Jump to content
FORUM

neregularnost

Član
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by neregularnost

 1. ... sve bi se ovo puno prije zavrsilo da nam kaze gdje je video a ne da palamudi ko je s kim bio na rucku
 2. vidi, tek ce da bude sexa, ja sam dosao na forum po socan trac o nekakvoj aferi, kad ono vise sexa nego sto sam se nadao. najtuznije je sto ce i ispasti da je to okrsaj 1:1 i to bez biranja sredstava... tugaaaaa
 3. cekaj da izadju materijali pa da svi vidimo, par puta se na forumu zavraca prica i uvijek neko brani covjeka a niko ga ni ne napada... ... de da vidimo snimke ...da vidimo ugledne dame, ime, prezime, pozicija pa nakon detaljne analize i socnog tracanja sve ovo moze pasti u zaborav :))))
 4. Ama opet se prica uporno vraca na Sabahudina... ...mene interesuje ko su one a ne ko je on...
 5. Kruze glasine da su svi materijali trenutno na tonskoj doradi. Ocekuje se kompilacija uskoro
 6. ...bome sve se bojim da će ih brekovčani sa merakom pobacati sa litice...
 7. pa kako da budem protiv covjeka, covjek je u ovoj prici "Je*ac" i ostatak price nije potreban 🤣🤣
 8. ma ni ja aktera ne znam, to nam moze potvrditi neko ko zna aktere... elem mislim da ljude na forumu vise interesuju imena aktera nego sam dogadjaj. filmic ko filmic, znamo i ko je*be de sad da saznamo jos KOGAAAAA? a poslije cemo pitati ŠTO? :)))))))
 9. jel bar identitet potvrdjen na tim materijalima, da nebi na kraju mlada progovorila na talijanskom kruzilo je to nedavno
 10. ama nije taj jedan video ni bitan... bila prica 20 zena, kazanova, muzevi traze zene a zene sebe, a na kraju sva prica spade na jedan video. Ako je jedan video u pitanju onda je to prica 1 na 1 tj. iz kategorije "kazanova" predje sve u kategoriju "saljivi kucni video"
×
×
 • Create New...