Jump to content
FORUM

zudox

Član
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

zudox last won the day on May 3 2019

zudox had the most liked content!

Community Reputation

362 Excellent

About zudox

 • Rank
  Napredan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Imaju mnogi i preko hiljadarke pogotovo nastavnicki kadar kako lete za ovom migrantskom djecurlijom a na nasu ko da su sugava iako za to dobijaju platu od njihovih roditelja i dr kroz namete
 2. Kad sam poodavno ovdje govorio da ih trpaju iz njemačke u Bosnu jer mnogi tzv migranti govore odlično njemacki mnogi su me ugonili u laž.za ovo se imamo mi krajisnici zahvaliti tzv IZ i plemenu Izetbegovica .
 3. Samo je nešto čudno prolaznici ga savladali oduzeli nož i držali ga do dolaska policije koja ga je upucala po dolasku.
 4. A što je još gore ne znaju kad ekonomski unište svoje zemlje i donesu haos da će soroseva lova prestati dolaziti.Morace onda raditi za goli život.
 5. Jedna i jedina Juga ove današnje kolonijalne kvazi banana državice nisu vrijedne spominjanja.Jedino doba kad sam bio sretan.
 6. E zbog ovog narod ide sa USK zato što je ovo svakodnevnica još su i zaštićeni od vlasti nedo bog da kakav krajišnik dirne ove teroriste odmah kazna.Ljubimci tzv IZ i SDA kadra.Kamo sreće da se hoće pojaviti kakav hrabar političar da pošalje poprijeko ovo dvoje i zaštiti USK gradjane od terora vlasti u Sarajevu
 7. Grunf Barba ajmo sad da preskocimo ovu svadju sta je bilo prvo koka ili jaje idemo dalje ima vazniji stvari za raspravljati.
 8. Ima ih dosta samo se ne smiju dirati to su djecica cionisticka i muslimanskog bratstva pogotovo IZ.Posebno su dragi Kavazovicu više nego mi domaći muslimani.Sto je još gore ne kriju ovi garavu ništa bilo ih je dosta koji su se hvalili što su bili u tim teroristima.
 9. Nema gorih kabadahija od vas liberalnog ološa zastupnika svih mogućih perverzija i nastranosti. Vi ste otvoreni neprijatelji svih moralni načela a pogotovo klasični porodica.Dobro ste napravili sistem da se čovjek više ne smije ni braniti jer krši zakon.
 10. E stvarno si zasrao moderator ne smijemo više ni reci kriminalcu da je kriminalac.Taj tvoj paša je član medjunarodne organizacije za trgovanje ljudima samo što se drugačije zovu i imaju legimitet od vlade.Da ti nije bilo ovakvih kao grunf ne bi ikao priliku da pametuje ovdje.Izgleda da je i tebi kapnula soroseva markica
 11. Najbolje bi bilo da se USK odvoji.Sta to imamo od sarajevske mafije ništa samo nas pljačkaju .Još nam uveli ove kriminalce koje planiraju naselili u naše kuće a nas protjerati.Na sceni je tiho etničko čišćenje u suradnji sa bakirovim muslimanskim bratstvom i IZ koja im daje podršku.Smta ja treba da cutim na to ponavljam jos jednom nek ide u 3pm i IZ i bakirovi teroristi.Vecu katastrofu nam su donijeli ovo dvoje nego svi ostali neprijatelji u ratu i poslije rata.
 12. Ne trpaj sve u isti koš i juga je bila sekularna država i ovo je bilo kaznjivo.Vise je Juga imala vjerski obilježja i poštovao se moralni kod nego u ovim tvojim tzv serijatskim državama.
 13. Pobrinula se naša država da prvo rastjera mlade i sposobne krajisnike trbuhom za kruhom a ovi što su ostali se ne smiju braniti jer ako isprebijas krimosa kazna i zatvor.Nije problem ova banda već naše zakonodavstvo i policija koja nesvjesno radi protiv nas bolje da daju otkaz ili da je nema nikako lako bi se mi organizirali i obranili .Ovako imamo protiv sebe kriminalne bande i policiju.
 14. A djeca su nam takva jer su nam preko obrazovnog sistema tako odvojili djecu tolerancije i tako te gluposti.Kako ide ona kletva dabogda ti neprijatelj vaspitao dijecu
 15. Zato što će policija da ga uhapsi i kazni a teroristu zbog pritiska međunarodni kriminalaca i zaštitnika poput haldira i još neki na ovom forumu pustiti odmah.Glavni problem je što mi više nemamo našu vlast već kvislinsko podanicku oligarhiju
×
×
 • Create New...