Jump to content
FORUM

Profa

Član
 • Posts

  10
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Profa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

 1. Ovi sto ih brane zaradjuju od njih,jasno ko bijeli dan.Imate uposlenike gradske uprave zaduzene da prate forume i socijalne mreze sto i ovdje vidimo.Grad Bihac i gradonacelnik krse zakon,jer 90 posto ovih migica nema validne dokumente i trebali bi PO ZAKONU do sada vec biti deportovani iz drzave.Medjutim komesar policije isto laze mnogo u ovoj situaciji jer ima sve ovlasti da ih pritvara i salje na deportaciju ali ne smije jer izgubi poziciju.Premijer isto laze a vlada kupuje za 500.000km novi vozni park ako niste znali,auta vec pocela stizati.O tome niko ne prica Laf daju rokove,odu u sarajevo i budu posilni A opet tvrdim ako ima jedan pravnik ovdje potvrdit ce moje rijeci,po zakonu MUP ima ovlasti da ih pritvori i deportuje jer krse zakon.Koja vise lazna humanost?Ostavite porodice,ovo sve u zatvor i na avione.
 2. Bolna istina je da ogroman broj biscana profitira od migranata i zato niko nece da protestvuje, sve za novac
 3. A da se jednostavno pripojimo Hrvatskoj? 😂
 4. Ima jedan sa tamnoplavom pernatom jaknom na ledjima broj 5 prodaje drogu u parku
 5. Covjek je prije svega alkoholicar i mo koji zivimo u smjeru privilice svi to znamo jako dobro,alkosi imaju problem sa rasudjivanjem i realnim vidjenjem stanja.Suhreta smijeniti i poslati na lijecenje,pa tek onda na sud i u zatvor a dovesti nekoga koji obeca da ce zatvoriti ove centre i koji nece davati pismenu podrsku kradljivcima identiteta pa onda javno govoriti kako nema nista s tim
 6. Jucer su nekakvi iz ioma bili kod JASa u pritoci,mozda su pripreme u toku,a protiv Suhreta krivicna je vec podnesena za zloupotrebu polozaja i ugrozavanje sigurnosti i zivota gradjana.Sutra svi na trg !
 7. Fleka Suhretu sto je pocinio krivicna djela ugrozavanje sigurnosti i zloupotreba polozaja kada je bez saglasnosti i znanja GV Bihac potpisao dozvolu za otvaranje migrantskih centara,i prodao ovaj grad gore nego Hamdo i Emdjed zajedno
 8. Haknu nam ga suhret samo tako
 9. Zna li neko po kom zakonu,odluci,uredbi uposlenici MUP-a USK-a imaju pravo besplatno parkirati oko nasih zgrada kod kulturnog centra na komradovom parkingu bez ikakvih vinjeta i placanja dok na istim mjestima obicne gradjane komrad dodje zakljucati? Uz duzno postovanje svim postenim i casnim pripadnicima MUP-a sramota je da ilegalno besplatno parkirate a onda kaznjavate ljude za nepropisno parkiranje.Zar nismo pred zakonom svi jednaki?
 10. Ovima sto su glasali za Suhreta : eto vam glupani 😂
×
×
 • Create New...