Jump to content
FORUM

Hulkster

Član
 • Posts

  97
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

611 profile views

Hulkster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

 1. Fleka svima što mi nisu poslali video tarlahanja,a ja samo želim da budem dio istraživačkog novinarstva.
 2. Drug, to je uprao uzrok i svega što se dešava, a i uzrok same ksenofobije koja je sve češće prisutna u samim ljudima, ja te ljude ne krivim nego krivim državu koja je prepustila da se migrantska kriza koja je globalni problem rješava na maloj lokalnoj zajednici i kantonu... Država nam je jedan ogromni FAIL, ma EPIC FAIL.
 3. Ma da i mi drug malo istražimo to tarlahanje, taman eto da drug Senad može napraviti anketu "Da li je na video snimku Blažević ili ne", pa zar ne. Dajte nam video tarlahanja da se igramo, igramo, igramo.
 4. Ma drug šta nas briga za tužilaštvom, snimak tarlahanja nas interesuje samo da možemo malo flicati.
 5. Šalji u P. P ko ima šta, da ga onako kako Sanja kaže primitivno flicnem👩‍🎓👨‍🎓
 6. Nemoj Sanja da se brines nisam onaj stari koji hoce sve da kvari ciju kicmu drze ideali koji mrzi osecaje plitke i nikad ne gubi bitke Obuci se ko sto umes i isturi grudi neka tvoja gola noga krene nek polude ljudi nek se zudnja vojnika probudi ne, ne, ne, ne Dunavom brodovi plove da li se bar jedan zove Sanja, Sanja, Sanja maslacak sam vetar me nosi ima me u tvojoj kosi Sanja, Sanja, Sanja. Ova me raskućila.
 7. To tražiti od Centrotransa, zahtjevati besplatnu kartu u 3 pravca. To u 3 pravca je ako ti se ne svidi da se možeš vratiti i onda ti oni plate konja za Minken bez vize.
 8. Piva loša, osjeti se na hrđu, a mlijeko KISI.
 9. Drug, može nas voditi i ćorava kokoš, nama nema spasa. Jedini spas je da se ukine privatizacija, a to se neće nikada desiti.
 10. Stranački attack sa svih strana. Šifra za napad je "Udri zaima/zaJima po" i druga stranka mora reći zadnju riječ šifre, onda može da počne mass attack.
 11. Drug danas je skup građana protiv nasilja nad ženama i djevojčicama, nema nikakve veze sa migrantima.
 12. To je to drug, narod ako želi da ima bolje sutra, birao bi bolju vlast koja bi pokrenula industriju na ovim prostorima i suzbijala privatizaciju. Što se kritika tiče, ne prihvataju oni nikakve kritike, bitno je da za svaku konstruktivnu ili bilo kakvu drugu kritiku prenose krivicu na predhodnu vlast i tako u krug. Samo industrija drug, samo to i suzbijanje privatizacije , samo tada će se krenuti u bolju i perspektivniju budućnost!
×
×
 • Create New...