Jump to content
FORUM

Fap mašina

Član
 • Content Count

  747
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Fap mašina last won the day on August 16

Fap mašina had the most liked content!

Community Reputation

1019 Excellent

About Fap mašina

 • Rank
  Forumaš

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da to je još jedna struka majstora koja kod nas nestaje,bitno je da ima politikanaca i uhljeba na svakom ćošku.
 2. Ako ti treba majstor koji će ti jednostavno popraviti mašinu kod tebe u kući bez tegljenja u servis.može se naći jedan dobar,ako nisi riješio belaj.
 3. Ha ha pa evo sad je policija sa mosta vratila grupu od 100 migranata nazad u kladušu,valjda su krenuli prema niri.oni će se putem samo razviti u strelice i opet sutra na unu u kampove. Zašto policija već ne pretrese detaljno cijelu obalu:repušine,velika otoka i prema jotanovima.tu ih ima više nego u olimpijskom gradu.
 4. Da,i još su neki komadanti sahranjeni da bi kabadahije uspjele.
 5. Noćas se na cesti bihać petrovac može sresti 200-tinjak arapa idu u oba smijera,sve su to neke manje grupe.stižu i novi od ključa pješice natovareni sa rančevima,pošto policija kontroliše samo glavnu cestu to je njihov reklamni punkt blizo rs.sve ostalo je prohodno okolo,naravno uz pomoć domaćih izdajnika.ispred skretanja za lipu na glavnoj cesti petoricu krimigranata tovari profiter u golfa 2 bijelu i pravac bihać.po međeđoj glavi se vidi da je vozač iz okolnjih sela.
 6. Druže moj cirkus se nastavlja.čini mi se da ovaj (višak)iz bire već u grupicama od 5-10 krimigranata traži smještaj po mahalama.
 7. Stanje u garavom kantonu je već tri godine isto,ako ne i gore.vlast ni repom da mrdne,to smo mogli i pretpostaviti da će se tako ponašati.ja sam bio do sad gotovo svaki put na protestima,ništa nismo postigli,svi nivoi vlasti se svaki put par dana pojave u medijima i kao riješiće ovo iseliće arape,a u stvari ovdje se kapaciteti šire.sljedeći po redu protesti bi trebali biti deseti po redu!ja neću izaći na deseti protest jer će to po deseti put pokazati da je ovdje narod nemoćan da demokratskim putem ukaže vlasti na ozbiljnost situacije.
 8. Sad kad bajević naoštri naše momke ima da sataru poljake ko ludak novine.
 9. To se kaže ovako: Au sranja u crnoj gori.
 10. Ovi iz uprave jedinstva sve pogrešno shvatili.mi neki dan protestvovali da se iz bihaća izbace arapi,a jedinstvo izbacilo trenera.ne kontaju oni baš najbolje.
 11. Evo sad ih ide desetak od gate cestom prema kamenici,bez obuće i torbica.znači vratila ih hrvatska policija.po koji put će ponovo arapi pokušati da se dočepaju evrope uzaludno da bi shvatili da je moguće ući.tvrdoglavi su ko magarci.bog zna šta su u svojoj zemlji pogriješili pojedini od njih kad neće da se vrate nazad i biraju živjeti u krajini pod komadom najlona sa mobitelom u ruci i čekati da prođu granicu.iom njima sigurno daje neku lažnu nadu za dalji proboj u evropu.tako opstaje firma koja trguje ljudima.
 12. Taj hodža u minhenu je vruća mušterija za sendvić u migrantskom šatoru.
 13. Ove migrante potrpati u 10 autobusa vanredna vožnja pa pravac sarajevo! Taman bi stigli na proteste.
 14. Daj haldire više te je dosta,uvijek tražiš sukob na forumu s nekim.
×
×
 • Create New...