Jump to content
FORUM

Hysteria

Član
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hysteria last won the day on September 22

Hysteria had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

About Hysteria

 • Rank
  Napredan

Recent Profile Visitors

291 profile views
 1. Gledam na dnevniku žale se migranti na Vučjaku da bi se vratili u Srbiju, Grčku pa i matične zemlje, ali ih niko ne sluša. Na to Kljajić izjavljuje ako se žele vratiti otpratit ćemo ih do željezničke ili autobusne 😅
 2. Fleka svima koji vrijeđaju i dobacuju ženama u samo zbog marame, lično znam za takvih 4-5 slučajeva u Bihaću, ne razumijem taj mentalni sklop i gadi mi se. Ostavite žene na miru.
 3. Fugazija opet na nekim kiselinama. Evo, da ne bude sve crno, jedan pristojan tweet Jadranke, žena poznaje geografiju i poštuje susjede "Selfiji s grupom veselih Slovenaca u srcu Sarajeva. Koji je glavni grad BiH. U kojoj je i Kupres."
 4. 'rvati nastavili po starom Nakon sinoćnje utakmice između Hrvatske i Mađarske na Poljudu, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je kako je "došla cijela Hrvatska, od Visa do Kupresa" time očigledno aludirajući da je i Kupres dio Hrvatske, iako je riječ o teritoriju susjedne države, Bosne i Hercegovine "Bošnjačko nacionalno vijeće Hrvatske osuđuje takve izjave koje ne pridonose poboljšanju susjednih odnosa i nameću medijski diskurs prisvajanja tuđih teritorija. Nažalost, u Republici Hrvatskoj to je postao čest slučaj, što izjava Predsjednice RH samo potvrđuje. Primjera radi, emisija pod nazivom 'Lijepom našom' snima se i po Bosni i Hercegovini, međutim očito da urednici u tome ne vide problem.
 5. Ma mi kukamo što sav teret ove krize (u BiH, pa i u regionu) pada na leđa USK, tražimo poštenu raspodjelu i da političari oštrije reaguju a čudimo se kad Turci to rade. Iskreno čudi mi da su izdržali ovoliko dugo
 6. Hysteria

  Zanimljive slike

  A Čović kod kuće, suza suzu stiže
 7. Možda su snimali video za Hard Bass Pakistan he he
 8. Sad će to Barba provjeriti na pornhubu
 9. Zvjezdica Tuki, možda je napokon vrijeme da se promjeni politika pa počne više ulagati u pojedinačne sportove gdje smo evo sinoć zahvavljući Tuki ostvarili i najveći sportski uspjeh. Nećemo mi u ekipnim sportovima nikad imati jedan kolektiv u kojem svi imaju mentalitet i disciplinnu potrebnu za uspjeh. Derneklija i mendžerskih poluigrača će uvijek biti.
 10. U tom tekstu (iz 2015. godine 😂) se radi o izbjeglicama iz Sirije, koji stvarno jesu obrazovani i ok ljudi barem ovi koje sam ja upoznao, a na Vučjaku su Pakistanci i Afganistanci koji ni poštene škole nemaju. Ne daj da te ovaj shizoforumaš peca na te jeftine fore.
 11. Ma vidi Alena12 sto nam je vrijedan 😅
 12. Poziv Hajroviću u pravo vrijeme čim je ispao iz forme i iz prvih 11 Dinama, no ok nama ni Ronaldo ne bi pomogao
 13. Bakir ne vidi dalje od Sarajeva, pogotovo ne vidi USK gdje SDA nije na vlasti i gdje bivši SDA gradonačelnik i SDA kandidat za gradonačelnika sjede na optuženičkoj klupi. Toliko su očajni da se dokopaju vlasti da su se i sa babinima udružili. Migrantska kriza im dobro dođe za pokupiti pare i političke poene protiv trenutne vlasti, tako da nemaju nikakve koristi od rješavanja ovog problema na USK
×
×
 • Create New...