Jump to content
FORUM

Alen12

Član
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

82 Excellent

About Alen12

 • Rank
  Član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Paša šta želiš poručiti sa tom čestitkom ? Bajram a jadni pijani ,nadrogirani migranti nemaju gdje spavati ? A znaju sjekirama i letvama uznemiravati ljude koji dočekuju Bajram .
 2. Zvijezda akciji "Oluja" , koja je doprinjela deblokadi i slobodi Bihaća i USK .
 3. Ti si poznati (histeria) mrzitelj Hrvata i to je razlog što si otvorio ovu temu.Nije Kolinda hrvatski narod niti je Bakir i SDA bošnjački . Jadan je onaj koji nasjeda nakon 30 i više godina nacionalističke politike na tu istu retoriku.Na žalost još uvijek ima takvih kao ti koji šire mržnju.Ja sam prošao rat ovdje ,teško ranjen i svaki poziv na mržnju sa bilo koje strane mi se gadi i takvi samo mogu biti oni koji ne znaju za ratna stradanja.
 4. Da budemo jasni i Kolinda i Plenković su izdajnici svog naroda i rade protiv njega.Nisu je uzalud zvali na sastanak triliterale. https://www.index.hr/vijesti/clanak/kontroverzna-trilaterala-sto-je-vezalo-predsjednicu-i-hanzekovica/1022276.aspx I on i ona samo rade za svjetske moćnike i novi svjetski poredak.U isti koš bi stavio Vučića koji je prije par dana veličao Merkelovcu i njen briljantan potez dovođenja migranata .U istu grupu spada Bakir i islamska zajednica,također i sam Vatikan na čelu sa jezuitom papom Frančeskom ili Franjom.
 5. Uz te kao što navodite rušitelje BiH dodajte i Bakira Izetbegovića i SDA i onda donekle ta priča pije vodu . Oni ne vole BiH. Da je vole ne bi potencirali izraze kao što su UZP i genocidna tvorevina. Oni bi BiH ali bez Hrvata I Srba.Bakir više voli Tursku nego USK . Ni riječ nije rekao o migrantskoj krizi a predstavlja se kao zaštitnik Bošnjaka. I sam je dio te svjetske politike kao i njegov rahmetli otac.I dalje je na djelu islamska dekleracija uz sve vise obilježavanja turskih praznika i čak slavljenja godišnjice neuspjelog puča na Erdogana i organiziranja maratona u vezi s tim . Da vole BiH ne bi dali ulicu Hasanu paši Predojeviću ,zločincu koji je pobio 2 hiljade Bišćana i slavili dolazak Turaka na ove prostore.Prema tome nije pošteno prozivati druge a i sam si rušitelj BiH kao zajednice svih naroda.
 6. Za mene jedini pravi ,istinski nezavisni voditelj . Hrabro kroz satiru prenosi istinu o situaciji u Srbiji. Uz njega bi spomenuo još i Milojka Pantića . Nisu kao ovi naši sa RTVUSK koji su se prodali Sorošu i IOM -u za šaku maraka i izdali svoj narod.
 7. Tebe je mama umjesto baba-roge izgleda plašila hrvatima kad si bio mali
 8. Ko ? Koji prelaz ? Kako se zove ta što je primila anonimno pismo ? Izmišljotina Soroševih izdajnika i novinara.Rekla -kazala.
 9. https://www.dnevno.hr/kolumnisti/denis-kuljis/drama-u-unsko-sanskom-kantonu-nitko-ne-zna-koliko-ima-migranata-brojka-mozda-premasuje-i-30-tisuca-1336147/
 10. Možda nije tako ali imam osjećaj kao da su i protesti u vezi migranata izmanipulirani i da se narod drži pod kontrolom. Do sada je bio samo jedan donekle značajniji protest ali i on je skrenuo s puta i neplanirano završio kod kuće gdje je IOM i na autobusnoj '.Kasnije su bile neke konfuzne šetnje i ovaj zadnji propali protest.Ovdje a i na fb stranici "stop invaziji migranata" i sl ima pametni ljudi ali nikako da se to organizira malo bolje sa pravim govornicima i jasnim zahtjevima prema državi tj Sarajevu.Zadnji protest je krenuo od nekog pojedinca sa fb grupe i bez ikakve organizacije (i Sej se ogradio od njega) tako da nije čudo što je neslavno završio.Samo se postiže kontra efekat jer se izdajnički mediji naslađivaju kako je u stvari to samo mala grupa nezadovoljnih građana i pojedinaca.
 11. Pa zbog tebe i takvih koji ne poštuju drugačija uvjerenja se stvara slika o nama. S takvim primitivnim razmisljanjem ti pljuješ po svom narodu .Samo mi nije jasno zašto nisi otisao u Saudijsku Arabiju,tamo ti je mjesto .
 12. To im je i cilj . Da razvodne i unište temu. U tome učestvuju i admini koji su se povukli.
×
×
 • Create New...