Jump to content
FORUM

Fap mašina

Član
 • Content Count

  430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Fap mašina last won the day on October 8

Fap mašina had the most liked content!

Community Reputation

659 Excellent

About Fap mašina

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Poglavica i njegovo pleme odbija nareske i čaj,al ne odbija alkohol i gandžu. I još kaže nismo ludi ostati ovdje pa ovo je osma najjadnija zemlja na svijetu,ovaj narod ovdje živi gore nego mi u svojim državama u africi,al oni i dalje vjeruju svojim političarima.poglavica kaže ovdje je do prije nekoliko godina postojao narod zvan Bosanci,taj narod je izbrisan.kaže poništili Bosance ostala tri naroda? Mi miigranti nećemo da budemo izbrisani,mi imamo svoj ponos.
 2. Danas sam u gradu vidio petoricu migranata,nova lica oni sigurno nisu arapi i ne potiču iz afrike ne izgledaju tako.ovi kao da su mongoli,znači bihać će se još obagatiti sa stranim ilegalcima i tome nema kraja.svi kojima su migranti industrija mogu odahnuti imaće zagarantovan dugotrajan biznis. Bagra!
 3. Evropa neće zatvoriti granicu kod turske i grčke.granica hrvatske će se pojačati i sa lovom i sa ljudstvom tako da će krimigranti biti nagomilani ovdje.
 4. Pa u ovim našim narodima se sa svakom novom generacijom prenosi usađena mržnja jednih prema drugima.prošli ratovi su to najbolje pokazali,mržnja bi mogla kroz naredno vrijeme ponovo izroditi neki sukob. Samo bi volio vidjeti političare i huškače na prvoj liniji.
 5. Dobro će doći snjeg da pokrije smeće što su ga migranti pobacali uz cestu i svugdje gdje kroče.
 6. Da treba dovesti Barbareza i pustiti ga da za neko duže vrijeme izgradi reprezentaciju.on je jedan od naših najsrčanijih igrača bio.Al ima jedan belaj on se ne bi uklopio sa neznalicama u našem savezu.svako se tu više pita od pravih sportskih znalaca.
 7. Evo grunfe upravo od vas ovdje čujem da su migranti provaljivali u neku kuću.nadam se da su naišli na tvrdo. Jeste li čuli kad u emisiji noćas na htv gospođa koja je gostovala kaže:ovo je tek prvi val migracija iz ratom zahvaćeni afrički zemalja.kaže ona šta će tek biti kad za nekoliko godina krenu iz afrike izbjeglice zbog globalnog zatopljenja,jer tamo će biti neizdrživo.možete misliti kako će tad bosna biti nakrcana!
 8. Telefone jel ti to podržavaš njušenje BIH vlasti sa pakistancima?
 9. Velika fleka moderatorima koji brišu razmišljanja normalnog stavnovništva u bosni.
 10. Vidim ova vam stranica breči od viceva. Šta radi bošnjo ka u minhenu podigne dobru platu od šefa? Glanca hrvatski pasoš.
 11. Moderator kpji je obrisao moj post,nije mi objasnio zašto.sigurno je to uradio da zabvi svoje drugare ......došljake oslobodioce bihaća.
 12. Moderator mi se ne javlja da objasni zašto je zbriso moj post koji je ustvari bio blag,šta se sve moglo pročitati na ovom forumu. Ne treba stvarno ni pisati na forumu na kojem će moderator po svom ćeifu eliminisati mišljenja.
 13. Ko to briše moj post sa foruma?
 14. Svaka čast za tuzlake što ne daju migrantima ni prismrditi.znamo svi gdje će ti migranti završiti,biti naseljeni,izmješani sa narodom.u Krajini. Mnogima su oni ovdje bliža braća od Nas.
 15. Svaka čast tuzlacima.pa oni samo na ideju da im hoće uvaliti migrantske centre dižu bunu.a kod nas je vlast lani počela kažnjavati radi organizacije protesta.
×
×
 • Create New...