Jump to content
FORUM

Alen12

Član
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 Excellent

About Alen12

 • Rank
  Član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ne bi se složio s tobom. Hrvatska pomaže Hrvate u BiH . Omogućila im je hr putovnice i osobne ,čak i sa prebivalištem u BiH. Zbrinuli su penzijama sve rvi da pristojno žive . Ustavom RH moraju pomagati Hrvate van Hrvatske.Tako da nema potrebe da se previše okreću Sarajevu.Što se tiče brojne nadmoći Bošnjaka to ne igra veliku ulogu. Evo npr Dodik kaže da ne želi i neće dozvoliti nikakav migracioni centar i šta mu ko može.
 2. Svako ima pravo da se nacionalno izražava kako želi i to ne treba niko spočitavati,pogotovo moderatori ili admini.
 3. Svaka lokacija bi odgovarala da je zatvorenog tipa i da nema kretanja dok se ne vidi šta s njima ili do deportacije. .Ali pošto se gospodi ne smije ograničiti kretanje nijedan kamp ne može biti dobar.
 4. Prestanite se nacionalno prepucavati. To ne ide u prilog nikome.Pregaziće nas tako lakše i jedne i druge i treće a i ostale.Što se tiče Bos Petrovca ,normalno je da će ljudi biti protiv,pa uništiće ih .Riješenje nije u "brigo moja pređi na drugoga" već svi složno protiv. Al eto ,nažalost to je nemoguće i ne odgovara nacionalnim torovima.
 5. ....To je razmišljanje iz početka 90-tih .Mi smo ispravni a drugi ne valjaju.
 6. Paša šta želiš poručiti sa tom čestitkom ? Bajram a jadni pijani ,nadrogirani migranti nemaju gdje spavati ? A znaju sjekirama i letvama uznemiravati ljude koji dočekuju Bajram .
 7. Zvijezda akciji "Oluja" , koja je doprinjela deblokadi i slobodi Bihaća i USK .
 8. Ti si poznati (histeria) mrzitelj Hrvata i to je razlog što si otvorio ovu temu.Nije Kolinda hrvatski narod niti je Bakir i SDA bošnjački . Jadan je onaj koji nasjeda nakon 30 i više godina nacionalističke politike na tu istu retoriku.Na žalost još uvijek ima takvih kao ti koji šire mržnju.Ja sam prošao rat ovdje ,teško ranjen i svaki poziv na mržnju sa bilo koje strane mi se gadi i takvi samo mogu biti oni koji ne znaju za ratna stradanja.
 9. Da budemo jasni i Kolinda i Plenković su izdajnici svog naroda i rade protiv njega.Nisu je uzalud zvali na sastanak triliterale. https://www.index.hr/vijesti/clanak/kontroverzna-trilaterala-sto-je-vezalo-predsjednicu-i-hanzekovica/1022276.aspx I on i ona samo rade za svjetske moćnike i novi svjetski poredak.U isti koš bi stavio Vučića koji je prije par dana veličao Merkelovcu i njen briljantan potez dovođenja migranata .U istu grupu spada Bakir i islamska zajednica,također i sam Vatikan na čelu sa jezuitom papom Frančeskom ili Franjom.
 10. Uz te kao što navodite rušitelje BiH dodajte i Bakira Izetbegovića i SDA i onda donekle ta priča pije vodu . Oni ne vole BiH. Da je vole ne bi potencirali izraze kao što su UZP i genocidna tvorevina. Oni bi BiH ali bez Hrvata I Srba.Bakir više voli Tursku nego USK . Ni riječ nije rekao o migrantskoj krizi a predstavlja se kao zaštitnik Bošnjaka. I sam je dio te svjetske politike kao i njegov rahmetli otac.I dalje je na djelu islamska dekleracija uz sve vise obilježavanja turskih praznika i čak slavljenja godišnjice neuspjelog puča na Erdogana i organiziranja maratona u vezi s tim . Da vole BiH ne bi dali ulicu Hasanu paši Predojeviću ,zločincu koji je pobio 2 hiljade Bišćana i slavili dolazak Turaka na ove prostore.Prema tome nije pošteno prozivati druge a i sam si rušitelj BiH kao zajednice svih naroda.
 11. Za mene jedini pravi ,istinski nezavisni voditelj . Hrabro kroz satiru prenosi istinu o situaciji u Srbiji. Uz njega bi spomenuo još i Milojka Pantića . Nisu kao ovi naši sa RTVUSK koji su se prodali Sorošu i IOM -u za šaku maraka i izdali svoj narod.
 12. Tebe je mama umjesto baba-roge izgleda plašila hrvatima kad si bio mali
 13. Ko ? Koji prelaz ? Kako se zove ta što je primila anonimno pismo ? Izmišljotina Soroševih izdajnika i novinara.Rekla -kazala.
×
×
 • Create New...