Jump to content
FORUM

logan

Član
 • Posts

  164
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

logan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

298

Reputation

 1. https://www.klix.ba/vijesti/bih/novi-ministar-sigurnosti-bih-mogao-bi-biti-suhret-fazlic/200610085 :)
 2. Opa evo uvedena i linija Beograd-Zvornik. Željeznice nas ne zaboravljaju, svi nam pomažu ❤️ Ne znam što se muče, neka uvedu neku liniju Atina-Bihać (Velika Kladuša) da se ne patimo svi.
 3. Ja ne znam jel Šuhretu neko pisao govor, pa je on to napamet naučio. Nema njegovog intervjua, gostovanja u emisiji, da taj čovjek ne kaže isti stvari, ali doslovno iste riječi svaki put. Migrantska kriza ne postoji u Bosni i Hercegovini, već u Bihaću. Vučjak je nastao kao rezultat da smo mi bili u opasnosti da potpuno budemo pregaženi od strane migranata i onda nabroji neka naselja (Bakšaiš, Mali Lug, Veliki Lug, Hatinac itd.). Znači gledao sam ga nebrojeno puta i svaki put je ovo rekao. Predlažem neki novi govor, ovo je dosadilo svaki put iznova slušati, pozz šukii
 4. Evo sad bila press konferencija. Kaže Ružnić da sutra definitivno kreće premještanje u Ušivak. I svašta su još dodali, ne da mi se pisati laprdanje Petera.
 5. Nego hoće li nam se obratiti Kljajić i Ružnić, nešto su nam tihi tamo od 13.novembra još.
 6. Ja vas pitam otkud oni u Miralu?
 7. https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-su-vize-nigerijskih-studenata-u-hrvatskoj-su-bili-potpuno-legalno/2137751.aspx Op, evo stigle i vize, meni dječaci liče na ove koji su nam se javili iz Mirala. Hajmo sad toby, otkud njih 2 u Miralu?
 8. Čini mi se logična jer sam i ja hodao bez dokumenata i po Hrvatskoj, i po Njemačkoj. Druga stvar, da li ti misliš da bi ikada rekli eh da tačno je da smo mi neke ljude protjerali u BiH, divnu poruku to šalje svima koji namjeravaju posjetiti Hrvatsku. Meni ne pokušavaj pravdati hrvatsku policiju jer živim na samoj granici sa Hrvatskom i dobro znam šta se dešava. Al nije to ni bitno, dobro sam se ja ismijao ovom svemu, izvini ako ne vjerujem više Hrvatima kad kažu da se slučajno oklizne i sa 2 metka slučajno pogodi osobu, poštedi me.
 9. Ti prijatelju moj lažeš sam sebe, al dobro i ja bih vjerovatno od sramote. Uživaj mi!
 10. Inače ljudi su i na spisku na tom takmičenju, možeš i sam provjeriti. Svijet vam se smije, i ja sam protiv ilegalnih migracija i da se svi vrate otkud su došli, al Hrvati su otišli par koraka dalje, pa sve tamnije je migrant, evo mene sram za vas malo bgm
 11. Znači svi u Biru i Miral, naše vlasti ako pristanu na ovo, nož u leđa kao i u više navrata. Ko će te ljude istjerati kasnije iz Bire i Mirala da bi ih prebacio u tamo neki Blažuj. Ova vlast pada na prvim narednim izborima. Mektić kaže da se ne povećava broj migranata, nikakve strategije nema, šta ćemo kad se napuni i taj Blažuj, onda novi centar itd u nedogled. Nikakve strategije, ma ništa, a Kljajić, Ružnić šute ko zaliveni. Ništa danas nisu komentarisali, hoće li reći narodu da se još 700 migranata trpaju u Biru i Miral, da su oni pristali na to. Podnesite ostavke nesposobnjakovići!
 12. Života mi, logirao sam se samo da ovo objavim, al si me preduhitrila. Hrvati, nosioci evropskih vrijednosti hahahhahah
 13. Isto poručili i u Sarajevu, nema više ad hoc centara. Hoće kampove po čitavoj Bosni i Hercegovini sa po maksimalno 200 kreveta po kampu. To je jedan od zaključaka danas sa njihove skupštine. Dodali da treba čuvati istočnu granicu itd blabla
 14. https://www.24sata.hr/news/spotaknuo-se-upucao-migranta-pa-ga-onda-kilometrima-nosio-659932 E čuj okliznuo se i slučajno pogodio migranta.. Evo ja povjerovao.
×
×
 • Create New...