Jump to content
FORUM

Messiah

Član
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Messiah's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputation

 1. Vidim i tema Migrantska kriza nije vise na naslovnoj strani portala unatoc tome sto je najaktivnija.Sta se desava ? Da nije IOM podmazo portal malo?? Ili grijesim izgleda..
 2. Ovo je vjerovatno dio 'humanog' I kohezivnog izvjestavanja.
 3. Pitam se da nisam povrijedio pravila foruma kad mi je obisan post na kom sam predlozio da neko od forumasa napravi stranicu ili blog da se zaobidje ocigledna cenzura!? Hvala.
 4. Plata je 1700 KM pozicija ne znam ali znam da radi u smijenama tj.noćne.
 5. http://24h-vijesti.com/2018/11/27/stravicne-fotografije-snimljene-na-granici-sa-hrvatskom-vuk-pojeo-migranta/
 6. InternetRevolucija Srijeda, 07.11.2018. u 20:11 Možete mi pidava maglu, ali nećete mi ju prodat. Ja ću vam nabrojat razloge zašto nam ne vjerujem, a vi brišite ako hoćete .... 1. Većina pravih izbeglica ide do najbliže "sigurne" teritorije, čak i u istoj državi. 2. Prave e izbeglice ne putuju nekoliko kilometara, kad imaju pedeset bližih država u kojima se ne ratuje. 3. Prave izbeglice idu u države u okruženju. (U okruženju Sirije je petnaestak država od toga pet-šest njih koje su od jedne najbogatijih na svetu.) 4. Prave izbeglice ne prave demonstracije. 5. Prave izbeglice ne probijaju kordone policije i ne sukobljavaju se sa njima u stranim državama. 6. Prave izbeglice ne demoliraju objekte i vozila u prolasku kroz druge države. 7. Prave izbeglice ne pljačkaju i ne napadaju domicilno stanovništvo. 8. Prave izbeglice idu u države sličnog mentaliteta i kulture. 9. Prave izbeglice su u devedeset posto slučajeva žene, deca i starci, a ne devedeset posto vojno sposobnih muškarca. 10. Prave izbeglice ne odbijaju humanitarnu pomoć, hranu, vodu. 11. Pravim izbeglicama nije cilj država na drugom kraju sveta gde je najveća socijalna pomoć. 12. Prave izbeglice ne skrivaju identitet i ne spaljuju svoje otiske. 13. Prave izbeglice nemaju lažne dokumente. 14. Prave izbeglice su sretne ako imaju krov nad glavom i što pojesti. 15. Prave izbeglice poštuju zakone država u kojima se nalaze. 16. Prave izbeglice se ne ponašaju kao oni od kojih su protjerani. Pametnom dosta..razlika izmedju MIGRANTA i IZBJEGLICE je jako velika. Jedan komentar na clanak o sirenju 'laznih vijesti'. https://www.24sata.hr/news/za-sirenje-laznih-vijesti-suci-daju-kaznu-do-30-dana-zatvora-598834
 7. Ovo im je vrlo bitno....check point.
×
×
 • Create New...