Jump to content
FORUM

gargamel

Član
 • Content Count

  347
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

gargamel last won the day on February 2

gargamel had the most liked content!

Community Reputation

567 Excellent

About gargamel

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I asteroid koji je nedavno eksplodirao iznad Karlovca. Sudnji dan se bliži
 2. Ko je očekivao nešto drugačije taj je naivac teški. Još prošle godine sam rekao da će se migranti lagerovat u Bihaću i da je neko primio pare za to. Do sljedeće godine će ih više biti nego Bišćana.
 3. Da to sam i ja baš pomislio. Uložit pare u grčku granicu, a ovo sve ostavit Erdoganu. Inače da nisu u NATO paktu mislim da bi Grci i Turci odavno zaratili. Ovako ih Ameri drže na uzdi.
 4. Bravo za Grke!!! Ne daju više na sebe, puko im je film. Ovo sada polako prelazi u tursko grčki obračun. Zamislio si Erdogan da je neki faktor. Ako EU bude htjela tursko grčka granica se zatvara za tjedan dana da ni ptica neće moći proletit. Samo, šta će ovi domaći NVO govnari onda radit kada im se zavrne soroševsko isliovska pipa. Pocrkat će od gladi smetljari
 5. Neće policajci pucat na svoje ljude. Ovaj jeb.eni Brisel definitivno nije normalan. Ponašaju se kao totalni debili. Ali nije da je to neka novost. Da se stara qurva Evropa pitala u BiH bi još bio rat. Treba sve migrante strpat u avione i brodove i pravac Njemačka, Francuska i Švedska. Prije sam bio mišljenja da se ilegalni migranti trebaju sprečavat na granicama, ali više ne. Kao što rekoh sve to slat u Zapadnu Evropu.
 6. O ovim izbjeglicama neka Turska vodi brigu. Koliko mi je poznato Turci su svojom vojskom ušli u Siriju i saodgovorni su za ovo. Ne znam kako to Turci misle da će pustit sve da uđu u Grčku. Pa nisu ni Grci vesla sisali pa da prime toliku masu ljudi. Grci su ludi, kada im pukne film biće gadno.
 7. Ne treba sumnjat da će svi ovi iz Turske, njih tri miliona, na ovaj ili onaj način završit u Bihaću.
 8. Korona virus je kamilica naspram virusa kakve možda nose kruzeraši u sebi. Aids, ebola, variola vera sve je to realno da se pojavi u Bosni jer ovi turisti dolaze iz vukojeb.ina gdje ko zna kakve bolešture vladaju.
 9. Biće ovo plodonosna godina za bihaćki turizam. Kruzeraša će doći bar 200 % više u odnosu na 2019. Privatni iznajmljivači već trljaju ruke.
 10. Ako ih mogu puštat preko granice i ako ih mogu puštat da nesmetano švrljaju po gradovima i selima ne znam zašto im ne bi dali i sa se voze autobusima.
 11. Svi arapi živi bili i dobili sina Arapine brate mili, samo daj benzina Crveno ću celo more čistiti od mina Ali bilo bi još gore da nema benzina Država je siromašna, nema čim da plaća Gadafi i Homeini - to su naša braća Mi ćemo vam poklanjati devojke sa štrafte Lepe, zdrave i debele za izvore nafte Arapi su svi čistunci, arapi su muškarčine Arapi su puni love, dobro došao arapine Burazeru nesvrstani, ovde te svi vole Pošalji nam svoju decu da izuče škole ________
 12. Reakcija NVO ološa sve govori. 😁 Mogu se žalit upravi vodovoda. Slijede masovne deportacije psoje. ba skupa sa NVO ološem. 😅
 13. Ljudi nadilazi sljedeći migrantskog val koji će biti veći od prošlogodišnjeg. Mislim da se svi moraju borit protiv ove pošasti. Fizičko nasilje se mora zaboravit. Prije će domaći stanovnici završit u zatvoru nego ovi ilegalci. Jednostavno neka nekome ne bude teško otići u štampariju i naručit da se odštampaju imena i prezimena tzv. aktivista za ljudska prava i novinara koji se zalažu za prava migranata. Znači ime i prezime dotičnog, kućna adresa, broj mobitela i telefona. To podijelit migrantima na ulici. Napisat na letku da su tzv. aktivisti zaduženi za njihov legalan prelazak granice i da se moraju obratit njima na njihovoj kućnoj adresi. Sve to također napravit na društvenim mrežama koje krijumčari i migranti koriste za komunikaciju. Napravit lažne profile i na engleskom napisat objavu o NVO aktivistima u Bihaću, Kladuši, Tuzli sa njihovim adresama i brojevima telefona. Uputit ih na te adrese sa obećanje da će im aktivisti omogućit lagan prelazak granice. I tu objavu dijelite po fejsu na što više strana.
 14. Na proljeće opet slijedi haos, ali sada će biti haos na kvadrat u odnosu na 2019.
 15. Mađar prdnio i gmizavi se razbježali
×
×
 • Create New...