Jump to content
FORUM

Hysteria

Član
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hysteria last won the day on September 22

Hysteria had the most liked content!

Community Reputation

93 Excellent

About Hysteria

 • Rank
  Napredan

Recent Profile Visitors

337 profile views
 1. Ima i ona Aida kobajagi nekakva influenserka. Nadam se da Omčo uzme bar veći dio kolača od reklama, a kakav je lik sigurno se zadovolji i kilom banana.
 2. Komesar je neki dan izjavio da 20ak migranata od njih 600 odbija hranu ali možda je poglavica u međuvremenu ubijedio i ove druge da prate njegove upute. Nego ja evo vani sjedim tipkam jedva prste pomjeram koliko je hladno. Kako je na Vučjaku u toku noći ne mogu ni zamisliti ali neće još dugo u tom sam siguran.
 3. Ma sramota, sultan radi šta hoće kao da je kod kuće. Upali juče u sred nastave i odveli čovjeka, poništili mu radnu dozvolu. Slijedi mu deportacija u Tursku a vjerovatno i "pošteno suđenje". Zamisli molim te direktor koledža prijetnja za nacionalnu sigurnost, a u isto vrijeme, u istom gradu 5000 stranaca iz Afganistana i Pakistana ne predstavljaju nikakvu prijetnju, čak su ugroženi. Da ne spominjem silne presuđene kriminalce koji uživaju slobodu u Hercegovini. Možeš se ti zajebavati i njih braniti, ali ovo je očit dokaz da Hrvati dobrim dijelom doprinose migrantskoj krizi u Bihaću jer nam šalju ljude kroz šumu koji nikad nisu bili ovdje. U ovom slučaju genijalci Ivek i Jozo su prozreli zle namjere dva crnca koji su se, gle bezobrazluka te crnačke ološi i govnara, htjeli provozati zagrepačkim tramvajem. E ne bute mogli pokvarenjaci jedni!
 4. Fleka odgovornima jer je BiH postala sigurno utočište presuđenim kriminalcima iz Hrvatske, dok profesori iz Turske koji rade legalno preko 15 godina u BiH gledaju kad će ih pojesti mrak jer je Sultan tako naredio. Juče upali na koledž i odveli direktora u nepoznato a presuđeni kriminalci poput Mamića uživaju u slobodi i ukradenim milionima.
 5. Kad je švicarska TV objavila snimak kako hrvatska policija prebacuje ilegalno migrante preko granice - niko nije vjerovao. Šuki pričao da je vidio vlastitim očima, bio ismijan ovdje. Sad počeli crnce zbog boje kože prebacivati, samo još cigani i Srbi nedostaj-U-.
 6. Vala za ove 4 godine mogao si uštediti
 7. Svi poštuju Sergeja, ne vjerujem da bi ga ko pljuvao. Ja sam svakako da mu se pruži prilika, ne samo u baražu nego i minimalno jedan ciklus kvalifikacija. Možemo dobiti puno ako se pokaže kao prava osoba, a ako ne ide, jbg, nije da smo navikli igrati velika takmičenja. Magath nije realna opcija nimalo, a gura ga se svaki put samo zbog mita da voli Bosance.
 8. Samo jedan u nizu hrvatskih psihopata koji sa sigurne udaljenosti pozivaju Bišćane na krvoproliće. 90% vremena ponavljaju jedno te isto. Moj prijedlog ti je da ažuriraš "ignore listu", nećeš ništa pametno propustiti
 9. Lik je pobrkao lončiće, pita našeg Šukija zašto ne vraćamo migrante Srbiji. E moj Šuki ko te nagovori na gostovanje na HRT-u, ovo su bila pitanja za onu ublehu, odlazećeg ministra Mektića, koji danima kuka kako je Dodik zabio nož u leđa majci Srbiji, koja je sad sa svih strana okružena NATO-m. Ovo je apsurd jedan da ministar sigurnosti BiH više brine o sigurnosti Srbije nego BiH. A to je dokazao i bezbroj puta na migrantskoj krizi.
 10. Unazadilo u kojem smislu, lik se oprostio od fudbala prije 10 godina i otad igra poker, nikad ekipe vodio nije
 11. Nevjerovatan mentalitet. Pored ovakvih "građana" nam ni ne trebaju neprijatelji iz susjedstva. Političari nisu država, ne radi se o Bakirovom rođendanu pa da se inatite i psujete nego o državnom prazniku koji treba dostojno obilježiti
 12. Fleka ljubomori i zavisti, zvjezdica za Weihnachtsgeld ilitiga regres. Lego prije 2 sedmice već, Elhamdulillah.
 13. Fleka ovim što su umislili da su normalni
×
×
 • Create New...