Jump to content
FORUM

Djud

Član
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Djud last won the day on October 18 2015

Djud had the most liked content!

About Djud

 • Birthday April 29

Djud's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

 1. za koga ce biti koban petak 13. u zenici
 2. ma na kraju ce kupiti par utakmica da ostanu u 1. ligi i onda dogodine opet ispocetka
 3. ima 112 za policiju, vatrogasce i hitnu Bosnia and Herzegovina (alongside 122 for Police, 123 for Fire and 124 for Ambulance)
 4. https://www.facebook.com/pages/ASK-Delta-Bihać/306274676227192?fref=ts
 5. bas o tome Damir Niksic napisa - "Dva suda su 2004. i 2007. definisali događaje u Srebrenici kao genocid. Ne znam šta se čekalo sa rezolucijom do sada kada je Zapad zakuhao s Rusima i kada valja povlačiti nove granice i trase za gasovode u Evropi. Da nema krize u Ukrajini koja je počela prošle godine i da nema ove frke sa novim hladnim ratom - ne bi rezolucija bila spremna ni za tridesetgodišnjicu, sve mi se čini. Opet sve preko naših leđa. Ništa se nije promijenilo za ovih sto godina."
 6. To je sve politika i natezanje SAD i Rusije. Dje su SAD bile kad je trebalo zaustaviti rat ili ukinuti embargo na kupovinu oruzja? Zasto su zaustavili ARBiH pred Banjalukom i samim tim stvorili RS? Dzaba im njihove rezolucije, ni jedna nece vratiti hiljade mrtvih i jos vise uplakanih. Da je kojim slucajem Rusija bila ta koja podrzava UN-ovu rezoluciju ne bi me cudilo da su SAD bile protiv.
×
×
 • Create New...