Jump to content
FORUM

Fap mašina

Član
 • Content Count

  617
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Fap mašina last won the day on July 1

Fap mašina had the most liked content!

Community Reputation

862 Excellent

About Fap mašina

 • Rank
  Forumaš

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. U jugoslaviji je bilo stvari koje su se trebale iz osnovs mjenjati,al bosna je sad država koja je skrojena za lopova. Treba nas biti sramota kakvu ćemo to zemlju ostaviti našim unucima!
 2. Nemačka danas otvara granicu samo za bosance koji imaju potvrđenu struku ili familiju tamo. Nekako je sad jasno ko će s nama ostati ovdje migranti,uhljebi i nešto naše omladine koja se ne priženi na zapad.operacije u bolnici će sigurno obavljati malo bolji veterinari.aerodrom na golubiću će izgraditi inginjeri koji su kupili školu u cazinu (kupujmo naše). Za migrante je čak i lako upisaće ih naši kvislinzi u srednje škole tako da će se moći profuljati vani. Naravno arapski srednjoškolci će biti stari između 20 ili 30 godina.
 3. Ma to su samo novci za redovno održavanje livade,kosidba i popravljanje ograde i nešto goriva za bager ako bi skoro udario snjeg. Idu izbori aktivno se krpe ceste i kupuje narod.
 4. Krmci su ljudima uništili usjeve.Krmci imaju vlastiti dotok droge,zbog krmaka cvjeta i prostitucija kod nas.dok domaći političari krmci žmire sa oba oka.
 5. Ovu situaciju sa obalom treba odmah da riješi ili gradsko vijeće ili policija i tužilaštvo.narod sam neće moći osim ako se nebi skupila masa i da tamo odemo da uživamo u ovo malo lijepih stvari što nam je ostalo u bihaću.
 6. E,treba i nama neki volonter zaštitar koji je već krivično gonjen pa da dijeli pravdu po obalama.
 7. Šta više policija čeka sa nelegalnim kampovima na uni (repušine)!tamo samo fali još poštar da im donosi poštu,toliko su se ustabilili.
 8. Ko god da pobijedi narod će izgubiti.
 9. U ovoj provaliji od države jedina fina vijest može biti sunčano vrijeme.
 10. Sevap je propustiti kroz šake huliganana bilo bihaćkog ili migrantskog.
 11. Nekako mi nisu jasne mjere u vezi okupljanja u bih:škole zatvorene,vjerska okupljanja svih plemena do 50 ljudi,rođendani ,svadbe,sahrane do 80 ljudi,okupljanja političkih stranaka i njihovih uhljeba do 100,skupovi podrške kriminalcima,autonomašima,dilerima i ostalim kriminalcima do 150 ne ljudi. Ako imate neke primjedbe na rad CZ obratite se u uredu vaše opštine,ili iznesite svoje mišljenje ovdje na forumu hvala.
 12. Svaka čast premijeru koji se pridružio protestnoj šetnji.
 13. Ovaj skup u bihaću bakir će okarakterisati kao udar na bošnjake.
 14. Planirali su primiti emdžu al je pao na alkotestu.
×
×
 • Create New...