Jump to content
FORUM

Fap mašina

Član
 • Content Count

  669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Fap mašina

 1. Ne treba niko od nas da se troši na migrante,okrenuo bi njima babo džaferović i vepra ako treba samo da ostanu u krajini.naravno uz to vodka i pive od 2 lite.
 2. Austrijanac to ćeš moći napraviti samo preko džaferovića mrtvog.
 3. Marka se najslađe uzima dok je suza u oku!
 4. Meni se sve to izgleda kao priprema terena da se ovdje nakupi još braće arapa.
 5. Ovi iz dijaspore austrija njemačka uz par lokalnih haramitaraca,ispekli dvadestetak kurbana pa počastili migrante na lipi.sve je medijski popraćeno to će im sigurno biti olakšanje na sudnjem danu. Sigurno bi bolje pomogli krimigrantima da su im otključali svoje kuće u krajini i besplatno ih pustili da žive u njima,da vide kad im braća arapi unerede.
 6. Doktorice sebija ćeš nam ponovo da uvedeš policijski čas?jer dobro znaš da korona hoće da ujede između 8 sati naveče i 6 ujutro
 7. Narod koji mijenja stav za kilu mesa,ne može ništa drugo očekivati od budućnosti nego katastrofu.
 8. Već godinama su bosanski muslimani u medijima predstavljeni kao hudnjaci.mnogo našeg naroda je pod tim uticajem,al vjerujte da ima ovdje i nas bosanaca koji smo ipak pononosni,čvrsti i ne može nam se lahko baš sterati priča sa bilo koje strane.
 9. Ma ovi su krajišnici pošli na more pa ih nalupala HR policija.nisu to migosi napravili.
 10. Naravno i domaće izdajnike koji podržavaju krimigrante treba dobro namlatiti.dok se to ne bude dešavalo bagra će se bahato ponašati.
 11. Arapskim kriminalcima vratiti batine i to veće.
 12. Evo ovaj je baš slučajno postao dio sudskog procesa.
 13. Političari su imali 20 godina da se pokrene aerodrom željava bilo kako.nije im bilo u interesu,samo se ta tema spominjala kas su se sakupljali politički bodovi.narodu krajine ne treba čvrsti aerodrom koji se mogao vjerovatno već pokrenuti,nama treba aerodrom na klizištu.
 14. Super sad ćemo imati dva aerodroma.nek bogati arapi biraju gdje da slete.
 15. Hatinac fine si titule podijelio ekipi na forumu,još da nas nazoveš autonomašima bilo bi potpuno.to su inače režirane sda optužbe,koje su u ratu mnogo zla nanjele narodu. I nije tvoje da nekog mobilišeš,sakrivani su u bihaću sda debeloguzani dok je omladina ginula.
 16. Večeras preko repušina 4 migranta idu cestom i nešto glasno govore od njih jedan nosi drvenu palicu dužu od bejzbolske.uputili su su u šikaru prema uni,sigurno imaju nešto da rasprave sa neprijateljskim plemenom. Građani bihaća trebaju biti oprezni i svoju djecu i omladinu koja se noću kreću iz grada upozoriti da se drže samo u većim grupama.nas neće zaštititi država ni policija.
 17. E dođeš fino u svoju kuću noćiš,pa ako ti pokušaju arapi hrupiti dočekaš ih fino na šaku.ne moraš s ti ni policiju opterećivati ni komšijama ruglo praviti.par puta i belaj riješen. Jes,al bišćaniviše vole u teretani sate provoditi nego uživo nešto postići (odbraniti).
 18. Gospođi iz balkanskog plemena treba na račun još navaliti troškove suda i prevodioca,jer ta teško da zna ponešto zboriti na njemačkom.
 19. On je pravo oličenje sda stranke.šteta što ih baš on ne predstavlja.
 20. E gospođa misli da se tu može šetati zaražena ko po bosni.još jaču novčanu kazu su joj trebali dati. Valjda se gospođa barem tamo u austriji mogla naučiti kulturi i poštivanju zakona,ako nije u bosni naučila.
 21. Koga će tek da izbace sdp i sda? Sve je to nivo pupana sa cazinske televizije.
 22. Sadaku im daju jer su im to arapska braća. Da su kojim slučajem ovdje došli kinezi na isti način,organizacije poput sda i slične već bi davno digli bunu.to je udar na bošnjake.
 23. Ne treba reagovati vatrenim oružjem.samo pošteno namlatiti brata arapina i promijeniti mu lični opis.takvog ga uslikati i objaviti po tv,mrežama,napraviti plakate.šta se dešava kad krajišnicima provališ u kuću.pa nek znaju ostali krimigranti.njegova izjava: Ja sam Tarik A. Hamdi i na nesreću sam u Malom Lugu kod bihaća uzbrao 2 paradajza,bišćani su me namlatili ko vola. Ovako ćemo sačuvati naše medicinare i policiju od ozbiljnog i nepotrebnog posla.a onaj van der evropejac nas još može optužiti što u nenaoružane jadnike uperamo kubure.
 24. Naser O. Jusef istaknuti borac protiv fikretove autonomije,zaslužio je barem borački stanu bihaću.
 25. Najbolje ih je zseliti u ilma siti,besplatno.
×
×
 • Create New...