jednom mjestu. Pitaj sutra migrante hoce li nazad u Srbiju ili Sarajevo, da im platimo karte za Talgo
 13. Protjerati IOM i Petera van der g....
×
×
 • Create New...