Jump to content
FORUM

Hulkster

Član
 • Posts

  97
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hulkster

 1. Fleka svima što mi nisu poslali video tarlahanja,a ja samo želim da budem dio istraživačkog novinarstva.
 2. Drug, to je uprao uzrok i svega što se dešava, a i uzrok same ksenofobije koja je sve češće prisutna u samim ljudima, ja te ljude ne krivim nego krivim državu koja je prepustila da se migrantska kriza koja je globalni problem rješava na maloj lokalnoj zajednici i kantonu... Država nam je jedan ogromni FAIL, ma EPIC FAIL.
 3. Ma da i mi drug malo istražimo to tarlahanje, taman eto da drug Senad može napraviti anketu "Da li je na video snimku Blažević ili ne", pa zar ne. Dajte nam video tarlahanja da se igramo, igramo, igramo.
 4. Ma drug šta nas briga za tužilaštvom, snimak tarlahanja nas interesuje samo da možemo malo flicati.
 5. Šalji u P. P ko ima šta, da ga onako kako Sanja kaže primitivno flicnem👩‍🎓👨‍🎓
 6. Nemoj Sanja da se brines nisam onaj stari koji hoce sve da kvari ciju kicmu drze ideali koji mrzi osecaje plitke i nikad ne gubi bitke Obuci se ko sto umes i isturi grudi neka tvoja gola noga krene nek polude ljudi nek se zudnja vojnika probudi ne, ne, ne, ne Dunavom brodovi plove da li se bar jedan zove Sanja, Sanja, Sanja maslacak sam vetar me nosi ima me u tvojoj kosi Sanja, Sanja, Sanja. Ova me raskućila.
 7. To tražiti od Centrotransa, zahtjevati besplatnu kartu u 3 pravca. To u 3 pravca je ako ti se ne svidi da se možeš vratiti i onda ti oni plate konja za Minken bez vize.
 8. Piva loša, osjeti se na hrđu, a mlijeko KISI.
 9. Drug, može nas voditi i ćorava kokoš, nama nema spasa. Jedini spas je da se ukine privatizacija, a to se neće nikada desiti.
 10. Stranački attack sa svih strana. Šifra za napad je "Udri zaima/zaJima po" i druga stranka mora reći zadnju riječ šifre, onda može da počne mass attack.
 11. Drug danas je skup građana protiv nasilja nad ženama i djevojčicama, nema nikakve veze sa migrantima.
 12. To je to drug, narod ako želi da ima bolje sutra, birao bi bolju vlast koja bi pokrenula industriju na ovim prostorima i suzbijala privatizaciju. Što se kritika tiče, ne prihvataju oni nikakve kritike, bitno je da za svaku konstruktivnu ili bilo kakvu drugu kritiku prenose krivicu na predhodnu vlast i tako u krug. Samo industrija drug, samo to i suzbijanje privatizacije , samo tada će se krenuti u bolju i perspektivniju budućnost!
 13. Znam drug da je čeničko/fašistički, zato sam i stavio znak upitnika haha. Ali kako čitam po društvenim mrežama ispostavlja se da je Rusija prva napala na Ukajinske brodove. The Ukrainian Navy announced the incident on a day of heightened tension after Russia reportedly blocked the three Ukrainian Navy ships from passing from the Black Sea into the Sea of Azov via the Kerch Strait
 14. Obrisaše mi komentar, eto nije g...n nego homoseksualac, mislim da je ovo dozvoljen izraz?
 15. Uvijek je tako bilo drug, dok pošteni narod ni kriv ni dužan mora na ratište i da glavu gubi zbog nečijih ideala i ličnog bogaćenja. Nikada ništa se ne dešava slučajno sve je to dio jednog velikog plana, velikih sila koje ostvaruju svoje ciljeve koji su natopljeni nevinom krvi, a i na Kosovu je slična situacija, sve je zategnuto i fali jako malo da bude sukoba. Kod nas migrantska kriza, uzrok su nesposobne i pohlepne vlasti koje se nisu mogli dogovoriti oko lokacije za migrante više od 10 mjeseci.
 16. Kako prenosi kurir rat između Ukrajine i Rusije je počeo? copy/paste sa kurira. UŽIVO POROŠENKO PROGLASIO RATNO STANJE: Tri ukrajinska broda pokušala upad u ruske vode! Rusi otvorili moreuz Kerč! (FOTO, VIDEO) Tri broda ukrajinske ratne mornarice pokušala su da upadnu u ruske vode, zbog čega su, ruski brodovi otvorili vatru na njih, prenosi Rojters. Ubrzo je Kijev teškom artiljerijom započeo masovni napad na civilno stanovništvo Donbasa, pretežno ruske nacionalnosti, prenose RIA Novosti sa lica mesta. Savet za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine uveo je ratno stanje. https://www.kurir.rs/planeta/3161655/ukrajina-se-sprema-za-rat-sa-rusijom-porosensko-objavljuje-vanredno-stanje-posle-ovoga-nema-nazad
 17. Donde esta la biblioteca Bihać nekad Bihać sada Pustite više migrante na miru!.
 18. Drug, pogledaj po Mušanovića mahali smeća na obalama rijeke i u samoj rijeci Uni, riječ je o otpadu koji se tu gomila godinama, i stvara se divljadeponija i širi se nesnosan smrad. Isto tako put do tehničke škole i fakulteta kako put tako i sveobuhvatno područje, stvara se divlja deponija sa kesama, flašama od ulja, limenke i ostali otpad . Sada će da nasrnu nacionalisti svih vjera i naroda iz BiH jedni na druge i da krenu u verbalni rat preko društvenih mreža kodno ime ove bitke bit će ko jednih "zastavom za bolje sutra", kod drugih " puškama i tenkovima za bolje sutra" i kod trećih " podjelom naroda za bolje sutra" i tako 26 godina. Bitno da mi mrzimo jedni druge, a oni sjede u luksuznim restoranima i ovom napaćenom narodu serviraju ovakve gluposti da se sa njima okupira. FLEKA nama svima ( bez obzira na etničku skupinu ) što smo dopustili da nas ovakvi debili kao što je ovaj Duduk razjedinjuju.
 19. Ma drug ako ima još koja kona tamo da bi se udala, to je ona udajom do papira haha. Ma nema ljepše zemlje od Bosne, a Boga mi ni gori rukovodioca. Da imam za života ne bih odlazio, ali kad se mora, mora se. Hvala na info Hvala ti na savjetu drug. Još samo ne znam gdje uzeti njemački broj.
×
×
 • Create New...