Jump to content
FORUM

Sigma90

Član
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Sigma90

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koje manipuliranje bh medija o jadnim migrantima. Faktor koji je SDA glasilo koristi slike ranjeni migranata koje su sebi medjudobno nanijeli tucama po Bihacu i Kladusi. I iste postavljaju u clanku gdje pricaju o tome kako se to desava u ilegalnom prelasku granice. https://faktor.ba/vijest/game-na-granici-sa-hrvatskom-policija-migrante-u-bih-vraca-gole-i-isprebijane/124232
 2. Sve dok se narod ne pobuni ovo ce ovako biti. Cekati neku pomoc iz Sarajeva i ostatka BiH nema koristi. Jer nece nista poduzeti.
 3. Nece Bingo nista poduzeti jer je to iz iste kuhinje kao ovi migranti. Znaci iza jedni i drugi stoji kriminalna SDA. Citam gore taj komentar gdje Rucica citirala Kljajica. Jel to oni sad radi jednog pisma iz Sarajeva nece Miral zatvoriti? Govor je bio u Maju da se zatvara. Da vidimo sta ce uciniti. Uglavnom Miral se mora isto zatvoriti. Kao sto vidimo ostali Kantoni to rade puno pametnije jer ni ne dozvoljavaju Kamp u svom Kantonu. A sto se Bihaca tice. Sve dok su Borici otvoreni bice ti ilegalaca po Bihacu. Ko je ikako dozvoli Borice? Predpostavljam Fazlic na svoju ruku dao Borice.
 4. Daj ba kakav Suki. Pa kad su sve opstine rekle ne kampovima Suki je dao odma 2-3 da se otvore. Umjesto da ga se kazni narod mu dao jos jedan mandat. Da sad jos ne navodimo ostale propuste koje je ucinio.
 5. Pa SOS Balkanroute i ostala ekipa takozvani humanitaraca nebi se mogla setati Bihacom da nemaju dozvolu od grada. Zasto ih nema u Gradisci, BL itd. Nema jer nedaju tamosnje vlasti. Zna se ko je kriv zasto sve dolazi u Bihac.
 6. https://m.facebook.com/ErichFenningerOffiziell/videos/551700909134952/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.ch%2F&_rdr https://m.facebook.com/ErichFenningerOffiziell/videos/551700909134952/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.ch%2F&_rdr
 7. Isti slucaj je bio u Decembru. Predstava za masu u vezi Bire. Kao nedaju u Biru a po cijelom gradu divlji kampovi. Zasto niko nije Gradonacelniku i Premijeru postavio pitanje za koga je ta prestava?
 8. A zasto se ovima iz SOS Balkanroute dozvoljava rad na USK? Ovaj sto je osnovao tu organizaciju je neki Srbin/Hrvat iz Beca. I svakodnevno prosi preko Facebook i Instagram pare od Austrijanaca i Njemaca. I suadzuje sa onom Zemirom. evo Selmo kmeci na N1.
×
×
 • Create New...