Jump to content
FORUM

Selsa

Član
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Selsa

 1. Hoće ljudi da budu u trendu. Jadna djeca, svašta proživljavaju zbog nečega što njihovi roditelji rade samo zato što je to nekome cool. Svjesno širenje zaraznih bolesti je protuzakonito. Fleka svima koji ne vode djecu na vakcine.
 2. Nema niko. Mi smo svoju na redovni servis vozili kod ovdašnjih majstora. Međutim, kad je trebalo nešto popraviti svi su samo radili eksperimente. Niko doslovno pojma nema. Zato za popravke smo uvijek išli u Zagreb u ovlašteni servis. Cijena je skoro pa ista zbog Toyotine politike poslovanja. Zato, u ovlašteni servis. Ako ti je pod garancijom nema veze i ako se odlučiš za Zg bitno je da je ovlašteni servis. Banja Luka je isto ok. Profesionalizam im je na zavidnom nivou.
 3. Meni su super Rejhan i Sanjin u Irfana Ljubijankića. Ordinacija Dental art. Cijene su im dobre.
 4. Fleka ogromna više ne znam ni kome, nekome odgovornom. Sjela i čitam vijesti..... onaj Gačić doslovno hoda državom i ubija a niko ga još uvijek nije uhapsio, kao scenarij neke igrice. Migranti po gradu rade šta hoće... pogledam kroz prozor čopor pasa lutalica.... I ja se pitam kako sutra pustiti dijete u školu?
 5. Mene isto zanima malo više detalja o životu u Švedskoj..... kako ide procedura oko traženja posla i slično
 6. Treba više kanti za smeće po cijelom gradu; više sportskih klubova u kojima mogu trenirati mala djeca; da se ofarba pješački prijelaz kod bolnice; da se ceste za vrijeme zime ne posipaju šljunkom nego onom kemikalijom....
×
×
 • Create New...