Jump to content
FORUM

Fap mašina

Član
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Fap mašina last won the day on October 8 2019

Fap mašina had the most liked content!

Community Reputation

715 Excellent

About Fap mašina

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sigurno su migranti zapalili tu kuću.al se ne zna još je li upaljč IOM-ov ili od neke druge hjumanitarne sekte.otkriće to naša policija......
 2. Međeda malog i međeda velikog će presuditi tako što će im dati bolje radno mjesto u državnoj firmi.
 3. Ne misle kockari ni na sebe samo na dobitak novca bez rada.igra na seću.
 4. Takozvane kladionice ustvari praonice love koja je na neki način legalno il ne zarađena u bosni.znamo da tu završava novac od nelegalnih radnji:trgovina drogom i oružjem,prostitucija je isto dosta razvijena u zadnje vrijeme,tu je i lova od iznajmljivanja smještaja licima bez identiteta(migrantima),pare od mita koje primaju Državni službenici jer ne mora se visiti u smrdljivoj kladonici da igraš sad to može internetski,novac iz dijaspore,rad na crno.znam par hadžija koji su gadno ugazili u to profućkali velike pare tukli se u kladionicama sramota velika. Bogata je ovo zemlja kradu je 25 godina al još ima nešto za dati.
 5. Grahovac dade pogodak izbašče.igrač utakmice.
 6. Nikola prce i perić sa malinovićem nanizaše 8 komada zasad.svaka čast samo napred!
 7. Da ne napadam samo neke svoje(nisu to moji nisam ih izabrao). Dužan ne ostajem četnicima i ustašama:u Rijeci se uskoro podiže veliki spomenik za 2800 partizana koji su poginuli u oslobađanju grada,uglavnom vraća se velika petokraka na zgradu u centru grada.mnoge će to žuljti. Četnici zna se imaju svog posla u crnoj gori uskoro Mile ukida paradžemate od srpske pravoslavne crkve,biće to zanimljivo pratiti.
 8. Flekača za bošnjake koji otvore kišobran kad udari pljusak u istanbulu!
 9. Ovim u sarajvu ko sad smetaju migranti dok su ljetos pljuvali po krajišnicima zbog vučinjaka.
 10. Nadrealisti su za probleme imali rješenje davno:Sisanje motke.
 11. A neko sa kupljenim diplomama.ha ha
 12. Izbori u hrvatskoj su dali dobar rezultat.sva tri naroda su zatrovana mržnjom i to je teško iskorjeniti,na mržnji političari opstaju. Naravno narod bihaćke krajine se ističe u svemu,tako smo u sred rata ovdje imali autonomiju koja je odnijela mnoge živote.istorija se piše po volji,youtube snimci pokazuju jedno te isto,al sama istina o ratu je dosta drukčija.
 13. Sad se ponovo trebaju podići humanitarci,zaštititi jadne migose. Treba im podijeliti brzo bh pasoše,mogu se prijaviti na biro i brzo dobiti posao.ili neko spajanje brakom sa bosancima i bosankama......ima puno kriminalnih solucija.papir trpi.
 14. Neko je spomenuo humanitarce u bihaću koji su dobro plaćeni.da ovdje se našuštaju poslovi u firmama gdje se radi i prelazi se u Iom ili neke humanitarce.vjerovatno je dobro plaćeno i zagarantovan posao bar do 2050 godine.čak se pozivaju naši ljudi iz austrije i njemačke da se vrate,jer će bolje zaraditi tu nego u tuđini.
 15. Ima njih u bihaću samo se zavukli u toplo neki u biru a neki u privatni smještaj(inspekcije ne rade ništa,poštuju sve praznike). U sarajevu sad ima više migranata po gradu,kreću se u grupicama 2-3.i zamo nisu onako srednjevjekovno zamotani u deke ko u bišću.tamo im je život na olimpijskom nivou.
×
×
 • Create New...