Jump to content
FORUM

Fap mašina

Član
 • Content Count

  328
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Fap mašina last won the day on October 8

Fap mašina had the most liked content!

Community Reputation

525 Excellent

About Fap mašina

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bosanac,krajišnik i ostali debelo ste zaostali.haha termin pisanja isto pisanje jedna glava. Sda nakaradna spika.
 2. Naše tekbiranje u ratu je bilo više da se neprijatelj uznemiri(prepadne),to nas nije vodilo u odbrani mi nismo bili džihad ratnici. A da je poslužilo i dalo moral u akcijama sigurno jeste.eto otvoren je front u siriji za plaćenike i dobrovoljce,pa dokažite se.ponesite svoje zastave i ubijajte se do mile volje.......u ime čega?
 3. Bišćani pojeli kablove. Bitno je da je bakir dao podršku sultanu,još samo da Erdogan pusti migrante prema Evropi(krajini).onda će sda glasači morati iseliti iz svojih kuća i primiti braću arape.il će nas koji ne pripadamo ni jednoj stranci prvo razbucati. Erdoganovo oružje,a borci šareni od svakud biće tu njih i sa bh pasošem.
 4. Spasio šehić od katastrofe....5-6 golova.
 5. Uh kad bakir vidi ovaj snimak srce mu zaigra,dobio Sda pojačanje od arapa.
 6. Upravo u prekounju bježanija migranata kroz bašče iza kuća na glavmoj cesti,kod villa una.preskaču se ograde policija ih ganja.možda su pobjegli iz kolone što ih je sad policija provela il su morali napustili smještaj.
 7. A pa njihova ljudska prava bi bila ugrožena?advokatski timovi koji bi radili za IOM bi tako nasolili naše policajce da više ne bi ni zavirili na posao.pa tek onda tužbe i odštete za povrede i pretrpljeni strah,nakupili bi migranti sebi nešto love.
 8. Utakmica je sutra naveče.gradske vlasti su nam trebale omogućiti da to gledamo na našem trgu.i sve ostale utakmice reprezentacije. FUJ. ha ha ha da je glasati za hidrocentralu u sred nacionalnog parka odmah bi digli ruku za. Neplivači.
 9. To je policija brzinski pokupila sa ceste u gradu.gdje su migranti iz privatnih smještaja i ostali koji spavaju po napuštenim objektima.haldire ne spavaju oni samo u centrima,uz unu imaju svoje kampove,spavaju migtanti napolju.u 4 sata noću predgrađima se kreće po 30 - 50 migranata u koloni.niko njih nije prebrojao,al šta ćeš mnogima to ne smeta.dok neki gadovi vide dobru zaradu u svemu ovom. Oko 10.000 migranata u krajini bez pretjerivanja.
 10. Ne treba zaboraviti da smo u sred rata u krajini imali međumuslimanski sukob.
 11. Erdogan je ponovo razbudio isil,koji će vjerovatno početi sa prijetnjama i napadima u evropi.kodnas je puno nepoznatih lica migranata koji mogu bilo kad izazvati neko zlo u bosni.tako da će se ovdje vjerovatno zakuhati ponovo neko zlo.raja sa foruma će moći iz sigurnosti svojih skloništa navijati za svoje ratnike.
 12. Očekujem da će bakir ovih dana,ponuditi jednu dobrovoljačku (janjeću brigadu), svome sultanu erdoganu. U današnjm raketiranju su poginuli civili i jedno dijete,a on još i dalje prijeti evropi da će pusiti stampedo od 3.5 mil. migranata,upravo je danas raselio neke ljude i napravio ih migrantima.migrantska industrija se razvija i mnogi će na tome omastiti brke. Janjeća brigada bi bila sastavljena od ovih iz bosne koji jedu janjetinu sa bakirom,ili barem gaje za njega.komadant bi se birao iz šešira,a poželjno bi bilo da ima fakultetsku diplomu iz ljusine ili sličnog prestižnog fakulteta.
×
×
 • Create New...