Jump to content
FORUM

Encobe

Član
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Encobe

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

85 profile views
 1. Pa osim da bas nisu svi jeli iz konzerve,dobro ste opisali sve.Ja sam:25 god Svicarske,12 god .Spanije i 5 Njemacke sve to prozivio.Sve ima svoje cari,Bihac isto.
 2. Ne znam u kojoj je mjeri taj polozaj ugrozen poplavama???Inace bi aerodrom Bihac sigurno bio geografski i ekonomski povoljan.
 3. Steta,jer da ja uspijem,nije potrebno da zgazim bilo koga .Znam da je takvo misljenje u nekim slojevima drustva,nazalost.Jer ako uspijem,mogu samo nekog iza sebe na gore povuci.
 4. Pa vjekovima smo alat i oruzje i mali broj je to primjetio i reagovao.Istorije se nadostavljaju.Uvozimo (moramo)sir iz Bavarske?!?!Sto se tice Gay Parade,neka se svako organizuje kako zna i umije.Tu je ocito sta znaci biti skupa u jednoj ideji makar to nebilo svima drago.Zasto mi ostali nemozemo,????
 5. Da,zabunom sam otvorio 2.Postovi mogu biti i 2 godine ali su aktualni.
 6. Pa kao prvo bi trebali SVI,gradjani,policía,vojska,ustanove,skole u strajk 7 dana,mozda bi tad ovi nadripoliticari,lazni "predstavnici "naroda,pred slomom drustvenog sistema ,uvidjeli da su ONI TI KOJI TREBAJU DA NAPUSTE DRZAVU.Mislim da ni pravoslavni i katolicki nacionalizam zajedno,nije otjerao toliko naroda van kao ovi Nadribosnjacki politicari.
×
×
 • Create New...