Jump to content
FORUM

Kljukusa

Član
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kljukusa last won the day on February 11 2019

Kljukusa had the most liked content!

Community Reputation

83 Excellent

About Kljukusa

 • Rank
  Član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zna vjecnik i sta je Junker doruckovao!
 2. U kratkim crtama zadovolji narod sipajuci iz supljeg u prazno, a u medjuvremenu gledaj da se sta zaradi od svega toga!
 3. Ja prosto ne mogu da vijerujem kako GV i Suhret vuku gradjane za nos! Ne mogu da vijerujem kako se vecina pali na vec isfucane fazone! Od Lipe nista nece biti i IOM nece tu nista financirati, bas kao na Vucjaku. Cemu zatvarati Vucjak kada vec se nece otvoriti Lipa? Razlika s Lipom je sto ce vecina provesti svoje dragocjeno vrijeme na 'sta to Dodik i Srbi imaju sa USK' i gurnuti po strani glavninu migrantskog problema.... Suhret kupuje vrijeme iskoristavajuci stare ratne rane koje uvijek pale, na zalost kantonalni lopovi koji su sada na vlasti su munafici bez trunke obraza! Potroseno 100 000 KM iz budzeta? Aferim
 4. Upravo tako, da je kojim slucajem dijeliti po 100KM svakom ko se pojavi na protestima drugaciji bi odziv bio.
 5. @BarbaOdlicno receno samo sto se sejtan podvukao pod kozu te javno dobro ignorise dok privatno stavlja na prvo mjesto.... tipa gdje sam ja i moj dzep u svemu tome. O dugorocnoj strategiji da ne govorimo...
 6. Trebalo je to sasijeci na samom pocetku ali materijonalni mogunjari padose na Sukijevu dobronamjernu humanitarnu pricu u nadi da ce biti fine zarade... Odavno kod nas rekose 'kasno se *ebenom kajati'... Trebalo je to sasijeci na samom pocetku ali materijonalni mogunjari padose na Sukijevu dobronamjernu humanitarnu pricu u nadi da ce biti fine zarade... Odavno kod nas rekose 'kasno se *ebenom kajati'...
 7. Ma bravo Halile, uporan si kao Pakistanac na Pljesevici!
 8. Komsija ja tebi donosim kilu kafe, sok od aronije I Ferrero cokoladu, a ti bi meni migrate... Nece moci ove noci.
 9. Gdje si Halile nismo te prepoznali!
 10. Ja se bojim da sa ovakvim ponasanjem dosta njih nigdje nece.... kruzer je ovdje bacio sidro. Samo je pitanje vremena kada ce neka nasa ljepotica roditi malog Amdzada, te otac na osnovu toga sa svoih 15 brace traziti BiH drzavljanstvo.
 11. Upravo taj nacin razmisljanja doveo nas je u ovu situaciju u kojoj jesmo... Zar mora svaki grad I selo naseg kantona da nadrlja da bi dosli pameti? Ovdje se planski radi na razbijanju Krajine, pocevsi od sudjenja Dudakovicu pa na dalje... Sve od strane gospode iz Sarajeva za koje se krv lila. Ima se 100 000 za kamp, a nema za autobus da se barem jedna tura migranata vrati u glavni grad. Ubili su ljude u pojam I nema vise ljuti Krajisnika koji bi do sada podjeli prugu I zabranili Talgu da ih dovodi.
 12. Ja bi iskreno da ti kazem radije bio migrant i dijelio cigaru s njima onako usljivim nego zivio pod istim krovom s tobom! U stvari, kao administrator ovog foruma, ti si u jednu ruku jedan dobar primjer drzave... sve se zna ali u sustini blage veze ni o cemu! Samo napred & izigravaj facu sa svoim cool engleskim uzrecicama i pogrdim rijecima za sve one koji imaju nesto drugacije vizije od tebe.
 13. Medeno Polje ti je B.P., pjehe dodjes od jednog do drugog dok ispusis 2 cigare... Sto bas Medeno Polje, hajde da ih prebacimo na vrh Osjecenice, malo ce se vise namuciti dok sidju? Ili da ih ubacimo na ulaz u Zeljavu?
 14. Ma jasta, vozi ih za B.P. U slucaju da se ko pobuni nazovi ih pristalicom Dodika i njegove genocidne tvorevine. Nema veze sto ce tamo Petrovcane napastovati samo neka je dalje od Grunfa i njegove avlije?! Jel' stvarno mislis da ce ti prebacivanje na neku trecu relaciju u ovom formatu napraviti razliku? Ko ce financirati ogradu od 10 metara, ljudstvo te sve ono sto je unutra kada kantonalna vlada nema petlje da plati za jedan autobus da ih tek reda radi vrati u Sarajevo.
 15. Hajde ti brko nazad na posao, mani se corava prosla...
×
×
 • Create New...