Jump to content
FORUM

Fap mašina

Član
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Fap mašina last won the day on March 23

Fap mašina had the most liked content!

Community Reputation

769 Excellent

About Fap mašina

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nekim je dosta stalo da migranti ostanu ovdje pa ih se još gotivi na bilo koji način.autima se staje maksuz na semaforu da se arapima da koja marka,sve to treba zajedno iz krajine vratiti nazad odkud su došli.
 2. Zudox na svaki način vlast nastoji držati u strahu naš narod...dok se migranti slobodno skitaju bez obzira bio policijski čas il ne.nas će kazniti ako ne nosimo maske dok oni mogu i bez brnjice. Mada se valja pripaziti ove programirane kuge.
 3. Zašto govore da u bihaću nedostaje zaštitnih maski i rukavica,unose paniku bez veze.rukavica i maski ima stvarno puno,al već korištenih i odbačenih pored ceste.
 4. Danas se desila nesreća u bihaćkoj bolnici eksplodiro je sterilizator koji nisu smjeli staviti u pogon,bio je neispravan.srećom niko nije nastradao.jesu li doktori pritisli tehnički tim da se aparat mora pustiti u pogon?neko je nesavjesno i nestručno obavljao službu,hoće li se odgovarati krivično za to? Pa to je glup postupak,ko da sjedneš u auto bez kočnica i kreneš na more.
 5. Evo jedan tekst u kojem je iznešeno dosta laži.njima ni risto đogo nije ravan.
 6. Svako veče policijsko vozilo prolazi polako ulicama bihaća da dodatno zastraši stanovništvo.migranti naravno to ne poštuju koga briga. Samo ne moraju naše vlasti još dodatno da zastrašuju narod koji se već pridržava pravila.
 7. Nek su se smakli sa televizije i portala ovi naši politikanci koji su se naslikavali od otvora vašara pa do tumačenja plana budućeg bihaćkog aerodroma.
 8. Pa oni će odvesti gore migrante na ljeto da pokupe sijeno.pa nazad u bihać na šetnju.
 9. Kako se mogu organizovati letovi za izabrane grupe!zašto se ovako nije djelovalo sa migrantima u avion pa u matične zemlje?već su samo vlasti jake kad treba dotući bosanski narod.
 10. Fleka mjesnim zajednicama koje se nisu organizovale i ne pružaju potrebnu podršku starim i ostalim ugroženim osobama. Kad ovo više stisne onda će se okupljati i štampati dozvole za kretanje svojim jaranima i članovima familije.
 11. Pored ovakve vlasti u bosni,još je falio ovaj snjeg i korona da dotuku narod. Mi imamo više ministara nego testova za bolest.
 12. U Bosni da bi bio testiran na korona virus il si mrtav il moraš biti pripadnik sda plemena.
 13. Mi se pridržavamo izolacijskih mjera,dok noću drumom skitaju migosi
 14. Možda je to još jedan mladi život u krajini koji je preiknut prekomjernom konzumacijom narkotika.
 15. Pa ovi naši magarci iz vlasti još u ovoj situaciji uvoze strance koji dolaze iz daljih zemalja a ne mogu sletjeti u svoje matične države(jer su vlasti zatvorile aerodrome).pa bujrum u bosnu.
×
×
 • Create New...