Jump to content
FORUM

Sadik

Član
 • Posts

  342
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Sadik

 1. Nadam se da će i do tebe stići ! Da su nekog tvoga pretukli, drugu bi ti priču pričao !
 2. Zaposli ti hiljade nezaposlenih ? Gdje ? Nisi u pravu ! Govorimo o BiH, a ne EU državama. Firme se gase, zanatskih radnji skoro da i nema, nešto trgovina još radi, a dokle će ne zna se ! Ovdje sve odumire !
 3. Ako nije zaposlen, nema ni zdravstveno, pa ne moze ni premiju platiti.
 4. Prazna priča Selmina i svih ostalih... da li on misli da mu neko vjeruje ? Ili bilo kome u vlasti ?
 5. Vrijeme je da im Krajisnici pokazu gdje im je mjesto !
 6. Gdje ce ga protjerati ? Na Lipu ? U Bihac ?
 7. Kako se gradila Poliklinika ? Samodoprinosom ili ?
 8. Samo ofanziva na granicu EU može krenuti i ništa drugo !
 9. Sexy mu mater i od tave civije ! I sa Birom ce popusiti !
 10. Neka EU preko svojih partnera ( IOM-a) plati pa ce biti i potpis . U pravu je Dodik I ne treba dozvoliti nikakav trajni kamp, nego privremeni i to kapaciteta 1500 ilegalnih migranata . I kraj !
 11. Koje laži malog Pere, a velikog lopova : "Lokalne vlasti su 23. decembra zatvorile kamp ”Lipa”, u kojem je pomoć pružao i IOM. Državne vlasti su dozvolile migrantima da ostanu tu, ali su se usprotivili lokalni nivoi vlasti. ”Oko 1.400 muškaraca koji su živjeli u kampu pridružilo se drugoj grupi od 1.500 ljudi, među kojima su žene i djeca, te borave u teškim uslovima u blizini granice s Hrvatskom“, pojasnio je Dillon. Naveo je kako je humanitarna kriza uzrokovana zatvaranjem kampa. Nekoliko minuta nakon toga, izbio je požar u kojem je uništen kamp “Lipa“. "
 12. Kad odbranimo BIRU , idemo u rješavanje Lipe.
 13. Treba tu djubretaru uhapsiti i da krivično odgovara zbog ugrozavanja policije i gradjana ! Zabraniti joj ulazak u Bih na 10 godina ! Smradovi !
 14. Koja ekipa se kasno probudila ? SDA botovi bi najviše volili da se hapsi po Krajini ! Neće moći ovaj put, jer narod stoji uz vlast i grada i kantona.
 15. Neka aktiviraju specijalnu policiju da hapsi kriminalce, profitere
 16. Eto ti tvojih IOM-a i ostalih kurčevih palčeva !
 17. Zašto ste svi uporni sa pričom, da treba ravnomjerno rasporediti ? Kakvo rasporedjivanje ? Treba sve na granicu sa Srbijom i Crnom Gorom voziti, jer ih oni propuštaju i guraju onda u BiH. Samo trpati u autobuse i nazad od kud su i došli.
 18. U Bihaću i na USK ne smije se dozvoliti nikad više otvaranje kampova za ilegalne migrante. Ako otvore Lipu sa kontejnerima za 3000 migranata , oni će samo dolaziti i sve će se ponovo sliti u Bihać.
 19. Ima, ima ... kasarni praznih u Sarajevu 26, pa Živinice , Han Pijesak , Konjic... kako nema ?
 20. A tako brate Haldire , oglasi se ! Samo da znamo da si živu glavu sa Lipe izvuko.
 21. Dobro vece Haldire, Nece ni u Borice ni u Biru . Sve napolje i pravac Sarajevo !
 22. BIRA je data na korištenje samo na dva mjeseca , a oni ostali više od dvije godine, tako da samo budalu možeš dva puta žednog preko vode prevoditi . Isto bi se desilo i sada, udju kao na 4 mjeseca, i ostanu slijedeće 4 godine. 1100 ili 2000 ilegalnih migranata neka smjesti Selmo u Crnu Goru , preko koje i dolaze ili vrati u Srbiju. Vrijeme je da , ako neko je ministar sigurnosti, da se istom pozabavi i da obezbijedi prvo istočnu granicu i spriječi ilegalne ulaske u BiH , a onda i zapadnu granicu. Štto se tiče BIRE više nema privremeno- samo iseljavanje i zatvaranje. Slijedeći potez vlasti na USK mora biti kompletno zatvaranje svih kampova .
×
×
 • Create New...