Jump to content
FORUM

Fap mašina

Član
 • Content Count

  877
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by Fap mašina

 1. Znamo mi da su se snimali filmovi da bi nekiu krajini postali heroji... Pravi bihaćki heroji su izginuli bez pratnje kamera!
 2. Nek su našli ubicu,nema žandara bez srbina.
 3. Migranti manje pale objekte po krajini.IOM im podijelio mokre šibice.
 4. Barba dobro ti ovo gore napisa,svaka čast! Al živimo s takvima i u takvom okruženju pa smo se na to okorili.
 5. Trgovca u pasareli sam vidio,mislio sam da je neki naš.
 6. Eee.. Ima tu i do imena Bosanac već ga zamišljam stoji uspravno i neda se nikom da ga prca.tvrdoglav i jak ko grmečki međed.ovi drugi nazivi su mi strani ko da nam neko izmišla imena,za par godina možda neko drugo ime,druga zastava druga himna?možda bi mi i ostali bosanci u bosni da nije potpisan spasilački dejton baš kad smo mi bosanske snage bili u usponu.tri poglavara su sjela i potpisala da im treba pod hitno podjeljena bosna. Možda bosanci nisu imali svog predstavnika u dejtonu,sad nas nema.tri vola su neuništiva.
 7. Nećemo se praviti sljepi i glumiti da se nije teroriste dočekalo raširenih ruku,pravili im se iftari u bihaću braća muslimani ponosni na svoj merhamet uvezlo se hrpa kriminalaca.susjedi zna se odmah to povezuju sa arapskim teroristima koji su bili učesnici rata u bih ( na našoj strani).
 8. Barba nemoj da strašiš čitaoce foruma,al ti si to mislio u dobroj namjeri.ne treba im se dozvoliti bahtao ponašanje uvjek treba reagovati na prvu vjerujte brzo shvate da su u opsajdu.Al ja poznajem ljude ovdje u bihaću koji im se polako smiču s puta (naravno zdravi sposobni ljudi na neki didovi). Huligan ko huligan bio migrantski il bihaćki ako mu pustiš vazda će te vući za uši.prve prave proteste protiv migranata država zaustavila,da je nastavilo onom žestinom bilo bi nešto od našeg mira.konflikta s migrantima uvijek ima to nam je gotovo svakodnevnica.
 9. Eeeee gotivilo ih se u kafani pa onda fajront,neće moći! u bihaću ima puno ovih što im daju smještaj,kad migosi ostanu bez love radiće noževi.
 10. Bilo bi pravo ruglo da je neko još stavio sliku Migrantskog Ćaće da je on kriv,a čovjek u francuskoj dila. Policija bi se satrala tražeći ga po kladionicama i benziskim pumpama .........vjerovatno se ide na eliminaciju,prvo otkriti one koji to nisu počinili,a kad se ološ smakne onda se udariti po čelu i skontati sve. Ko je branio da se zatvori cijeli sarajevski kanton i odmah nađe ljigavac.ovako je taj tajson aziz možda napokon našao familiju u sedri.inače su se izgubili još prije dvije godine.prava sreća IOM ih spojio.
 11. Nje pogrešan sreda trpati u maricu i noga u dupe.svejedno na istok il zapad.
 12. Četnikuša balaban je pokosila dosta našeg naroda svojim dijagnozama.zar to nije nikakav ljekarski konzilij provjeravao? Naše budale koje su je držale na poslu isto su krive.
 13. Čitam sad da smo treći po umiranju od kovida u evropi. U našem zdravstvenom sistemu je metastazirala korupcija.Doktoru umjesto sa zdravstvenom knjižicom ulaziš sa kovertom.
 14. Nadmašio je nadrealiste,umirem od smijeha. Glasači su krivi što imamo ovakve Volove na vlasti.Treba uvesti redovno testiranje na Droge za sve naše političare!
 15. Marokanac obiteljski miran čovjek,sigurno mu i mlada gadno u kriminal ugazila.sda im sigurno obećala nakon pobjede na izborima stančić,al izbori prc:sda na klupu!marokanac se tako razočaran fatio noža i deri nije mogao gledati sretne ljude oko sebe. Gdje se potvrdio brak?jel to neki normalni dokument ima il su se vjenčali paradžematski.treba to sve Policija i Službe da ispitaju,sigurno je još puno Arapskih Terorista uvezeno na Paradžematske brakove.Seksyselmo će to riješiti,poćerati braću arape u krajinu
 16. Nije protjeran jer kod nas nema kandžije ni zakona prema lopinama,dok se narod pritišće sa svim. Da je ovo recimo švicarska zatvori ni bili puni službenika iz sudstva,politike ,policije......
 17. Nek bude ok.al previše se u ovoj zemlji moli a malo radi. Normalno da treba prijaviti ubicu.ja ipak znam neke bišćane koji bi mu ponudili smještaj za nešto para. Da ponovim opet teroriste u tranzitu treba protjerati iz bih bez obzira na zemlju njihovog porijekla.
 18. Ma da lakše je moliti nego raditi.
 19. Policija moli građane??? Jel to neki vic?A gdje su sad specijalci koji su trbali gušiti naše proteste na početku krize? Treba protjerati sve isilove demobilisane borce (migrante) iz bih.
 20. Migranti su razočarani jer im je izgubila stranka sda,pa rade belaja.
 21. Jbg.ja ovo o politici napisa ovdje na garavom forumu.ofsajd.
 22. Adnan Mekić u Gradskom vijeću bihać sigurno dobar izbor.
 23. Ma ja to za druge. A geografija kod Bore,prvo lizne dva konjaka u raju pa časovi. Važno je bilo na karti pokazati otočje:Sumatra,Java,Borneo i Celebes i mogla se dobiti četvorka. To sad ovi phorumašići ne znaju ni na gogleskartama naći. Sve plastika falš.
×
×
 • Create New...