Jump to content
FORUM

Sigma90

Član
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sigma90 last won the day on July 6

Sigma90 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sigma90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

13

Reputation

 1. Ne ocekujete pokolj. Nego da ih krene vamo sto vise da na istima zaradite koju marku. Nije da do sada to nije slucaj bio.
 2. IOMovci i migranto ljubci sretni jelde?
 3. https://avaz.ba/vijesti/bih/670970/drama-u-bihacu-migranti-ukrali-automobil-pa-se-zabili-u-zid-zadobili-teske-povrede
 4. https://avaz.ba/vijesti/bih/665852/evropska-unija-donirala-bihacu-cisternu-za-vodu-vrijednu-271-500-km#lg=1&slide=0 Otvorice gradonacelnik jos centara u Bihacu. Samo neka je donacija…
 5. Pa nije to samo Sarajevo krivo. Nego i USK je kriv. Svi ih mogu rastjerati a USK (Bihac, VK) kao ne mogu. Koji je to jos gradonacelnik otvorio toliko centara? Nije ni jedan. Samo u Bihacu imas vise centara nego u kompletnoj BiH. Krivac je narod koji bira takve ljude na vlast.
 6. https://m.facebook.com/820075114741313/photos/a.820277011387790/4237880479627409/?type=3&source=48&__tn__=EH-R
 7. Moze opis videa za nas koji nismo clanovi te grupe. Hvala.
 8. Mora proci jos kroz DN FBiH. Mislim da od ovog nema nista.
 9. Ne moze se vidjeti nista. Zakljucano.
 10. Sta im znaci „zatvaranje“ DP? Staviti koju dasku na ulaz koju ce ilegalci istog dana odvaliti?
 11. Koje manipuliranje bh medija o jadnim migrantima. Faktor koji je SDA glasilo koristi slike ranjeni migranata koje su sebi medjudobno nanijeli tucama po Bihacu i Kladusi. I iste postavljaju u clanku gdje pricaju o tome kako se to desava u ilegalnom prelasku granice. https://faktor.ba/vijest/game-na-granici-sa-hrvatskom-policija-migrante-u-bih-vraca-gole-i-isprebijane/124232
 12. Sve dok se narod ne pobuni ovo ce ovako biti. Cekati neku pomoc iz Sarajeva i ostatka BiH nema koristi. Jer nece nista poduzeti.
 13. Nece Bingo nista poduzeti jer je to iz iste kuhinje kao ovi migranti. Znaci iza jedni i drugi stoji kriminalna SDA. Citam gore taj komentar gdje Rucica citirala Kljajica. Jel to oni sad radi jednog pisma iz Sarajeva nece Miral zatvoriti? Govor je bio u Maju da se zatvara. Da vidimo sta ce uciniti. Uglavnom Miral se mora isto zatvoriti. Kao sto vidimo ostali Kantoni to rade puno pametnije jer ni ne dozvoljavaju Kamp u svom Kantonu. A sto se Bihaca tice. Sve dok su Borici otvoreni bice ti ilegalaca po Bihacu. Ko je ikako dozvoli Borice? Predpostavljam Fazlic na svoju ruku dao Borice. Kako je momak jel dobro? Znal se vec kako se desilo?
 14. Daj ba kakav Suki. Pa kad su sve opstine rekle ne kampovima Suki je dao odma 2-3 da se otvore. Umjesto da ga se kazni narod mu dao jos jedan mandat. Da sad jos ne navodimo ostale propuste koje je ucinio.
×
×
 • Create New...