Jump to content
FORUM

toby

Član
 • Content Count

  429
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by toby

 1. Pa ni ja to nisam vidio u Austriji, u Hrvatskoj ili bilo gdje drugdje. Osim u BiH, gdje država namjerno ne kontrolira vlastite granice a što je dužna prema zakonu, omogućuje slobodno kretanje ilegalnim migrantima bez ikakvih dokumenata i kontinuirano dovodi u pitanje zdravlje i sigurnost vlastitih građana, a to su temeljni razlozi postojanja svake države uopće. Ako je stalni prosječni broj migranata u BiH oko 7.000, a u godini dana je bilo najmanje 30 ubojstava migranata od strane drugih migranata, onda to nije demagogija. To je stopa ubojstava od 430 na 100 tisuća žitelja, koja je SEDAM PUTA VEĆA od stope ubojstava u El Salvadoru, zemlji s najvećom stopom ubojstava na svijetu. To je 350 PUTA VEĆA stopa ubojstava od stope ubojstava u BiH. To je stopa ubojstava koja je veća od stope ubojstava u najgorim srednjeameričkim zatvorima. A to je samo ono što znamo, koliko je još mrtvih migranata po šumama, gorama, napuštenim objektima i koritima rijeka. I sve to od strane populacije koja nema vatreno oružje, nego uglavnom koristi samo noževe. Probaj zamisliti gradić , npr. svoj Cazin koji ima, koliko, 14 tisuća žitelja, u kojem godišnje ima 60 ubojstava hladnim oružjem, više od jednog tjedno. Je li čak i za osobu poput tebe dovoljan dokaz o tome koliko su ovi migrati zapravo OPASNA populacija, koliko su kao populacija drukčiji od svih nas u Europi? Onda ne vidim svrhu tvog boravka na ovom forumu, najbolje da si otvoriš fejs profil "Volim migrante" i tamo lijepiš sličice migrantske dječice velikih tužnih očiju. Naravno, ugasi komentare i ostavi otvoreni račun da ti deda Šoroš može direktno plaćati propagandu. Hvala ti na ovome. Činjenica je da migranti tijekom prolaska migrantskom rutom do svog cilja u zapadnoj Europi uglavnom ne diraju domoroce. Broj fizičkih napada na domicilno stanovništvo od Grčke do Slovenije zaista nije velik. Sad, kako objasniti da jedna tako opasna i agresivna populacija kao što su migranti na balkanskoj ruti, a to smo dokazali gore kroz izračun stope ubojstava, ima tako pedantno selektivni pristup u izboru žrtava? Međusobno se tamane ko zečevi, a u širokom ruku zaobilaze domoroce? Sad, kako to objasniti? S jedne strane imamo nedvojben dokaz da se radi o nevjerojatno nasilnoj populaciji, s druge strane imamo nedvojbeni dokaz da se radi o ljudima koji se mogu kontrolirati. To je moguće objasniti samo na jedan način, da se radi o ljudima koji se ponašaju po ZAPOVIJEDI, odnosno da imaju striktnu zapovijed da budu mirni, da se što manje ističu na ruti, da ne ulaze u sukobe s domorocima kako ne bi sebi i drugima otežali put na zapad, ali da se međusobno mogu tamaniti do milje volje jer to domoroce nije briga. A to ih čini još opasnijima, jer se očito ne radi o luđacima koji ubijaju na temelju glasova u glavi ili zato što su tako odgojeni, nego o fanaticima koji slijede zapovijed.
 2. Kako to misliš da ne želiš ulaziti u daljnju raspravu? Pa ovo je forum na kojem se raspravlja, nije oglasna ploča za šoroševsku terorističku propagandu i širenje plaćeničkih dezinformacija o jadnim i napaćenim maloljetnim doktorima bez pratnje koje zločesta NDH policija žigoše i oduzima im diplome nuklearnih fizičara i svih 200 mobitela koje ima svaki od njih. Razumijem da si propagandist i da Hrvatsku nazivaš NDH po uzoru na svoje propagandističke idole Karadžića, Biljanu Plavšić, Miloševića, Ristu Đogu, Iliju Guzinu, Politiku Ekspres, TV Beograd i TV Pale s početka devedesetih, ali ne razumijem koja je poanta cijelu Europsku uniju, a hrvatska migrantska politika je aktualna i službena politika EU, nazivati NDH, koja je svrha tako glupe propagande. Nije tu pitanje ushićenja i sreće, poštivanje zakona i osiguravanje mirnog života i sigurnosti građana Hrvatske, EU, i svih drugih država na migrantskoj ruti je nulta svrha uopće postojanja država i državnih granica, temeljno je ljudsko pravo ne biti u svojoj zemlji proboden nožem, grupno silovan ili dignut u zrak od strane terorista koje tvoja ekipa, za lovu, ilegalno ubacuje u iste.
 3. NDH se očito proširila do Sjevernog mora. 😂 Prijatno, domaćine. 😂
 4. https://www.vecernji.hr/vijesti/svijet-se-treba-pripremiti-za-milijune-klimatskih-izbjeglica-1374006 Dakle, dovoljno je reći da si pobjegao iz Pakistana zato što je tri dana padala kiša, koja ti je usput smočila putovnicu, osobnu, indeks i diplomu, i pravo na azil je tu. Ili da tri dana nije bilo kiše, svejedno.
 5. Nego, u Švedskoj broj seksualnih napada na maloljetnice od 2015. povećan za 51%. https://nyheteridag.se/anmalda-fall-av-sexuellt-ofredande-mot-kvinnor-och-flickor-har-okat-kraftigt-sedan-2015/ Vjerojatno zbog klimatskih promjena, nikako zbog puštanja desetaka tisuća agresivnih divljaka bez papira u zemlju.
 6. To je napravila zločesta fašistoidna NDH policija, ojačana fašistima iz Poljske. Ilegalno su ušli u BiH i u napuštenoj kući su pronašli napaćene maloljetne doktore bez pratnje. Brzo su im obrijali noge nakon čega su ih žigosali užarenim kukastim križem. Pri tome je jedan NDH fašist toliko jako mahao žaračem da je zapalio zavjese. Tako je bilo 100%, pitajte Haldira, IOM, Otvoreno društvo, Udrugu Dobrodošli dragi teroristi, Petera Van Der Auerearoeurareata, BBC, Mektića, Doktore bez granica, BBC, Šuhreta, Dirka i hrvatsku pičku pravobraniteljicu. Deda Šoroše, šalji pare.
 7. Pa ako je problem samo u zločestima fašističkima i ksenofobnima Hrvatskoj i Poljskoj, od kuda onda ova hrpa terorista i kriminalaca koji su zapeli u BiH? Ili je problem ipak samo u poremećenim glavama poremećenih šoroševskih govnara koji su u stanju za šaku eurića od vlastite zemlje i vlastitog grada napraviti migrantski svinjac i ugroziti svoju obitelj i svoje sugrađane ? A tek nježni i topli proljetni pljuskovi šoroševskih eurića....
 8. Što ćeš, takvi smo mi u Europi.
 9. Pa ni Hrvatska nema ne znam koliko novaca za natezati se s gomilom ilegalnih kriminalaca i terorista u beskonačnost, pa zato koristi EU i šengenska sredstva. Apsolutno svakom u Europi danas odgovara da što manje ovih maloljetnih doktora i inženjera završi kod njih na socijalnoj pomoći, dilanju droge ili čakijanju prolaznika po ulicama, i svatko je spreman financirati da istih dođe što manje. A spremni su financirati i žicu, ako treba. Lova samo čeka.
 10. https://www.bienpublic.com/societe/2020/01/08/la-prise-en-charge-des-etrangers-mineurs-non-accompagnes-evolue-en-cote-d-or Eto, i u Francuskoj napravili provjeru i ustanovili da je oko 80% "maloljetnih" tražitelja azila SIGURNO LAGALO da su maloljetnici. Šveđani su svojedobno proveli opsežnija ispitivanja, i taj je broj bio blizu 90%. To se, inače, zove kazneno djelo lažnog predstavljanja i podložno je kaznenom gonjenju, i to ne samo navedene "maloljetnike", nego sve koji ih tako tretiraju (koristi se fraza "maloljetnici bez pratnje"), od IOM-a, do novinarskih govnara i kojekakve šoroševske bagre.
 11. http://www.leparisien.fr/seine-saint-denis-93/seine-saint-denis-de-la-meditation-au-college-pour-reduire-les-violences-scolaires-06-01-2020-8229762.php U Parizu imaju nove metode borbe protiv migrantskog nasilja. Jedna od njih uključuje kolektivnu meditaciju. Ozbiljno razmišljam da ovako nešto pokrenem u Zagrebu i prijavim se na kakav EU ili slični fond koji bi to financirao, iako mislim da vi u Bihaću imate puno veće šanse za dobiti sredstva od IOM-a i sličnih. Zamislite akciju tipa "Meditacijom do boljeg razumijevanja i veće tolerancije" uz sliku lokalne djevojke i simpatičnog maloljetnog doktora s Bliskog Istoka. Možete čak i izmisliti podatke da to funkcionira, tipa "Dok smo meditirali nismo počinili niti jedan nasilni ispad". 😂
 12. Pišeš malo duže, gotovo godinu i pol, i to potpuno isto, širiš jednu te istu šoroševsku kriminalno terorističku propagandu s isključivim ciljem očuvanja balkanske kriminalno-terorističke rute za što si i plaćen, jedino što svaki put svoje upise zamataš u drukčiji omot. Što zapravo hoćeš reći? Da, dok mafija, političke strukture i šoroševska teroristička bagra mlate lovu od šverca migranata od Turske do BiH i usput domicilnom stanovništvu prave pakao od života, pri tome otvoreno kršeći sve moguće zakone kroz otvoreno podupiranje prakse krijumčarenja ljudi i ilegalnih prijelaza državnih granica, Hrvatska bi trebala trošiti novac na glađenje i milovanje istih prokrijumčarenih kriminalaca i terorista, osigurati im besplatni smještaj, besplatnu hranu, besplatno zdravstveno, besplatni internet tijekom procedure azila, potrošiti stotine tisuća eura po glavi migranta provjeravajući njihov identitet s nikakvim šansama za uspjeh, usput se natezati s šoroševskom bagrom koja će vršiti dodatni pritisak na RH i tražiti da mu se odobri azil jer je lik navodno peder, žena u tijelu muškarca, prešao na kršćanstvo, talibani su mu ubili 20 tisuća članova obitelji, dobio je otkaz na institutu za nuklearnu fiziku zbog političkih stavova, i kad se (ako se ikad) ustanovi da je lik lagao onda ga vratiti avionom u matičnu zemlju na račun države, umjesto u zemlju iz koje je ušao u RH? Oprosti, ali o kakvom suverenitetu BiH pričaš, gdje je suverenitet države po kojoj se nesmetano kreću tisuće ilegalnih uljeza organiziranih poput specijalnih postrojbi, zaraženih tko zna kakvim bolestima i naoružanih tko zna kakvim hladnim oružjem bez ikakvih dokumenata? A što je najbolje, nakon godine i pol ni ti ni šoroševska bagra nemate ni jedan, ali niti jedan jedini stvarni dokaz ikakve represije hrvatske policije, a kamoli sustavne represije, za što bi ipak trebalo malo više dokaza.
 13. Piše o njima u ovom članku iz NY Timesa kojeg je šoroševac lažno citirao, navodno su negdje zatočeni u Sarajevu. https://www.nytimes.com/2019/12/11/world/europe/nigerian-migrants-croatia-table-tennis.html
 14. Neoboriv dokaz? Možeš li ga predočiti?
 15. I tako sam svaki put na "ignore" kod tebe, srećom pa ko tvoje kolege migranti imaš po 10 mobitela i uvijek nekako vidiš mene ignoriranog kad ti iz šoroševske centrale jave da se prestaneš duriti i da mi moraš odgovoriti jer ispadaš glup. Ignoriraš me ko curica u 6. razredu. Kakva obmana, nisi po običaju stavio link na svoj po običaju lažni navod da u nekim novinama nešto piše što ne piše, ja sam otišao potražiti članak po tvojim ključnim riječima i našao sam samo taj članak iz 12. mjeseca, previdio sam godinu, nije 2019. nego 2018.. Ne trebam se ništa miriti jer niti u jednom ni u drugom članku nema niti jednog navoda koji bi govorio o ilegalnom postupanju hrvatske policije, evo sad ću pretražiti tvoj drugi članak: Ovo je jedina rečenica gdje se spominje "ilegalno" i na ni jedan način se ne odnosi na postupanje policije. Ne trebaš se pridružiti ilegalnom prijelazu granice, možeš npr. ući legalno u RH i tu dočekati terorističku braću po Šorošu, te s njima nastaviti šetnju, i praviti se glup (to ti sigurno neće biti teško, samo budi prirodan), pa ako naiđe policija reći da si sreo kolege berače gljiva i s njima ideš u gljivarenje. Pazi, bio bi prvi novinar u povijesti koji bi konačno, nakon 2 godine propagande, pokazao da ti policija tuče švadru. Tehnički, hrvatska policija ne radi ilegalni pushback, samo odvraća migrante od ilegalnog ulaska, a oni se sami vraćaju od kuda su došli.
 16. Ja stvarno ne znam kako ste si to vi šoroševci, teroristički logističari i šverceri zamislili. Vi ćete se bogatiti na krijumčarenju ljudi od Turske do Hrvatske, crpit ćete lovu od Šoroša, UN, EU, ISIL i od samih migranata, organizirano ćete milijune ljudi protuzakonito prebacivati u EU napravit ćete pakao od života domaćem stanovništvu, a onda kad migrante ubacite u EU, e onda mora ići sve po zakonu, samo po zakonu, ništa nego po zakonu i to onako kako ga vi tumačite, onda idu skupe, kontrolirane i nadzirane procedure o azilu, naravno, na račun Hrvatske, Slovenije i drugih zemalja u koje ste ubacili migrante? Stvarno? Vi ćete se obogatiti na malom 17-godišnjem doktoru Mohammadu Aliju iz Sirije, a onda neka Hrvatska ili Slovenija šest mjeseci istražuju kako se mali Mohammad Ali zapravo zove, što je po zanimanju i od kuda je i ima li pravo na azil, i na kraju ga još treba avionom vratiti doma, sve na račun kuće.
 17. Točno, greška s moje strane, ali ni u tom drugom tekstu ne piše apsolutno ništa o ilegalnom postupanju hrvatske policije kao što si napisao.
 18. A što ako ti mama u međuvremenu pospremi sobu, kako ćeš onda uslikati svinjac kod sebe doma kako bi za to optužio hrvatsku policiju? Osim toga, ne odlučuješ ti što je nevažno, a što je vrlo bitno, jer da je tako, onda bi ti netko možda i povjerovao u to što pišeš.. Ovo je, pretpostavljam, članak NY Timesa o kojem govoriš, nije od jučer, nego od prije 6 dana. https://www.nytimes.com/2018/12/08/world/europe/migrants-bihac-bosnia-croatia.html U tekstu nema niti jednog slova o ILEGALNIM postupcima hrvatske policije, ali se zato nekoliko puta spominju ILEGALNI migranti i ILEGALNI ulasci u zemlju: Dobar tek.
 19. I ne samo to, očito hrvatska policija ulazi toliko duboko da ostavlja svinjac sve do Grčke, obzirom da je opće poznato da su migranti svi redom pristojni, uredni i čisti i nikad iza sebe ne ostavljaju sranja. Npr. Vučjak je nakon evakuacije migranata ostao kao apoteka.
 20. https://www.berlingske.dk/nyheder/otte-personer-kraeves-faengslet-efter-politiaktion Što bi reko Paša, migracije ne mogu riješiti siromaštvo u siromašnim zemljama ali će popraviti život migrantima koji uspiju doći u razvijene zemlje. Eto, u Danskoj uhićen 21 maloljetni napaćeni doktor/inženjer zbog pripremanja terorističkih napada. Zanimljiv način popravljanja života.
 21. Obzirom da su 99% migranata maloljetnici bez pratnje, praktično djeca, i svi su rođeni na isti dan 1.1.2003. godine, migrantoljupcima će biti izazov iskoordinirati zajedničku proslavu Nove godine i tolikog broja ŕođendana na isti dan. Da ne spominjem moguću zbrku oko poklona kad ih se pola zove Mohammad Ali, a pola Ali Mohammad. Ne mogu ni zamisliti neugodnost da mali Mohammad Ali rođen 01.01.2003. dobije na poklon mobitel koji je bio namijenjen malom Aliju Mohammedu rođenom 01.01.2003.
 22. Za propast ovog briljantnog plana prebacivanja terorista u okolicu Sarajeva potrebna je samo jedna šibica ili upaljač, pa kad planu Ušivak i Blažuj, što onda? Sve ovisi o taktici kreatora plana ubacivanja terorista u zapadnu Europu, odgovara li mu trenutni predah dok traje zima ili mu je cilj kontinuirani pritisak i intenziviranje balkanske migrantske rute. 2015. su u Zagrebu prvi dan u potpunosti uništili azilantske centre u koje su bili smješteni, u Sloveniji su u roku od dva sata nakon smještanja zapalili privremena naselja koja su služila samo za registraciju. No, sad su druga vremena, sad imaju zapovijed biti kuš i što manje prkositi, te strpljivo čekati priliku.
 23. E, to je već filozofsko pitanje, odnosno pitanje definiranja pojmova. Npr. pojma "maloljetnici bez pratnje". Za IOM, Haldira, šoroševce, medije i ostalu terorističku logističku ekipicu "maloljetnik bez pratnje" je osoba koja za sebe tvrdi da je maloljetnik bez pratnje. To što je npr. u Švedskoj antropološkom analizom utvrđeno da je gotovo 90% migranata koji za sebe tvrde da su maloljetnici zapravo debelo punoljetni, e to je već fašizam, ksenofobija, mržnja i nehumanost, jer svatko ima pravo biti ono što želi.
 24. Ma što ne kažeš, u godini dana na stalnu populaciju od cca 8 tisuća migranata u BiH smo imali najmanje 50 ubojstva i teških ranjavanja (cijela BiH s tri milijuna ljudi ima toliko ubojstava godišnje) a to je samo ono što znamo, tko zna koliko ih je još mrtvih po šumama, planinama, napuštenim kućama i dnu rijeka. I to populaciju koja ima samo hladno oružje, što bi tek bilo da imaju vatreno oružje. Kažeš, lijepo su vas ugostili. Probaj se malo skinuti s IOM-ovskih i šoroševskih para pa sam zaključi zašto se migranti međusobno tamane ko zečevi, a (za sad) ne diraju domoroce.
 25. To je ovaj, ima 11 i pol godina i sluša Justina Biebera. 😂 Nije sramota nešto ne znati, sramota je ne željeti naučiti, a siguran sam da zemlje na balkanskoj ruti mogu naučiti jako puno od hrvatske policije o učinkovitosti i zaštiti ljudskih prava. Ako je kvalitetu rada hrvatske policije prepoznao Frontex, EUROpska agencija za europsku graničnu i obalnu stražu, onda je to pokazatelj uspješnosti. Molim one koji hrvatsku policiju nazivaju fašističkom i stalno su im puna usta EUROpe, da, nakon što skoče s trećeg kata, za sobom zatvore prozor, hvala. https://policijska-akademija.gov.hr/vijesti/zajedno-na-jugoistocnoj-granici-europske-unije/3512
×
×
 • Create New...