Jump to content
FORUM

NDB

Član
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NDB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

72

Reputation

 1. Ne znam šta je sporno. Biće mikrosoftov čip koji radi na Windowsima. On blokira često. Neće oni znati kuda Zudox hoda. Treba se Linux čipova čuvati...
 2. Zaprijetili su Jeleni da će se jedno jutro probuditi u krevetu sa glavom konja , Tonijevog.
 3. Ja budala htio pročitati sve što sam propustio.na ovoj temi. Nakon dvije stranice...treba mi apaurin. Užas.
 4. A ti si pokrenuo i rat "na mom otoku". Bacaš kosku. Ložiš Zudoxa počesto. Pa šta je tako histerično smiješno. barbA = ženA = memA = guzA = ... barbA je trandža koja bi se bockala fiiiizerom, u Holandiji na dokovima istovara gandžu, subotom prekovremeno pakuje nano-čipove koji se ubacuju u fajzer vakcine, a sa grunfom je dobar jer muljaju sa hakovanim cipovima. Krekovali su ih već i dilaju čipove sa lažnim identitetom, sjećate se Playstation I i II i čipa za 80KM. Grunf je već plasirao Barbine čipove u Hatinac kod Četića. Navodno će se ti čipovi moći "deblokirati" kod Fileka pa kad predješ neku granicu onim špijunima na ekranima ima da blica "Marlon Brando". barbA je u stvari trebao imati Nick Barbika, ali se pribojavala naše konzervativne sredine. Sa mnom radi jedan, mora da je zudoxov brat, stričević u najmanju ruku. barbA, priznaj da si trandža...provalili smo te.
 5. Tablice Češka, natpis na njemačkom, a oni Italijani...udruženi zločinački poduhvat. Vrh. 🤪 Il je zapalila za njemačku ili je vakcinisana Astra-Zenekom pa zamijenila od nje il su labudovi.
 6. On će svoje ispisati iz škole i školovati ga online!? U Njemačkoj!? Sotonisticko-pedofilska mafija je davno usvojila zakon da ako ispišeš svoje dijete, onda si ga ispiso. Online zdravo, Švedska zdravo, pingvini...
 7. A jbg onda. Mojih 7 bližih/poznatih osoba je prelezalo i nisu se žalili kasnije. Doduše tvrde ovi zavjerenici i pedofili da zbog pluća i respiratora niko ne obraća pažnju na to šta sve virus napada i oštećuje. Od kostiju, bubrega, mozga pa nadalje.
 8. E jesi plačipička Grunfe...pa pomjerio ti se geler u nozi nakon 26 godina. Sad mu treba vremena da se učahuri. Iz kruga "mojih ljudi" koji su prelezali koronu, niko se nije žalio da ga kasnije bole kosti. Bio je samo jedan švabo ovdje na TVu. Imao čovjek problema s plućima godinu dana nakon zaraze. Ali sa plućima. I taj je bio u bolnici u "šok sobi" (otkad ovo nisam čuo 😁). On je popušio još onda u startu. Ali Zudox će reći "fake news" 🤪. Jebi ti to dostu, odi ti drug doktoru.
 9. NDB

  RTV USK u "Agramu"

  Nemoj pisati izjavu u kojoj bacas bombu, dok u istoj rečenici dva puta pišeš da nisi siguran. Ne znaš kolika je kirija u Agramu, napisao si da nisi siguran. Ne znaš ni kolika je bila uKulturnom centru. Sam si napisao dvije cifre i još da nisi siguran. Iznos koji si napisao je možda bila kirija koju su placali 1996-e. Jedan od osnovnih razloga je da se zgrada već raspada i da je totalno neuslovna. Znači kad pada kiša , curi ljudima nasred tastature. Navodno su im htjeli opet i podici Kiriju, ili su nedavno i digli. Koliko su kirije kulturnom centru platili, mogli su napraviti zgradu sebi. Ne nije tri puta skuplje, iako bi mnogi htjeli da jeste.
 10. Ma jok. Kakva hemija. Nemoj biti budala. Navući kondom M , pa preko njega L i onda još jedan XL preko svega. Sa tri kondoma se treba smanjiti podražaj. Pa zar nisi gledao Američka pita prvi dio. Ujedno će nevsta misliti da ti je deblji, jebi ga.
 11. Pa piše na portalu, ode čovjek u posjetu Kataru. Krizna je situacija tamo. Možda će nam rat objaviti. Prioritet je prioritet, moja ti ona...hej ti...kako ono tebi bi ime...
 12. Tačno je da je "jedne noći" portal malo drugačije izgledao i nigdje nije bilo linka...ma administratori se malo zapili...ali je već naredni dan bilo OK. Ni ja nisam "povzavo" mogao naći nigdje, niti u Meniju niti na stranici. Lep pozdrav za Deželu 😁 (naš kanton broj 11).
 13. Ja vidim racionalno rješenje. Zapaliti Biru. Jebi je. 😂😂😂
 14. Pročitah par stranica i ne mogu se čudom načuditi. nije mi jasno da neko automatski i po defaultu lijepi Vilenjaku Haldiru iz Međuzemlje negativne poene, a Tobyju daje pluseve. Toby tvrdi da je u redu da Hrvatska kroz šumu vraća ilegalne migrante u BiH i ponavlja “dokazi da Hrvatska krši zakon i spominje horde” u tom vraćanju se vraćaju i oni sto su ušli iz Srbije jer ih je lakše nama uvaliti nego u Srbiju. To “do zuba naoružani “ nema nikakve veze, jer ako uniformirano lice s pištoljčićem napravi korak preko granice je napad na državu i nepoštivanje teritorijalnog integriteta susjedne države. Kakve veze imaju horde. Naša policija ih ne vodi sistematski u hrvatsku kao sto nam Srbijanci uvaljuju a Hrvati vraćaju (naglašavam Srbijanci a ne Srbi iz geografskih razloga). Ovdje bi fakat trebalo ograničit pristup forumu po mjestu rođenja. Mene slobodno blokirajte dok ne budem na G.O. i dok uz kafu ne dokažem identitet moderatorima. Kome smeta... može lagano sportski...da ne lajem, posebno na današnji dan. A evo malo da se zabavite: https://youtu.be/taxlOMTpy8o napaćeni Nigerijac od 19 godina se zabavljao s kladom i napravio 50.000 EUR sto na automobilima pred migrantskim centrom. Automobili pripadaju uposlenicima centra. Grad Donauwörth, između Augsburga i Ingolstadta. Hudnjaka su smjestili ne u zatvor nego u Bolnicu (by us bigggg problem, big big problem, we need help)
 15. Eh... Diž se Tito... Moj Barba, nije ni tebi lako. Ja da sam ti, vratio bih se u Bosnu.
×
×
 • Create New...