Jump to content
FORUM

noel

Član
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by noel

 1. Da, ali kada ljudi pocnu objavljivati slike sa tvog facebook profila, onda ta teza ne stoji da to ime moze imati bilo ko. S kim god sam pricao do momenta objavljivanja pravog identiteta osumnjicenog, svi su mislili da je to momak sa gore objavljene slike. Ako to nije kleveta, narusavanje necijeg integriteta i ugleda, ne znam sta je onda.
 2. Edge u svakom smislu dere iPhone. Kamera je superiorna. Bolje trenutno nema na trzistu. Definitivno najljepsi telefon 2015.
 3. Mislim da se svake godine organizuje tamo, samo se mijenjaju organizatori, ove godine je red na Tehnicki fakultet...
 4. Turisti, vecinom dodju u Sarajevo i onda idu na izlete po cijeloj Bosni preko raznih agencija. Neka ih, neka samo trose pare kod nas. Mora se od necega zivjeti.
 5. Odi na bilo koju stranicu sa torrentima, naci ces. Kickass i slicne.
 6. Ne mozes nista u smislu surfanja, koristenja Instagrama ili Facebooka, ali mozes koristiti Messenger cijeli dan za 0.50 KM sto je meni isplativo jer bih ionako morao slati puno sms-ova. Ima i za 13 KM 1GB i traje mjesec dana, ali sam to potrosio za manje od 15 dana.
 7. *108*1*0# za aktivaciju *108*1*1# za provjeru stanja. Dobijes 50 MB prometa za 0.50 kf
 8. Radnik sa benzinske kaze da Golf uopce nije brzo vozio... Par minuta prije nego sam krenuo prema toj benzinskoj, od mosta prema Prekounju, tip sa BMW M3 E92 austrijskih registarskih oznaka SZ DENI 1 namjerno prolazi kroz crveno na semaforu kod zgrade sumarije pod punim gasom. Ako neko od gospode iz MUP-a cita neka malo obrati paznju.
 9. Pokusaj prvo sa drugom svjecicom. Ili pokusaj ocistiti malo smirgl papirom sadasnju, ako se nakupilo garezi.
 10. Kad pocinju projekcije Ted 2?
 11. noel

  Karta Bihaća

  Odi na Here mape, one su najdetaljnije i najaktuelnije.
 12. Formiraju se opet dva bloka na racun BiH. EU i SAD protiv Rusije.
×
×
 • Create New...