Jump to content
FORUM

Alen12

Član
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 Excellent

About Alen12

 • Rank
  Član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Izvinjavam se.To je objava iz facebook grupe "stop invaziji migranata" a zaboravio sam da je grupa zatvorena i to je razlog zašto nema ništa na linku.Ugl na linku je video na kojem su migranti i jednom od njih je navodno policija RH uzela obuću a nekim čudom su mu čarape ostale čiste nakon dugog pješačenja. Lik je vidno drogiran pokušava odglumiti neko plakanje a njegovi kompanjoni mu se smiju nakon loše glume.
 2. Izdajnici novinari i glumci migranti https://www.facebook.com/dinkohafizovich/videos/591229168086342/
 3. Ovako će biti u svakom gradu u Europi. Samo što će neko dobiti mirne i ratom protjerane ljude iz Sirije a neko zatvorenike i kriminalce iz Afganistana,Pakistana,Alžira,Maroka i Somalije
 4. Na kraju krajeva samo iskorištavam mogućnost koju mi je forum omogogućio,da se slažem sa nečim ili ne.A eto ti bi me zbog toga banovao.Kad postaneš moderator ,slobodno.
 5. Za teroriste i ove koji ih podržavaju je uvijek minus spreman
 6. rucica1. Ništa ovdje nije spontano ni slučajno pa tako ni Vučjak.Upravo je cilj da novinari dolaze i šalju slike napaćenih jadnika u svijet.
 7. Ne bi se složio s tobom. Hrvatska pomaže Hrvate u BiH . Omogućila im je hr putovnice i osobne ,čak i sa prebivalištem u BiH. Zbrinuli su penzijama sve rvi da pristojno žive . Ustavom RH moraju pomagati Hrvate van Hrvatske.Tako da nema potrebe da se previše okreću Sarajevu.Što se tiče brojne nadmoći Bošnjaka to ne igra veliku ulogu. Evo npr Dodik kaže da ne želi i neće dozvoliti nikakav migracioni centar i šta mu ko može.
 8. Svako ima pravo da se nacionalno izražava kako želi i to ne treba niko spočitavati,pogotovo moderatori ili admini.
 9. Svaka lokacija bi odgovarala da je zatvorenog tipa i da nema kretanja dok se ne vidi šta s njima ili do deportacije. .Ali pošto se gospodi ne smije ograničiti kretanje nijedan kamp ne može biti dobar.
 10. Prestanite se nacionalno prepucavati. To ne ide u prilog nikome.Pregaziće nas tako lakše i jedne i druge i treće a i ostale.Što se tiče Bos Petrovca ,normalno je da će ljudi biti protiv,pa uništiće ih .Riješenje nije u "brigo moja pređi na drugoga" već svi složno protiv. Al eto ,nažalost to je nemoguće i ne odgovara nacionalnim torovima.
 11. ....To je razmišljanje iz početka 90-tih .Mi smo ispravni a drugi ne valjaju.
 12. Paša šta želiš poručiti sa tom čestitkom ? Bajram a jadni pijani ,nadrogirani migranti nemaju gdje spavati ? A znaju sjekirama i letvama uznemiravati ljude koji dočekuju Bajram .
 13. Zvijezda akciji "Oluja" , koja je doprinjela deblokadi i slobodi Bihaća i USK .
 14. Ti si poznati (histeria) mrzitelj Hrvata i to je razlog što si otvorio ovu temu.Nije Kolinda hrvatski narod niti je Bakir i SDA bošnjački . Jadan je onaj koji nasjeda nakon 30 i više godina nacionalističke politike na tu istu retoriku.Na žalost još uvijek ima takvih kao ti koji šire mržnju.Ja sam prošao rat ovdje ,teško ranjen i svaki poziv na mržnju sa bilo koje strane mi se gadi i takvi samo mogu biti oni koji ne znaju za ratna stradanja.
×
×
 • Create New...