Jump to content
FORUM

Bišćanin Čitaindexiklix

Član
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Bišćanin Čitaindexiklix last won the day on October 20

Bišćanin Čitaindexiklix had the most liked content!

Community Reputation

314 Excellent

About Bišćanin Čitaindexiklix

 • Rank
  Napredan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. On je samo avatar svijetskih moćnika koji imaju planove za cijelo čovječanstvo. Bosna je tu nebitna, mi smo jedan mali narodić bez ikakve moći, značaja ili bilo čega.
 2. Jasno je ko dan da je sve ovo neka velika mućka. Baš zato što je velika mućka velikih, treba biti oprezan i paziti se. Onog momenta kad se krene raskrinkivati laž, oni će nasumično početi ubijati ljude da pokažu vjerodostojnost virusa. Pamet u glavu.
 3. Ne postoje lažne vjesti. Ako ja vjerujem u tačnost te vijesti onda ona nije lažna. Laž ili Istina se bazira na vjerovanju. Ja npr. ne vjerujem WHO, i tvrdim da su oni ti koji šire lažne vijesti, dok npr. mediji govore da mi lažemo i da su naše vijesti lažne. Tako da ako ti planiraš vršiti cenzuru zbog širenja "lažnih vijesti" ti nama zapravo govoriš da ćeš brisati postove koji se tebi lično ne sviđaju.
 4. Kaže li šta za njegovu hindustansko-pakistansku djecu koju je doveo u Bihać?
 5. Tako je Naši su potpisali toliko štetnih sporazuma da je IOM imun na sve živo.
 6. Moj druže, UN može da radi šta hoće, mogu ti kuću uzeti ako hoće. Narod uopšte nije svjestan u šta se UN pretvorio. IOM uopšte ne podliježe krivičnoj odgovornosti i Zakonima BIH.
 7. Pa eto ima li dvojbe da se radi na potpunom uništenju Bošnjačkog ilirskog naroda. Naseljavaju Perzijance, Hinduse i Afrikance na našu dedovinu. Nažalost nemoćni smo.. Ko god se preda i prihvati migrante u našu zajednicu, za mene je gori od sve i jednog četnika.
 8. Meni je najsmješnije što se mediji uporno pate da "instaliraju" određene informacije... Ja svjetske i domaće medije držim za gomilu budala koji žele da zabave narod. Istina je samo jedna, a to je da ono što piše u medijima nema apsolutno nikakve veze sa stvarnošću i onim što se dešava.
 9. Za 2h svi će pasti na zemlju od korone i bagerom će ih morati zgrćati, ako je vjerovati šizofreniji medija.
 10. U svijetu postoje kao što se zna Tajna društva, Tajne organizacije i na međunarodnom nivou. Izrael i Arabija nemaju problem sa migrantima a prebogate zemlje. Zapitaj se ko je onda neprijatelj i ko to želi uništiti evropu.
 11. Zato što je cilj SDA zamjeniti nedostajeće Bošnjačko stanovništvo sa Pakistancima zar ti nije jasno?
 12. HAHAHAHAAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHA Glasaću za SDS ili SNSD
 13. Divljaci.. moš misliti koliko moraš imati nisko mišljenje o sebi da ko pas ideš u drugu državu. Meni nuđeno državljanstvo Hrvatske nekoliko puta, mene bilo sramota uzeti i nemam ništa osim BIH državljanstva, a ovaj iz Afrike dolazi ko pas, gura se na graničnom prelazu hoće da uđe.. .NIMALO GA NIJE SRAMOTA. Znaju li ti divljaci uopšte šta je sramota....
×
×
 • Create New...