Jump to content
FORUM

Just need a few more...

Član
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Just need a few more...

 1. http://www.source.ba/clanak/Crnahronika/541333/Snimljen-krvavi-obracun-migranata-u-Tuzli--Koristeni-nozevi-dvojica-povrijedjena Sutra će ovako našu djecu naganjati po parkovima ! Svi na proteste!!
 2. Hajde debilu, polij se benzinom i zapali od muke
 3. Je li ovo i ovaj barba za šekele počeo raditi
 4. Buraz, ja i moja djevojka, naivci, prvi smo nosili potrepštine, deke, miljeko, ulje ali kad sam vidio kakva je to klošarija narkomanska i stoka neviđena od mene još samo pajser ili metak mogu dobiti
 5. Oduvijek i bili.. Meni samo nije jasno da neko toliko može biti pohlepan i proždrljiv da je u stanju vlastitu zemlju i narod prodati tamo nekim organizacijama. Valjda ne volim toliko taj novac ko neki pa mi to nejasno. Ali, jednu stvar su zaboravili valjda od tih silnih profita i šejtanskog posla, da dragi Allah sve vidi, a onaj koji svjesno drugome čini zlo da bi ugodio nekome za pare čini grijeh..
 6. Upravo oni koji nam šalju i dovode migrante rade protiv Islama ali ti i nekolicina vas ste očigledno preglupi da shvatite to! Ili su šekeli ipak draži..
 7. Treba to govedo jednom izvući iz auta i pretući na licu mjesta da ga mati vlastita ne prepozna! Razbiti i njega i porše i sve koje se zateknu s njim! I sve ove što im je draži šekel od vlastitog naroda. Koliko koštate, mater vam jebem?? Ja ne mogu vjerovati da ima smeća koji se ovako grčevito bore za migrante!!
 8. Ima on nekad i pametnih, ne treba odmah ni otpisati čim se naslov pročita. U nekim stvarima se slažem s njim u nekima ne. Ono što je činjenica da se ove migracije unazad par godina nisu slučajno desile, neko je to dobro organizovao s vrha(ČITAJ ELITE). Sirijske izbjeglice, ok, to bi mogao shvatiti, ali hrpu klošara i narkomana od kojih ni 1% nije iz Sirije ne mogu. Plus, odakle više lova tolika da se mogu privatni smještaji plaćati od po 10-20 eura DNEVNO??? A neki su tu već dobrih godinu i kusur dana. Maratonski razgovori na telefonima, pune kese bambuča i grickalica(da se hoće koji sjetiti makar sapun kupiti) itd.. Ko od nas sebi može priuštiti tako nešto, npr da plaćamo 20 eura smještaj a da se ne radi nigdje? Znači ko god pomisli da su to samo teorije zavjere i slično, pored svega ovoga što sopstvenim čulima percipiramo svaki dan je jebeni idiot! Ništa novo
 9. Žiku ovih debilnih humanitaraca.. Ne radujem se ničijoj nesreći , ali taj bubo je znao pošmrkati kokaina i popušiti trave na dan kolike vi mjesečne plate ne primate, čak ni vi sell-out-i!
 10. Više se okupljaju kod kineskog zida u "Pikolu" kod Dragana tzv čifuta, puna kafana migića svaki dan a frajer raspačava sve što stigne + već je osuđivan i robijao zbog trgovine ljudima. Dilfa je mala maca
 11. Ne znam je li neko već objavio.. https://metro.co.uk/2019/08/08/fake-syrian-refugee-stabbed-flatmate-death-caught-10538005/ Pun ih je Bihać ovakvih.. Šuhrete, jebem li ti majku
 12. A fuj koja bljakača o sebi se zabavila! Zlo joj iz očiju viri, a fuj!!
 13. Shekeli burgijaju gdje najjača burgija ne može izburgijati..
 14. Trebali bi imati spuštene gaće i po buket cvijeća u rukama
 15. Dobar dio njih ima dokumente. Pitajte nekoga iz pogrebnog društva kad opremaju umrle migrante kako se kontaktiraju članovi familija i ambasade afganistanske, pakistanske, itd. Narodu se prodaju priče ali haram im bio svaki dinar koji preko naših leđa zarade!
 16. Al se ismijah na komentar ovog glupsona GenY.. Kao treba ih integrirati u društvo. Vidim kako se inače integriraju u društva koja ih srdačno prihvate. Još jedan na platnom spisku IOM-a koji bi zarađivao preko naših leđa..
 17. https://www.index.hr/vijesti/clanak/migranti-kod-hrvatske-granice-oteli-slovenca-vezali-ga-i-strpali-u-prtljaznik/2084286.aspx Doktori ponovo u akciji! Ovaj put su pokušali izliječiti 79-godišnjeg starca..
 18. Ne zamarajte se sa ovim "sell out-om" Haldirom(izdajicom) i njegovim objavama. On radi po nalogu SVOJIH GOSPODARA iz IOM-a! Vjerovatno je plaćen, pored onoga što radi za njih, i za ovo što piše ovdje. Ovakve prodane duše bi i preko mrtvih gazili za spostveni profit a kamoli nešto drugo. Ali Svevišnji Gospodar SVE vidi i teška kazna će da slijeduje za profit PREKO NAŠIH LEĐA i mnogih ljudi koji su imali/imaju problema zbog ove situacije. Najbolje bi bilo ignorisati izdajnika i ne odgovarati na njegove upise!
×
×
 • Create New...