Jump to content
FORUM

MMM

Član
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

MMM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Apparently, tamo jos uvijek neko radi. Pa evo pog upita Da krenemo sa laksim pitanjima, pa onda mogu ona malo treza. Jer koliko sam mogla da razumijem sa njihove stranice, oni regulisu odpadne vode. Ajd da vidimo hocu li uopste dobiti odgovor.
  2. Da li postoji neki organ u USK koji je zaduzen za vode? Mislim na ekolosko stanje voda, a ne vodovod...
  3. @Grunf Da, slazem se u potpunosti. I meni to ne izgleda kao nizi vodostaj. Nizi vodostaj rijeke ne ubija riba, ribe se samo povuku tamo gdje ima vise vode i kada se sve vrati na svoje, one se opet prosire kroz cijelu rijeku. Imalo bi smisla samo kada bi Mreznica skroz presusila, sto ovdje nije slucaj. Stvarno bi se trebao provjeriti svaki centimetar rijeke, da se vidi ko sta prosipa unutra. Ja ne razumijem kako se ljudi ne bune! oni piju tu vodu! Zar se cijeli Bihac, ili maka pola Bihaca ne napaja iz Klokota?
  4. Jako sam zabrinuta za ekolosko stanje pritoka rijeke Une, a i same rijeke. Mislim da bi i svi ostali gradjani trebali biti zabrinuti! Vec jako dugo vremena voda u gradu Bihacu i okolici nije sigurna, pogotovo nakon sto padnu kise, kada se voda ne smije piti danima. I jos sada incident u pritoci Mrežnica... Zanima me vase misljenje? Da li su gradjani zainteresirani da se napravi neka akcija?
×
×
  • Create New...