Jump to content
FORUM

Fap mašina

Član
 • Content Count

  877
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Fap mašina last won the day on October 27 2020

Fap mašina had the most liked content!

Community Reputation

1165 Excellent

About Fap mašina

 • Rank
  Forumaš

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Znamo mi da su se snimali filmovi da bi nekiu krajini postali heroji... Pravi bihaćki heroji su izginuli bez pratnje kamera!
 2. Nek su našli ubicu,nema žandara bez srbina.
 3. Migranti manje pale objekte po krajini.IOM im podijelio mokre šibice.
 4. Barba dobro ti ovo gore napisa,svaka čast! Al živimo s takvima i u takvom okruženju pa smo se na to okorili.
 5. Trgovca u pasareli sam vidio,mislio sam da je neki naš.
 6. Eee.. Ima tu i do imena Bosanac već ga zamišljam stoji uspravno i neda se nikom da ga prca.tvrdoglav i jak ko grmečki međed.ovi drugi nazivi su mi strani ko da nam neko izmišla imena,za par godina možda neko drugo ime,druga zastava druga himna?možda bi mi i ostali bosanci u bosni da nije potpisan spasilački dejton baš kad smo mi bosanske snage bili u usponu.tri poglavara su sjela i potpisala da im treba pod hitno podjeljena bosna. Možda bosanci nisu imali svog predstavnika u dejtonu,sad nas nema.tri vola su neuništiva.
 7. Nećemo se praviti sljepi i glumiti da se nije teroriste dočekalo raširenih ruku,pravili im se iftari u bihaću braća muslimani ponosni na svoj merhamet uvezlo se hrpa kriminalaca.susjedi zna se odmah to povezuju sa arapskim teroristima koji su bili učesnici rata u bih ( na našoj strani).
 8. Barba nemoj da strašiš čitaoce foruma,al ti si to mislio u dobroj namjeri.ne treba im se dozvoliti bahtao ponašanje uvjek treba reagovati na prvu vjerujte brzo shvate da su u opsajdu.Al ja poznajem ljude ovdje u bihaću koji im se polako smiču s puta (naravno zdravi sposobni ljudi na neki didovi). Huligan ko huligan bio migrantski il bihaćki ako mu pustiš vazda će te vući za uši.prve prave proteste protiv migranata država zaustavila,da je nastavilo onom žestinom bilo bi nešto od našeg mira.konflikta s migrantima uvijek ima to nam je gotovo svakodnevnica.
 9. Eeeee gotivilo ih se u kafani pa onda fajront,neće moći! u bihaću ima puno ovih što im daju smještaj,kad migosi ostanu bez love radiće noževi.
 10. Bilo bi pravo ruglo da je neko još stavio sliku Migrantskog Ćaće da je on kriv,a čovjek u francuskoj dila. Policija bi se satrala tražeći ga po kladionicama i benziskim pumpama .........vjerovatno se ide na eliminaciju,prvo otkriti one koji to nisu počinili,a kad se ološ smakne onda se udariti po čelu i skontati sve. Ko je branio da se zatvori cijeli sarajevski kanton i odmah nađe ljigavac.ovako je taj tajson aziz možda napokon našao familiju u sedri.inače su se izgubili još prije dvije godine.prava sreća IOM ih spojio.
 11. Nje pogrešan sreda trpati u maricu i noga u dupe.svejedno na istok il zapad.
 12. Četnikuša balaban je pokosila dosta našeg naroda svojim dijagnozama.zar to nije nikakav ljekarski konzilij provjeravao? Naše budale koje su je držale na poslu isto su krive.
 13. Čitam sad da smo treći po umiranju od kovida u evropi. U našem zdravstvenom sistemu je metastazirala korupcija.Doktoru umjesto sa zdravstvenom knjižicom ulaziš sa kovertom.
×
×
 • Create New...