Jump to content
FORUM

Yo-Ye

Član
 • Content Count

  53
 • Joined

Community Reputation

105 Excellent

About Yo-Ye

 • Rank
  Član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pašović je nas prozivao na twitteru da kao želimo praviti nezavisnu državu krajinu:)on je ona vrsta salonskih smradova koja će rađe pojesti govno koje mu servira hans nego kolač koji mu nudi hase jer on misli da je to cool i urbano.
 2. nisu oni vlasi nego karavlasi:)
 3. čampara umjesto da kaki trebao bi se ponašati kao njegov kolega lukač,trpati migrante u autobuse i uz pratnju federalne policije istovarati migrante na entitetsku liniju.
 4. čim šuxi krene pričati kako "mi"spašavamo obraz bosne i eu znači da smo najebali.
 5. da se pitaju ovi naši domaći kvaziliberali već bi odavno bila tradicija da se organiziraju migrantske gay parade po korzu:)to je ona ekipa koja je slala nekakva pisma podrške migosima kada je bila frka oko vučjaka.isti kurac kao i sda,sve mutavo i merhametli.
 6. hajmo ovako.čemu bilo kakav kamp?zašto lipa za govnare kada im nedaju ići gdje su krenuli?koja je funkcija kampova?možda su vlasi u pravu:)
 7. biru treba spaliti.nego,sjećam se jednog gostovanja na tv selme kada je izjavio da rš ima principijelan stav da neće migrante:)krv ti izdajničku...
 8. u zadnjoj epizodi sulejmana u bihaću gore kuće,centar grada smrdi,obale une liče na deponiju smeća,turisti će nas zaobilaziti u širokom luku,hrvatima se gadi doći u bihać u shoping:)
 9. ko fol pred izbore mu došlo iz guzice u glavu.nedavno je on isto rekao da mu nije problem da u biri bude 1000-1500 divljaka kada bi znao da drugi neće dolaziti.ludilo.
 10. jadni i naivni šuki...najvjerovatnije je iz očaja i ljutnje govorio da ostali gradovi u usk neće da pomognu bihaću a to znači otvaranje novih migrantskih centara:)šuki je jedna obična ubleha i kako neko napisa grad se pod njegovom vlašću pretvorio u kanalizaciju,sve smrdi
 11. lik koji izjavi da će pozvati građane da primaju ove kriminalce u svoje domove je sve samo ne normalan
 12. meni samo nije jasno kako ljudi neshvataju da iza svih ovih dešavanja stoji soroš i njegovi nalogodavci masoni iz zavidovića...
 13. ma kakva bira...super šuki kaže da ih smjestimo u naše domove dobro se sjećam kada je ona debela kravetina dunja dolazila u bihać i u moru gluposti koju je izgovorila bilo je da mediji pogrešno izvještavaju o migrantskoj krizi,tj.da bi se više trebali baviti tkz.humanitarnim izvještavanjem:)
 14. možemo se mi zajebavati,ali genijalni šuki je uvijek smatrao otvaranje novih kampova super idejom,naravno uz suradnju s "partnerima iz iom-a i eu":)
 15. bili bi interesantno sprovesti anketu o tome šta gradjani misle o upotrebi vatrenog oružja od strane policije protiv ovih tuskavaca:)
×
×
 • Create New...