Jump to content
FORUM

Fap mašina

Član
 • Posts

  904
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Everything posted by Fap mašina

 1. Grunfe druže moj,taj dokument mora biti na ćirilici jer se četnici neće drukčije odazvati na mobilizaciju.To je kao da je objavljen dokument na arapskom za mobilizaciju u krajini,ne prolazi latinica kod četnika. Naši ratni profiteri sve to posmatraju i spremni su na odgovor fala bogu...to su isti oni koji su su kupovali od četnika vreću brašna za 20 km ,a u Bišću je prodavali za 800 km. Nažalost oni su sad idoli i junaci prošlog rata mnogim Bišćancima.
 2. A kad vaši idoli sa video snimaka pobiju sve naše dušmane,hoće li nam potkuhati međumuslimanski sukob?
 3. Ovdje će u Bihaću još malo početi i migranti raditi zanate,fala bogu njemačka ambasada Bosance pušta na rad svi koji imaju 2 ruke i noge mogu dobiti posao,navalite! To je trenutno najučinkovitija firma u BiH.
 4. To bi se ko malo moglo zapucati. Fino napredujemo režimo i kezimo zube,prošli rat su dobro naplatili komadanti svih strana,profiteri i podrumaši. Ko sad na rat poziva dabogda mu bio za stolom!
 5. Svi koji brinu da će im braća arapski silovatelji biti pretjerano osuđeni u Austriji mogu odahnuti.Već će se.naći neko terorističko udrużenje ili paradžemat koji će platiti jakog advokata da brani nasilnike.
 6. Ovi Arapi su dosta fleksibilni što se tiče silovanja,ako nema ljudske čeljadi oni će navaliti na kozu, psa il magarca. Čobani na Gorjevcu se satraše da sačuvaju magarce od migranata iz Lipe. To su prave bihaćke vijesti,a ne ovo što nam serviraju na portalima.
 7. Stoku treba na električnu stolicu!
 8. Bilo bi dobro da sa vlasti sjašu tri konstitutivna naroda,pa da već jednom dođu Bosanci.
 9. To tebi Hysterija nješto smeta? Pa više i ne znate sa kojeg Nicka pišete.
 10. Ništa čudno u Bihać su vazda navirali neplivači iz okolnjih sela,sad imamo još afričke neplivače. Mnogima domaćima je utjerala strah u kosti i dan danas se drže obale.
 11. Grunfe,gradu Bihaću ko da su Nadrealisti napisali scenario....sve naopako.
 12. Na YT ima klip objavio ga je Defter (islamandaranje). Baš je taj nišan i slične stvari u centru pažnje.
 13. To je sigurno u Prekounju,dobro taj je nišan nije srušen,drugi jesu.Majstori su pokazali svoje znanje i spojli ga trofazno,sramota. Moćan je kuvajtski novac.
 14. Nisu to arapi između sebe,to je njih rvatska policija
 15. U sadaka državi narodu ne preostaje ništa drugo nego da moli.
 16. Ne družim se s ekipom koja bi ovdje uvela šerijet. Da ti na forumu nisi bio pod imenom Bosanac ili Krajišnik?
 17. Srušili su bosansku džamiju u Prekounju i oštetili okolnje stare mezarluke,da bi napravili novu kuvajtsku.Možda molitve iz skromne džamije nisu mogle da stignu do boga,iz nove luksuzne sigurno hoće. To će biti samo još jedna baza bradonjama. Fleka rušiteljima!
 18. Barba da te ispravim ovdje se glasači kupuju za kilu mesa.
 19. Samo još kad ih potrpaju u prazne krajiške kuće,nije fino da spavaju po šikarama. Domaće stanovništvo pod totalnom anestezijom,na to sve samo kažu:migracije globalni problem,nije naš stvar.
 20. Svaka čast za dansku unutrašnju politiku-nula migranata-,al će nam rado srati o ljudskim pravima migranata nakupljenih u krajini. Biće ih ovdje više nego nas.
 21. Baš ljepa predstava da naša djeca gledaju na putu do škole.
 22. Humanitarci na baterije obišli zgradu i naredili našim poslušnicima da očiste.Nije fer da se oni sa migrantima jastuče u prljavoj zgradi.
×
×
 • Create New...